Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Andrejka10
    Už jste to slyšely? Ze Seleny se stane ségra!! *14* *14* *14* *14*
  • je pekna na kazdej fotke ale velka skoda ze chodi s bieberom *10*
  • selena 007

selena je vážně suprová zpěvačka a herečka.Slyšela sem že,chodila s Justinem z Wizards of waverly place.Je to pravda? *3* *3* *3* *3*
  • Fotka

Nechtěli už byste změnit její profilovou fotku? Je stará, a už má spoustu dalších (a hezčích ;-)) fotek. Uvažujte o tom. Díky. *14* *14*
    • Re: Fotka

Přesně, taky si myslím!!! *3*
    • kajuska4

Re: Fotka

přesně mohli by *14*
  • .
    • denisska-selenka

Re: Víte že

taky jste se koukali!!!
      Seleně to slušelo, ale nevím jestli jsem ten moment přehlídla ale měli jí dát víc z blízka *14*
    • Re: Víte že

Jj byla tam!:) Taky jsem se dívala :)♥ byla úžasná:)
      • Re: Re: Víte že

jo já jí taky viděla, kvůli tomu abych jí tam viděla jsem se na to koukala *14* *14*
        • selenka.1

Re: Re: Re: Víte že

Doufala jsem že bude zpívat nějakou písničku Naturally nebo tak..Když tam zpívala i Taylor Swift *3*
  • no žejo violettaleon přesně.jedna holka jse nam jako omluvi a jsme kamaradi ale paaak *16* *16* přijde leonetta a jeji pomocnice NATY a musi všechno zkazit a ted je tady hadka jako hrom a vubec jsem nečekala že ta hadka bude takova že jse dostane ke slovu pč.to ne přišli ti dvě a hned promluvili když jim tam ta holka co řikala že je ivanna bagova lezla na nervi tak když jse všechno udobřulo tak přišli oni aje zase hadka.
    • ViolettaLeon
      No jo nějací lidi jsou hold takový!! *10*
  • Ahojte lidi dali byste LIKE na tuto stránku?? ..prosíím hrozně moc by pro mě znamenalo mít aspon pár Lajku :)) je to pro všechny co nesnáší školu :)) pokud jsi že nesnášíš školu tak tě uvítam na mé strande :)) DĚKUJI :-*
    http://www.facebook.com/NesnasimOtazkuTesisSeDoSkoly
  • Lidi, nevíte co je na tom pravdy zda Becky G je Seleny mladší ségra??
  • Selena je zlatíčko. Ani se ji nedivím, že už není s Justinem. Moc a moc bych si přála, aby si našla hodného přítele, který by ji rozmazloval a měl ji opravdu rád. Selena je prostě skvělá. *14* *3*
  • za kazdu cenu.. ona je uzasna... milujem ta Selena *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • ja tez je velice puvabna a mila
      nevite jestli se ji s Justinem dari? moc bych ji to prala *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit