-
Hey Lidi Sel je v řebříčku zase první ale dohání Vin Diesel tak si jí musíme hlídat aby zustala na prvním... mimochodem jsem taky její obrovská fanynka proč nejlepší kluci a herci zpěváci / zpěvačky musí bydlet až v Americe =| no nic
-
pane bože verono ty nejseš pavlína a když pišeš kraviny *16* nepodepisuj se pavlína jasny *16* *16* *10*
-
selena
chtěla bych být jako ona. *4* -
-
Re: selena
Jen to ne! *5* -
Re: selena
ja taky ona je proste nejviic luxusnii!!! *15* *14* ..proste ju zeru nejviic *5*
-
-
Filmy
Víte že bude 4.řada Wizard of Waverly Place a Wizard of Waverly Place the Movie 2 -
-
Re: Filmy
Supr.... mám zas na co kukat :D -
Re: Filmy
jéééé tak na to se těším *14*
-
-
selena je nej..... a kdo ji nemá rad at si vilize pr.
-
profilovka
ahoj, hele Miley má zase jinou profilovku.. nechci aby selena byla jako miley a fanoušc taky, ale nemohli bychom to změnit? já nevim jak se to dělá, ale je tady takovejch fotek kde jí to šíleně sluší.. ;) *7* *1* *3* -
Dívka
Ahojky chci se zeptat jestli někdo nemá aktuální číslo časopisu Dívka? Je tam totiž na titulce napsané něceo se Selenou a tak se chci zeptat co...:) A jestli někdo třeba nemá scany?..:) Díky *14* -
PIPINA
mileycyrus2111 BYDLÍ URČITĚ NĚKDE V USA A KOLEM SEBE MÁ OCHRANKU A PLNO KÁMOŠEK: SELENA,DEMI,MILEY... *15* *15* *15* *15* *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: PIPINA
jo a každej den s nima chodí na večeři a jsou BFF *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
PS: je to dobrý si z toho dělat srandu.. *15* -
-
Re: Re: PIPINA
TO JO. KDYBYCHOM TO MĚLI BRÁT VÁŽNĚ,TAK BYSME SE Z NÍ MUSELY VŠICHNI ZBLÁZNIT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: PIPINA
hej můžu na tebe takovou otázku.. proč za každým tvým příspěvkem píšeš: tvůj 101 letý divoký obojetník ???? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: PIPINA
TO JE PROSTĚ TAKOVEJ STYL. TAKOVÝ POZNÁVACÍ ZNAMENÍ. TŘEBA JAKO ŽE PÍŠI VELKÝMI PÍSMY NEBO KDYŽ SE NĚKDO PODEPÍŠE A PŘIKRESLÍ SI K PODPISU TŘEBA SRDÍČKO. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PIPINA
já vím mno..ale je to takový divný... "Tvůj 101.letý obojetník".... ale tak když se ti to líbí tak nemužu nic říkat.. *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: PIPINA
Hahah dobrýý kluci *15* *15* a taky by mně zajímalo proč to tam píšeš *15* *15*
-
-
-
-
-
Sel a Taylor???
Asi tak všichni tady řešíte zhe se Sel a Taylor rozešli a nekdo ješte možní řeší zhe chodí s Nickem Jonasem!! Ale ani jeden z techto vztahu Sel nikdy nepotvrdila takže se vlastne ani s jedním nemohla rozejít!! A zhe bravo jednou napíše zhe si dávají sladké pusinky tak to bych chtela vedet jak na to přišli!!!! O Sel se zajímám jak nikdo jiny z vás a myslím zhe kdyby nejaké takové fotky byli tak už se dávno zveřejnili:) Tak tady nerešte s kym Sel chodila nebo nechodila vždyt je tu uplne zbytečné:) Mělo by vás spíž zajímat zhe v září chystá vydat debutové album které je už ted skoro dokočené a název se v nejbližší době objeví:)!!! *4* -
-
Re: Sel a Taylor???
JO ale nějaký fotky jak sou....ikdyž Taylor mě nas*al tím že se sní prej rozešel kvůli fanouškům atd...nechápu že hodně lidí Sel moc nemusí podle mě kdyby třeba natočila úspěšnej seriál jako HM tak je mnohem lepší než Miley...jo a taky by mě zajímala ještě jedna věc...jak je to vůbec stou nenávistí mezi Demi,Miley a Sel? někde čtu jak se Demi s Miley kámoší...pak zase že se nesnáší...pak že sou všichni kámošky atd....jestli víš jak to je dík za odpověď :)
-
-
Nové shooty
Ahojky, už jste viděli nové shooty Seleny pro časopis Seventeen ? Podle mě jsou asi nejlepší co kdy měla! Jsou neuvěřitelně krásné! *14* -
-
Re: Nové shooty
No, já už je mám na mém blogu, tak se na ně můžete podívat tam :) http://selenagomez-all.blog.cz/0912 /nadherne-nove-shooty-pro-seventeen
Jsou fakt úplně perfektní :) -
-
Re: Re: Nové shooty
JE TO KRÁSA. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
JÁ TAKY NEVÍM O CO GO. *9* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Nové shooty
Skvělý fota!!!! *14* *14* *14* Sel je skvělá!!! *14* *14*
-
-
Ahojík já je ještě neviděla :) *4* *4* -