-
Jóóó!!!!
SELENO JSI NA TŘETÍM MÍSTĚ!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
-
Re: Jóóó!!!!
No jo, teď už je dokonce na DRUHÉM!!! *3* *15* -
-
Re: Re: Jóóó!!!!
Jen tak dál *15* -
-
Re: Re: Re: Jóóó!!!!
Supr *14*
-
-
-
Re: Jóóó!!!!
ok *3*
-
-
by se k sobě hodili, co říkáte?
nejkrásnější sportovec na světě *14* *14* *14*
http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php *14* -
Tak jo lidi vy vůbec nevíte která bije...*16*
Má se to takto:
Jo něco málo že Selena políbila Taylor na tvář ale to byla jen kamarádská pusa*3**3*lesba rozhodně není!!!!a jo to s Justinem...ti už se dávno rozešli Justyn prý od té doby co se dozvěděl o tom že je otcem tak ji už nechce ani vidět....jak smutné.....*13**13**13**13* -
-
Jsou oba bisexuální, někdy spí oni spolu a jindy on chodí za klukama a ona za holkama, to není tak těžký pochopit ne?
-
-
hi my love in seleno ll mobirthdayst good for
-
ahoj seleno tobe to vzdycky na tech fotkach slusi jak to delas ze ses tak hezka sara prezdivka alex selena russo gomez *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
No já myslím že kdybych poznala CEA a Annaluk a duijdfghofhdhfhvnnn a NATY a leonettu tak myslím že bych si na ně až potom udělala názor že jsou kamarádky!!! A když se omluvily nebo tu omluvu příjmuli tak si myslím že to jsou fakt super holky!!!( ikdyž je mezi námi velký věkový rozdíl 9-14let)
-
Jooooooooopiiiiii konečně se sel rozešla s jusrinem Blbinem:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]
:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-]:-] -
Selena v BG!
Ahojky, jak jsem si tady četla, že si tu budeme psát, když se Selena někde objeví (v časopisech atd..) tak mám zprávu Selena je v BG! já ho nemám, ale kamarádka mi říkala, že tam je..něco, že kdyby měla počítat džíny, že se nedopočítá..
Nevím jestli to třeba už někdo viděl nebo je to stará informace, tak se omlouvám :-)
Ale kdo by si chtěl Bravo girl koupit, tak tam něco o Sel je *14* Ahoj -
-
Re: Selena v BG!
BG mam kupuju si všechny časáky a tohle je z minulýho týdne... a já to vím protože sel a demi si vystřihávám a lepím do sešitu DS heč XD -
-
Re: Re: Selena v BG!
Jo takhle to taky dělám:D *14*
-
-
-
Sorry, ale je to nutný..
Plsky jukněte na náš blog...: http://karoinkamelisska.blog.cz/ *4* Díky -
Selena je prostě nej!!!Je skvělá,úspěšná,zábavná a milá!!! *3* *3*