Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na některých fotkách vypadá divně *11* *16* *12* *10* *13* *9* *8*
  • Selena je prostě boží ,herečka,zpěvačka ale hlavně člověk *14*
  • No Selena je prostě nej!!! Mě se strašně líbí song The Heart Wants What It Wants (je to zajímavá písnička) a ještě Same Old Love, Slow Down a Come And Get It. Já si furt pouštím The Heart Wants What It Wants. I ve sluchátkách aby tam vyzněly ty bubny. Jsou boží! *4* *3* *15* *5* *2*
  • _vikiska_

Popcorn

Selena je naplakátě v Popcornu! Mimo to je tam i její autogram ;) Určitě kupujte ;o)
    • miss.simush

Re: Popcorn

určooo koupíím *14* *14* *14*
    • sellllllllena

selena nadherne spiva a hraje.selena umi dobre hrat v seralu. koukam se na porad kouzelnici z wevrli *14*
  • sel.gomez

SEL

aHOJ ! POMOZTE MI PROSÍM. KLIKEJTE NA HLAVNÍ STRÁNCE POŘÁD NA SELENU GOMEZ AT JI DOSTANEME NA PRVNÍ MÍSTO, KDE SI ZASLOUŽÍ BÝT ;)
  • Selena

Selena hraji i v seriálu SLADKÝ ŽIVOT ZACKA A CODYHO !!!! *4*
  • selena je fakt super *4* *4* *4* *4* *4*
  • Selena

Selenu jsem nikdy nemusela ale co jsem videla jeji filmy jako napriklad upo jsem si zamilovala film Moderni popelka 2...pste Sel je nejlepsi...a jako nechapu o co tu nekterym jde furt jenom soutezi o tom kdo nej furt tu nekdo pise o tom zhe je nekdo lepsi a hezci...ale meli byste se zamyslet sam nad sebou ze kazdy neni dokonaly svet neni jenom o vzhledu a o tom hlavni je to pratelstvi co mezi nima je ne
  • T music charts

hlasujte za selenu gomez : http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ , ted je na pozici cislo 6 . dáme ji az na 1 misto :D *1* *1* *3*
    • Re: T music charts

hlásováno zatim every day *15*
  • Vše nej!!! *3* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit