-
na některých fotkách vypadá divně *11* *16* *12* *10* *13* *9* *8*
-
Selena je prostě boží ,herečka,zpěvačka ale hlavně člověk *14*
-
No Selena je prostě nej!!! Mě se strašně líbí song The Heart Wants What It Wants (je to zajímavá písnička) a ještě Same Old Love, Slow Down a Come And Get It. Já si furt pouštím The Heart Wants What It Wants. I ve sluchátkách aby tam vyzněly ty bubny. Jsou boží! *4* *3* *15* *5* *2*
-
Popcorn
Selena je naplakátě v Popcornu! Mimo to je tam i její autogram ;) Určitě kupujte ;o) -
-
Re: Popcorn
určooo koupíím *14* *14* *14* -
sellllllllena
selena nadherne spiva a hraje.selena umi dobre hrat v seralu. koukam se na porad kouzelnici z wevrli *14*
-
-
SEL
aHOJ ! POMOZTE MI PROSÍM. KLIKEJTE NA HLAVNÍ STRÁNCE POŘÁD NA SELENU GOMEZ AT JI DOSTANEME NA PRVNÍ MÍSTO, KDE SI ZASLOUŽÍ BÝT ;) -
Selena
Selena hraji i v seriálu SLADKÝ ŽIVOT ZACKA A CODYHO !!!! *4* -
selena je fakt super *4* *4* *4* *4* *4*
-
Selena
Selenu jsem nikdy nemusela ale co jsem videla jeji filmy jako napriklad upo jsem si zamilovala film Moderni popelka 2...pste Sel je nejlepsi...a jako nechapu o co tu nekterym jde furt jenom soutezi o tom kdo nej furt tu nekdo pise o tom zhe je nekdo lepsi a hezci...ale meli byste se zamyslet sam nad sebou ze kazdy neni dokonaly svet neni jenom o vzhledu a o tom hlavni je to pratelstvi co mezi nima je ne -
T music charts
hlasujte za selenu gomez : http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ , ted je na pozici cislo 6 . dáme ji az na 1 misto :D *1* *1* *3* -
-
Re: T music charts
hlásováno zatim every day *15*
-
-
Vše nej!!! *3* *14* *4*