-
Happy B-day Sel! *1* *2* *15* *3* *4* *5* *6* *7*
-
Vše nejlepší sel. Ať ti to vydrží a ať si pořád krásná jako teď... *14*
-
sel je naprosto užastná a skvelá speváčka,herečka! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* justin moze but rad ze ma taku babu!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
už je zase s justinem!
-
-
*10*
-
-
Selena klesá v řebčíčku už je 3 První je Robert Pattinson a druhá Kristen Stewart ( omlouvám se za chyby v přímění nebyla jsem si jistá ) Takže se snažte aby Sel byla zase první *1* *1*
-
-
Jó! Ať si Selena zůstane na 3. místě, Robsten vedou!
-
*3* já osobně sem rád že Robert Pattianton je první *7* *3* *15*
-
a jak ji mame dostat zase na první ??????????????? *7*
-
-
ja jsem se omluvila a pokud misliš že jsem pč tak to si ti když ja jse omluvim tak ty jsi ještě vic na mě naštvana ja nejsem hvězda omluvila jsem se tak proboha zpamatujse to jsou moje problemy že jsem to předstirala a ja jse kvuli tomu omluvim a ty ještě mi řikaš pč tak když ti jse taky omluviš tak mi ti taky budeme řikat pč. *16* *16* *16*
-
-
Jo je pěkně zlá!!!! *16* *16*
-
-
Hrozně hezky zpívá.Zajímalo by mě jaká je.Jestli je kamarádská nebo zkažená,jako většina celebrit.
-
...
joo holka,zrovna dvkrát tě nemusim,ale mám tě furt milionkrát radši než Demi *3* tak všechno nej Sel *14* -
BG!
Ahojky.. *3*
28.1. vyšlo nový Bravo girl a je tam na titulní straně Selenka a je tam s ní článek: Den se Selenou Gomez.. *3* *4*
Dyžtak promiňte, že vám to tu sem píšu, jestli už o tom víte.. *3* -
-
Re: BG!
já o tom sice vim ale ještě ho furt nemam *9* pač ho u nás už neměli ale neska semho viděla u nás v jinym krámě tak sem jim řekla at mi ho schovaj a oni souhlasili!!! tak si plo něj zejtra zajdu *1* -
-
Re: Re: BG!
Jj..Takže už ho máš dneska doma nejspíš.. *4*
-
-
Re: BG!
Jj, už ho mám doma *3* *3*
Moc jí to tam sluší!!!! *14*
-
-
hej nevíte po kom má sell její jméno *8*