Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj sel všchno nejlepší k narozeninám zdraví tě kiki
  • aahojjjjjj jak se mas seleno si uzasna *4* *16* *12* *11* *9* *8* *7* *6* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *15* *2* *1* *1*
  • Lidi vzpamatujte se!!!Selena není slavná kvůli Bieberovi...Ona je královna photoshopu,proslavila se tím že neumí upravovat svoje fotky *1* *11*
  • Selena...

...Je nej!
    • Re: Selena...

ano já vím že jsem nej .....a díky *4*
      • Re: Re: Selena...

IQ tykve co jiného se dá na tohle říct *13*
  • ty sy madn? *3*
  • Až bude opravdová zima, půjdu se zahřát na tyhle stránky, je tu fakt dost teplo *8* *1*
  • pavlusqa

ahok

Tak ste napsali že jsem tu dlouho nebyla:)) jen vám chci říct že jsem chodím docela často:) jen nemám chut neco přidávat:))) s blogem sem už skončila,ale i tak budu nadále podporovat Sel♥♥
  • Ahoj mám moc ráda Selenu protože toho hodně dokázala.Smířila se s rozchodem JB.A je na 5 místě IN spěvacky a ještě je výborná herečka její díla..........je jich hodně .Nemluvně o tom že má psa o kterého se velmi dobře stará.je i návrhářka a sama má krásné oblečení.A nestoupla jí sláva do hlavy jako JB.Což obdivuji.Také se nesvíjí pod obraz jako někteří .........ani nefetuje.Má dobrý vztah se svojí rodinou.Moc novinářum neříká o soukromích věcech a nefotí se nahá jako Rihana.Tak cau Anca *4* *4*
  • tak dooos klid violetta leon ma pravdu lezete nam do našich životu a ještě nam do NAšICH! životu kritizujete.a CEA ma taky pravdu leonetto pč pč pč pč pč sami Pč a vite co řeknu to krutě vypadnětě od tihlecti stranky BEZ URAZKY!! tak si běžne na stranku kde mužete kritizovat někoho jiniho kterimu to neleze na nervi.KDO SE MNOU SOUHlASI AD NAPIšE KOMEntAř
    • ViolettaLeon
      Já souhlas!! *3* *3*
  • alex98

Alex

Alex je božííí,je to můj vzor,dělám všechno podle ní *14* *14* *4* *4* *14* *14* *1* *1*
    • cedra

Re: Alex

ja taky
      • Re: Re: Alex

(nestihla jsem se přihlásit)Já taky, chtěla ybch ji poznat ... vážně úžasná :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit