Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koljatorres

ona je nejlepši na světě

ona je nejlepši na světě vyborně zpiva a le krasna *14*
    • smooly

Re: ona je nejlepši na světě

Souhlásím, je skvělá !
  • _vikiska_

"Pandemie"

Podívejte, jen vám chci říct, že debata o věcech Hannah Montana je na této diskuzi opravdu trochu z cesty, tohle si prosím řešte někde jinde. Nehledě na to, že anushenka má pravdu - za všechnu propagaci může jen Disney produkce,celebrity nemají vůbec v rukách co všechno se s nimi vyrábí. Takže prosím, věnujte se tady dál Seleně, děkuju :)
    • kajuska4

Re:

jasné...
      • Re: Re:

jo ale tohle téma je tak trochu podobný *1*
  • je to krásá holka která něco dokázala a za to si ji vážíím!:))..
    *
    *
    *
    *
    a těším se na její další filmi:)) :))))))
  • selenu mam moc rada hodně se mi líbila v kouzelníci z waverly hills
    • pajjuska
      I já ju mám ráda *3*
  • tak když to nebylo určeny na tu holku tak na koho a když se s nami bavila jina leonetta tak kdo je ta leonetta a violettaleon nejsme všichni pi*i to jsem od tebe fakt ale nečekala.*13**13*
    • ViolettaLeon
      Ale né ona to si to říkala jako pro sebe jako jenom příklad neberte to ve zlém ,, tpč ony jsou ale blbé,,!!! Chápeš??? Ale já jsem ti neřekla že jsi pč!!!!! A jestli myslíš ten jeden komentář tak si ho přečti až do konce!
    • CEO ty to pořad nechapeš alé vykašleme se nato ok
      A ja sem leoneta alé newím kdo je ta holka co se svammí hadala nebyla sem to ja ta karolina gregorova nebo jak se to píše
      Joo omlouvam se az ty sprosty slova a neřešmě to už vše v poho alé pokud to chceš ?? :DD
  • domcus

=)

Prostě žádná hvězdička se nemůže nikdy zavděčit všem...chápu že nemáte rádi Miley Cyrus....páč měla dost průšvihů.....ale že nemáte rádi Selenu......ona si dost chrání svou image hodný milý holky...a dost se ji daří...navíc je krásná........osobně mám ráda obě dvě....ale to že je nekdo nesnáší nikomu neberu.........prostě neni snad nikdo n světě koho by měli rádi uplně všichni.....
    • =)

já nejsem její fanynka ale nic proti ní nemám. Myslím že když někdo nemá někoho v lásce nemusí proti němu nadávat!!!! *16*
    • pavlusqa

Re: =)

Taky nechapu co provedla zhe ji dost lidí nesnáší *13* *7* *7*
  • high-school-hilary

Happy Birthday!

Všechno nej Selly!Měj spoustu hezkých písniček a hlavně štěstí a zdraví! *3* *1*
  • janinka1998

blbí

jestli vás to zajímá ale nemusí tak mi sestrá dala do osobností selenu gomez!
    rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! *16* *16* *10* *10* *8* *8*
    proč já *7* *7* ??? *7* *7* ?
    • 8.ball.8

Re: blbí

Komu to cpeš? *16*
  • _vikiska_

Bravo

Zítra vychází nové Bravo a Sel je na přední straně! *14* Juchů! Hned zítra si ho musím koupit :)
    • Re: Bravo

hele ted na to koukám a ta fotka je náká upravená mam tm náky divný oči *9* *1* awe i tk bezva *14*
      • _vikiska_

Re: Re: Bravo

Jj, divně to upravili .. :(
    • Re: Bravo

tvl tk to už nebylo hoooooooodně dlouho v bravu awe konečně *1* *14* *14* *14* *14*
    • kikiss11

Re: Bravo

Tak to si ho musím hned koupit!!!! *14* *14* *14* Selenka je skvělá!!!! *14* *14*
    • selenka.1

Jůůůů!!já si ho taky koupím.. *3* *14*
    • britney-selena

JÉ,TAK TO JÁ TAKY. *14* *3* *14* *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Officiální Fanclub

www.selly-gomez-fans.blog.cz tak toto je Officiální Fanclub!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit