Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ViolettaLeon
    Jo leonetto pokud se tvoji rodiče rozešli tak buď v poho moji se tak do měsíce rozcházet budou!!!!! Už mi o tom máma říkala!!! A kvůli mě???? to asi ttěžko ne??
    • Ne protože mama řika že jestli mě tady nikdo nadava tak jse moji rozejdou tak jse to stqlo takže kvuli tohlecto strance.
      • ViolettaLeon
        A proč se rozešli to nedává smysl jenom protože jsme se tu hádaly???? *8* *8*
  • stormgirl

*7*

Co že nikdo za dnešek nic nenapsal?? Málo informací? *7* *1* *15*
    • Re: *7*

TŘEBA PROTO,ŽE JSI PRVNÍ ZA TEN DEN,KDO NĚCO NAPSAL. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: *7*

No tak nám napiš jaká je Selena v posteli!!!???!!! *7* *15*
        • Re: Re: Re: *7*

TAK UŽ JSTE DVA,CO TO ZAJÍMÁ. *15* TAKŽE SELENKA JE V POSTELI ÚPLNĚ ÚŽASNÁ. JE NĚŽNÁ,ROMANTICKÁ,ALE UMÍ BÝT I PĚKNĚ DIVOKÁ. JE TO TAK AKORÁT VYVÁŽENÝ A NAHÁ JE FAKT KRÁSNÁ,ALE TO I OBLEČENÁ SAMOZŘEJMĚ. *14* *15* *15* *1* PS:DNES SI TO S NÍ ZAS ROZDÁM. *15* *15* *14* *1* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: *7*

To já jenom abys to moc nepřeháněl... *9* *15*
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: *7*

A nejsi ty tak trochu na palici????
            • Re: Re: Re: Re: Re: *7*

TADY NA TÉTO DISKUZI NIKDO NECHÁPE,ŽE JE PRAVDA,ŽE CHRÁPU SE SELENOU. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: *7*

prej přehání to máš vidět co já psal lidem do vzkazů co chtěli vědět jaká byla noc s miley *15* *15* *15*
              do byla jízda *14* *14* *14* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: *7*

NE. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • armenakos1

Re: *7*

řekněte Divočákovi.... ten má informace z první ruky *15* *15*
      • Re: Re: *7*

PŘESNĚ. TAK CO KOHO ZAJÍMÁ? TŘEBA TO,JAKÁ JE SELENA V POSTELI? *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • armenakos1

Re: Re: Re: *7*

MĚĚĚĚĚ *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: *7*

TAK SE PODÍVEJ TROCHU NÍŽ. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • selenka.1

ahoj

ahojky je tady někdo?? *4*
    • tyna.8

Re: ahoj

Ahojky já *3*
      • selenka.1

Re: Re: ahoj

ahoj jak se máš.. já tu budu moct bejt už jenom chvíli dyžtak kdybych odešla tak se nediv blbne mi net..
        • tyna.8

Re: Re: Re: ahoj

jj ja tky *4*
    • selena-fans

Re: ahoj

jáá som tu nová teda nové *1*
      • selenka.1

Re: Re: ahoj

ahoj jak se máš?
  • ancesel

Ahoj

Ahoj všichni fanoušci Selenky dneska mě napadl takový nápad *3* napadlo mě že my co sem chodíme tak nák pravidelně by sme si mohli udělat společný blog a když se někdo dozví něakou novinku o Sel tak by jí dal tam a ještě jak už jsme to tady řešili s těmi časopisy tak to by sme tam mohli psát taky a jak si nás tady dclk hodně lepí Seleny obrázky a tak tak by sme to tam mohli zveřejnovat a třeba povyměnovat co vy na to? *4* možná je to trapárna ale napadlo mě to
    • selenaaa

Re: Ahoj

Ten nápad je good a líbíse mi *4* myslím že všichni co mají Sel rádi by s tím mohli souhlasit
    • ancesel

nebo třeba skupinu na facebooku ale to zas nevíme jesi všichni máme *3*
      • miss.simush

Re: Re: Ahoj

snad by se někdo našel *3* *14*
    • miss.simush

Mmm.. dobrej nápad :) bohužel pro mně ne ptože mi nadobro zblbnul blog a proto jsem svůj minulí o Sel musela smazat *9* nějak mi to nadobro zblblo *9* ale jinaak super nápad!!! hned bych brala!!! *14* *14* *14*
  • ViolettaLeon
    Jo CEA má pravdu proč si tady nadáváte bylo to jen mezi mnou CEA a duijdkeksssssssgfhsbaN tak nechápu co tu řešíte my jsme si to všechno vyjasnily tak se do toho nese.rte To není váš problém!!! A nebo máte tak nudnej život že musíte řešit ten náš!!! A řekla bych že si chcete hrát na drsňačky tak furt používáte slovo ,,p**a,, Jako by jste ani jiné slovo neznaly!!*1* *16*
  • ViolettaLeon
    Tak Ok jak leonetta chce když je na nás tak zlá tak jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá ale trochu jinak!!! Když ona něco zlýho napíše tak si vůbec nevšímejte!!! Je to vlastně taková hra ,, na vzduch,, a v tomto případě je vzduch leonetta!!
    Jestli chcete!
    • ViolettaLeon
      Já jsem nevěděla že brečí tak promiňte!!! Když mě uráží tak mě moc nepřipadalo že brečí!!!! Tak vše je Ok???
    • jo přesně ja teda souhlasim z violettaleon ale pokuď leonetta fakticky plače tak mi to teda vadi je mi ji lito ona si nechce přiznat že prostě se omlouva ona chce bit ta silna ale mi jsme ji ňakorazili ale ona chce zustat na tihlecti strance tak buďte na ni hodny*4**4**4*:-[:-$:-$
    • Ja bych rada tu hru hrala violettaleon ale leonetta breči to nevidiš! A pokuď chceš tu hru fakt hrat tak je po tvem ale neni to hezky*10*
      • Ja z tebou určitě souhlasim violettaleon ať z tihlecti stranky odejde!*10**10* bude tady klid dokuď nezautoči pet shop ale ta je teď hodna a ať jsi leonetta breči zaslouži jsi to ta nicka. A vubec mi ji neni lito.
        • ViolettaLeon
          Tak promiň já to tak na leonettu nemyslela!!! Ale leonetta si bezdůvodně začala s touhle hádkou ale to je jedno neřešíme Ok??
  • hello. my name is valika. si fakt viborna.
  • bellah2o01
    Ale to je jen přátelský vztah *1*
  • emilyamiley6

selena a ashley and miley

selena ashley a miley su naj i love selenka *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • SelGomez

Kdo byl dneska na Selenině Channelu? Já ano. Má tam nový fotky a pozadí, a tak, jako Who Says. Moc nádherný! *14* *14*
    • sel.96

Re: SelGomez

Krásný to má ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit