-
ahojky
Selena *14*je super líbí se mi seriál wizards of waverly place... a chtěla bych vidět moderní popelku 2 a taky bych chtěla vidět princess protection program ale to myslim že dávaj v sobotu na českym disney channel.. *4* -
-
Re: ahojky
si pis devce v sobotu v 08:00.....uz se moc tesim *3* *14* -
-
Re: Re: ahojky
jj sry....jsem se prekoukla na programu...hehe -
Re: Re: ahojky
v sobotu v 17:30 a v neděli v 8:00... *3*
-
-
-
Ježiši holky nehádejte se jestli je Becky s ní příbuzná nebo ne. Buďto s ní příbuzná není nebo je. To je snad jedno ne?
-
fotky
Přidávejte fotky ať jich tu má Sel víc *3* Já sem jich sem teď docela dost přidala tak snad se objevíí *14* *14* *14* Taky je škoda že sem nikdo nechodí a nepíše .. *9* *9* -
-
Re: fotky
Zrovna jsem přidala spoustu fotek. *3* Zajímavý je, že teď sem nikdo nepíše, přitom když se tu hádali o tom Justinovi, tak tady byly pořád nový příspěvky... *1* -
-
Re: Re: fotky
to je fakt *15* -
-
Re: Re: Re: fotky
Protože všichni hrozně jejich vztah prožívaj, takže když se někde ukážou spolu, tak všichni šílej... *1* Ale je jenom jejich rozhodnutí, jestli spolu budou chodit, nebo ne. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: fotky
JÁ JAKO PŘÍTEL SELENY SEM PÍŠI DOST ČASTO. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotky
TO BYS ANI NEVĚŘIL CO JÁ VŠECHNO ZNÁM A VÍM *15* *15* -
ARMENAKOS:TY ZNÁŠ VŠECHNY MOJE EX? *15* *15* ALE MÁŠ PRAVDU. SELENA JE NEJLEPŠÍ,KTEROU JSEM KDY MĚL. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
*15* -
Tak snad jim to vydrží... *3* -
SELENA JE NEJLEPŠÍ CO KDY MĚL TAK PROČ JÍ OPOUŠTĚT NE ?? *15* -
Divím se, že máš tak dlouho jednu přítelkyni, když jsi takovej DIVOČÁK!!! *1*
-
-
-
-
-
Re: fotky
Přidávaji moje fotky *14* *14* *14*
-
-
mam rada tvoji hudbu
-
velmi se mi pačí tvoje pesnička shake it up
-
<3 I Love You <3 *14* *15* *1* *2* *5* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ahoj :) Už to budou téměř 3 roky co jsem tady a ráda bych se vás zeptala jak dlouho už Sel obdivujete a co na ni máte nejradši ? :)
-
-
Mimochodem jsem taky její správce takže mě informujte kdyby tu někdo psal nevhodné příspěvky :)..
-
-
Selenka:
Ona je úžasná,mám jí ráda,e to normální teenager který to nepřehání!!!!! *1* -
-
Re: Selenka:
mas pravdu -
-
Re: Re: Selenka:
není jako Miley, ta ze sebe dělá sexy divu, ale uvnitř je Miley taky normální, ale ne tolik jako Sell.
-
-
Re: Selenka:
Přesně,pravda! *1* *4* *14*
-
-
kdyby nebylo Biebera,tak ji nikdo nezná *12*
-
selena je určitě nejjj lepší ,než ty jiný herečky z disney chanel a vubec je lepší herečka než většina . a to je ji jen 20 *4* *1* *2*