Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zenonqua

.

podla mna je Selena superr!!! uuuzasne spiewa a ako Alex Russo je uuuzasna!!! osobne ju mam strasne rada a chcela by som sa s nou stretnut!a naj by bolo keby prisla na turne do Česka alebo na Slowensko!!
    • sel.96

Re: .

Sel je nejlepší!! *14* *14* Alex, ale i jiný role hraje dokonale *14* *14* Snad si na nás taky nekdy vzpomene a přijede sem *14* *14* *14*
      • zenonqua

Re: Re: .

asi tak ;)
  • Lidi, hlasujte pro Sel jinak ztratí cenu za nejlepší komediální herečku roka a dostaneji blbá Miley za Hannah Montanu. Fanoušci Miley se zbouřily, kvůli tomu, že tu cenu dostala Sel a založila se anketa, jestli tu cenu si zasloužila Sel nebo by jí měla dostat Miley. Nedovolte to a hlasujte pro Sel.
    PS: Můžete hlásnout kolikrát chcete. Stačí když půjdete na tu stránku, hlásnete, půjdete pryč a vrátite se tam zpátky a můžete hlasovat znova a znova!!!
    • Tady hlasujte!! http://www.hollywoodlife.com/2011/08/08/selena-gomez-choice-tv-actress-comedy-teen-choice-awards-miley-cyrus/
      • sel.96
        Stejně už s tim nic neudělaj, ať se fanoušci Miley klidně zblázní slušně řečeno. Prostě musí pochopit, že je Sel lepší .. *14*
  • Selenu jsem dřív měla strašně ráda. Dívala jsem se často na Kouzelníky z Wawerly nebo jak se to píše ( už nevím xD ), ale teď jí naprosto nesnáším. Podle mě z ní média dělají větší celebritu než doopravdy je ( samozřejmě že něco dokázala, ale nechápu, proč se musí nutně objevovat v každém článku o hollywoodských hvězdách, když si myslím, že jsou i lepší ). Je to můj názor, nenutím nikoho, aby s ním souhlasil. :D
  • hlavně že ti maš jmeno NATY ktery je jenom ve tvem městě a viš co leonetto ti nam tad pišeš takovi věci všude v tvich komentařich je slovo pč ale všude sami pč když jse ti tak libi slovo pč tak jsi sama pč a ta holka ktera dělala že je ivanna bagova tak ta jse nam omluvila za to co nam řekla my jsme se ji taky omluvily ale co? slyšely jsme omluvu od vas dvou *16* *16* *16* zda se že ne!POSLOUCHEJTE LIDI TADY 2 SOCKY NAM NADAVAJ HADEJTE KDO TADY řIKA Kdo JE ZLEJ LEONETTA A NATY.no hlavně že vy holky řikate že jsme my blbi a ujeti kdyby vy byste tady viděli co jste napsaly tak řeknětesi kdo je tady ujetej.bylo tady klid když jse ta holka omluvila a pak jste přišly vi a zkazili jste to!!!!!
    • ViolettaLeon
      Jó přesně tak alespoň někdo to tady má stejně!!!! Radši ať se nad sebou zamyslí!!
  • i love selena gomwz *16*
  • Všechno nej nej nej k narozeninám Sel <3
  • Nejlepší pod slunce nikdy bych jí špatně neodsuzovala *14*
  • ancesel

InStyle

ahoj všichni Selena se objevila v dámském časopise InStyle časopis je mojí mámy ale nakoukla sem do něj a je tam Selena u nových trendů s copánkem na stranu!! *3* jinak tam není časopis nevím kolik stojí ale kouknu se *3*
    • ancesel

Re: InStyle

jasně mě to nevadí *3*
      • _vikiska_

Re: Re: InStyle

Super, děkuju moc :)
    • _vikiska_

Re: InStyle

Jé, super:) Mohla bych si dát tuto informaci na můj blog ?:) Samozřejmně uvedu, že jsi to napsala ty:)
  • Nerozumim!

Hele..S kím je teda Selly?S Justinem nebo Nickem...Na Facebooku je plno selly gomez je ve vztahu s justin bieber ale já si myslim že je S Nickem *14* Suší jim to totiž spolu *14* Takže HelPNE mi někdo skim teda je?
    • sel.gomez

Re: Nerozumim!

Ahoj, na fb (facebooku) mam pridanou pravou selenu ... a s nikym momentalne nechodi. A v rozhovorech rika je o justinovi to, ze je jako jeji mladsi bratr *4* .
      • Re: Re: Nerozumim!

a jakej je pravej facebooku selly? *7*
        • sel.gomez

Re: Re: Re: Nerozumim!

Má 2 (kdyby byl nejaky uz plny na prtele a z dduvodu ze si ho radsi zalohovala kdyz by ji neco stalo s tim 1.) http://www.facebook.com/#!/SelenaMarieGomezOfficialCeleb
          a http://www.facebook.com/profile.php?id=100001458072110 *14*
    • _vikiska_

Re: Nerozumim!

No, tak můj ázor je, že s Justinem nikdy nebyla (a o tom jsem přesvědčená) a s Nickem nejspíš byla, ale už není.
  • I LOve you Selena!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit