-
selena
cawky všichni, tomu neuvěříte co se mi stalo. Když jsme jeli za mojí tetou do Ameriky, tak jsem z dálky zahlídla Selenu. *3* *3* Myslela sem že umřu radostííííííííí *15* *14* *5* *15* *15* -
-
Re: selena
Trepeš!!!! neverím ti !!!! -
-
Re: Re: selena
Takový pocit znám =D *14*
-
-
-
Všechno nejlepší Seleno! Ať máš stále tak úžasnou hudbu, mnoho skvělých filmů a štěstí v lásce. Jsi nejlepší *14*
-
POPCORN speciál
Jděte na stránku popcornweb.cz dejte LOVE a tam napište at udělají speciál o Seleně.. Pokud tam napíše víc tak ho třeba udělají :) -
-
Re: POPCORN speciál
Mě to našlo něco jinýho!:(
-
-
Ahoj lidi Selena je mooc dobrá herečka. Kdo se mnou souhlasí ať napíše !!!!!!!!! *3* *3*
-
sel je fakt super má víborné písničky ! *2*
naučila jsem se písničku love you like a love song. -
Selena Gomez
Selena Je uplne nejlepsi miluju ji je to proste superstar!!! -
jeto krasna žena a moc se mi libi a moc je krasna a žila jastinem bibrem auš spolu nehodi to je škoda
-
Plakáty na prodej
Ahoj máte rádi celebrity typu: Justin, Bieber,Miley Cyrus,Demi Lovato,Selena Gomez nebo Ashley Tisdale? mám 6 plakátu s nima tak jestli máte zájem tak prodám... Kdyžtak mi napište zprávu... *3* -
Hlas
Má hezkej hlas :) -
selena lepší než miley?
Miley že je trapná a nemá talent? no a selena ho snad má?! hmmm ale když nesnášíte miley,to pak nesnášíte i selenu,jsou to totiž dobré kámošky a že miley zapomněla text své písně? ale kdyby se to stalo seleně tak by to asi bylo úpe v poho,že? *16* -
-
Re: selena lepší než miley?
ty 2? Kamarádky? Hahaha!! Ty dvě rozhodně nejsou kamarádky! I když se objímají a smějí se na fotografy, nejsou v žádném případě přítelkyně! Miley totiž všechny shazuje a je mrcha(např.si troufá na Katty Pery, Taylor Swift atd.). To je prostě HOLLYWOOD!! -
-
Re: Re: selena lepší než miley?
v tomhle stebou zase nesouhlasím Miley a Sel nejsou rozhodne bff ale baví se spolu a Taylor Swift je dokonce Miley bff vždyt ji práve Miley dostala do HM:TM
-
-
Já mám ráda Selenu i Miley! -
víš co nevyšiluj!!!!selena je proste lepší než miley ale to neznamená ze mylei nemam rada nebo ze je blba jo a kdybi sem byka dobra kami s mylei a ja byla blba tak i myley????premyslej nan tim cos napsala *13* *13* *13*
-