Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martinkooooooo

Diskuse

Tato vec sa nazyva "Diskuse" a nie fanklub Seley Gomez takze sa tu zbytocne hadate ked urazaju vasu najvacsiu star....keby to bol fanklub tak nic nehovorim...A ak niekto porovnava Miley a Selenu tak kam ma ist ved toto je jedine normalne miesto na tejto webke kde sa to da robit.... *13*
    Samozrejme to je moj nazor
    • mrs.bajunecqa

Re: Diskuse

jo ale prostě tady furt nekdo Sel nadává do krav a ostatních!
  • pajjuska
    Je dobrá. Jak je to profilovka, tak to mám za plakat
  • selena si uzasna ako aj tvoje pesnicki a ja som tvoja naj fanusicka a dufam ze sa raz stretneme *1* a spolu s justinom ste najkrajsi par v Holiwoode a aj na celom svete tak dufam ze vam to spolu vydrzi *14* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4*
    • mas pravdu a abi si vedela fanusikovia su vseci nie len ti a mas pravdu je pekna a nech si to uziva s justinom a nech im vidrzi ta velka laka
      *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hej mojí kámošce viki se líbí justyn co na něm všichni máte lidi . Zpívá jako holka tato teda hůř:-( :-(
    • Mrs.Wesley
      Mmm...to jo*15* hele prosím jdi na Paula Wesleyho a jestli podlehneš jeho kouzlu přidej se plz do fanklubu!!!:-)
  • Ahojík lidi, mám pár sbírek (HSM, M. Jackson, US5, Miley ...) a chtěla bych je prodat. Bližší info tu: http://twins-mkao.blog.cz/1103/sbirky-na-prodej
  • Sel

Ahoj,nevíte ulici,kde Selena bydlí? vím jenom že v Los Angeles
    • Re: Sel

Toluca Lake *3*
  • lleenniicckkaa
    zajímal by mě opravdový důvod jejich rozchodu. dost jim to spolu seklo, no tak aspoň selena může jít vlastní cestou *7* *4*
  • martinkooooooo

lol

SELENA JE URCITE LEPSIA AKO MILEY *14*
    • dianna114

Re: lol

By mě zajímalo v čem...
      • mrs.bajunecqa

Re: Re: lol

Ve všem! Je prostě lepší! Lepšejc hraje...mno zpívá asi stejně jako Miley a vypadá opravdu kouzelně!
  • Ona nechodila s Gregem a s Taylor taky ne, tak co to tu píšete za hovadiny.
  • http://tinyurl.com/pn6d24x statistiky a návod k IMDb.com světové hitparádě STARmeter. Selena Gomez je dlouhodobě největší hvězdou této hitparády, mezi Disney hvězdami. A taky jediná, spolu s Bellou Thorne, které můžu. Vypadají skvěle, hrají dobře a nedělají to, co Miley Cyrus. Teď jsem viděl nějaký klip na Óčku, jmenovalo se to ,,Same old love,, a hodně se mi to líbilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit