-
ahoj selena si užasná mám ta moc rada a mi s kamoškou vieme zaspievat i love a tiež bi si nás mohla navštivit v bratislave.
-
-
nikolka:aj ti si z bratislavi a máš rada selenu gomez *4* *4*
-
-
selly brzo se uzdrav :) Selena je totiž vážně nemocná
-
-
fakt? chudinka :( snad bude brzo OK
-
-
jasně ty si ivanna bagova a prej že si zpěvačka jojojojojojojojijijijoj si ivanna bagova a kdyby si byla ivanna bagova tak stejně by si nebyla zpěvačka protože po ivanně neštěkne ani pes.NENI slavna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Jeslti máš něco proti seleně tak to nikomu necpy nějaká angelina joli je 100* hnusnější naž selenka a je angelina dost trapná chová se jak přepudrovaná bárbína co se jenou stala herečkou a dělá s toho selena je oproti ní Anděl!! a di se vycpat s nějakou Angelinou a necpi nám to !!!!vole !!! *16* *16* *16*
-
-
no tak angelina jolie není hnusnější,jsou pěkný obe ale leze mi na nervi mel jenifer prinz..... my jí taky nepomlouváme jako ty selenu nám se třeba líbí a jestli se tobě nelíbí tak to jsem nepiš.... blbko (teď to bylo na mel jenifer prinz )
-
Přesně!Radči píše anonymně!Ubožák *16*
-
-
já jí zbožnuju *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
kolikateho ses narodila hej jak žiješ co ty a justin bieer
-
Nikdy neříkej krávo!
Tak hele *5* Já jsem taky Selenu nemněla ráda ale teď jí mám ráda a tak na půl jí žeru. *3* Můžete si klidně přečít tady u seleny moje hnusné komentáře k ní a teď posluchám její songy a můžu se zbláznit *14* takže nikdy nenadávejte na někoho *13* -
-
Re: Nikdy neříkej krávo!
ANO.TO JE PRAVDA.ANI JA SOM ZO ZACIATKU NEMAL SELENU MOC RáD ALE JE NAOZAJ SKVELá.DOBRE SPIEVA.MáM JU RADSEJ AKO VANESSU.
-
-
BG :)
Zítra vychází nová Bravo Girl a na titulce bude Selly...Tak honem rychle kupujte xD -
Prosííím
Prosím, nevíte, kdy bude Ramona and Beezus v češtině? Hrozně bych ho chtěla vidět!!!! Zatím jsem ho nikde nenašla... Nevíte, jestli už ho nadabovali? Předem díky! *14* -
:)
Hele,nevíte kdo je Seleny Správce ?? *7* -
-
Re: :)
pavlusqa
-