Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LEONETTA si k smichu ani neviš jak ja jsem dostala infarkt z tebe ani neviš jak psat a už tady nikomu nadavaš oou trapas!!! no to maš trapas a vidiš kdo na konec ma trapas tak si jdi do nakiho města kde si samej trapas tam bych chtěla žit *7* *7* *7* *1* *1*
  • jasně maš tam hodně chyb no a co že chodiš do 6 třidy to že chodim do 4 třidy neznamena že si nemužu dovolovat jak jse jmenuješ by mě zajimalo.a pro CEA mam taky dopis jmenuju jse karolina gregorova z miho jmena nemužeš udělat přezdifku *16* *16*
    • ViolettaLeon
      Ale jó můžeš!!! Opice s šimpanzím ksichtem !!!
      • jak jse jmenuješ prosiiim řekni mi tooooooooooooo
  • lrenku kolik ti je let psala sem ti tvoje telefoni čislo *4*
  • vše nej!!!

ahoj seleno vše nej k 17 narozkám se máš taky bych chtěla mýt 17!!!!!!!!Jsi moje nejky herečka!!!!!! *3* Doufám že ti vyjde počasí a že bude skvělá oslava!!! *4*
  • myeli vs.selena

kdyz na tyto strance tliknes nahore na zpevacka a vpravo se ti obevi top10 zpevacek 1 je mzeli *16* *5* a2 selena *14* *4* jak je to mozne
  • seldemi_jackson

Selena je nejlepšííí ♥
    a nechápu prooč je až na 3.místě!! *16*
    Žádná kravka myslivcová običejná češka na ní určitě nemááá!! *16*

Mno,je to jedoo.stejně je Sel pro mě nejlepší!! a je mi jedno na jakým místě je!
    pro mě je na prvním *14*
  • no ja si mislimze selena je tochu divna..... *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Jako herečka byla úžasná a má hezké písničky,ale zpívat fakt neumí... *6*
    • To vubec není pravda Sel je užasná!!!!! Narozdíl od tebe
      • Ty jsi asi nikdy neslyšela její hlas bez úprav co?? *15*
  • vashley

Ježíšku na křížku....

Proč nesnášíte Selenu co vám udělala,bože?!Nechápu vždiť je super není to žadná napodobenina Miley a ani nekopáruje Vanessu protože ten photoshoot může být od stjnýho fotografa víte?Jako nechci se hádat ale podívejte se na její film "Another Cinderella Story" a budete jí mít rádi!!!Kvůli tomu filmu mám jí teď radši a mám o ní i blog nevím co mně to popadlo ale no.............CO VÁM UDĚLALA?

Tady se můžete kouknout na ten film: http://www.megavideo.com/?v=A5U7GM8 4
    • pavlusqa

Re: Ježíšku na křížku....

JJ naprosto stebou souhlasím Selena je originalní a Moderní popelka 2 neboli Another cinderella story je fakt supík film ja jsem fanynky Seleny už hooooodne dlouho a taky o ní mam blog je to skvela herečka a taky good zpívá *4* *14* *14* *1*
      • vashley

Re: Re: Ježíšku na křížku....

*3* http://about-selenagomez.blog.cz/ a ty? *3*
        • pavlusqa

Re: Re: Re: Ježíšku na křížku....

http://selenaademi.blog.cz *14*
  • selenka.1

Ty!!!!RRR!

Hele ty RRRR! hele nikdo na tvoje kecy a názory neni vůbec zvědavej takže už konečně zmiz z téhle diskuse *13* nikdo tě tu stejně nechce a neposlouchá tak už svoje marný pokusy jak nás naštvat a odradit nás od naší SEl zkrátka ti to nikdy nevyjde a to sem piš co chceš!!!!!!!!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit