-
svery kvoly mory kevi kory . *14*
-
Ahoj
Ahoj, doufám že vám nebude vadit když se k vám přidám.. *4* -
-
Re: Ahoj
co blázníš nebude sme rádi za každého Selenky fanouška *14* *1* *14* -
-
Re: Re: Ahoj
Jo, já si přidám skoro každýho kdo má Selenku rád, někdy tu nejsem nebo na to zapomenu *1* -
přesně..vítám tě tady..přidám si tě *3* -
děkuju *3*
-
-
-
Selča
4. *3* -
Zpěv Seleny
Sel není žádná dobrá zpěvačka, a ten kdo má hudební sluch tak naživo slyší, že jí to ujíždí, třeba písnička Round and Round není vůbec těžká písnička, ale jí stejně moc nejde.
http://www.youtube.com/watch?v= XCGWSJK9YbA&feature=related
(bez mezer)
Tady není moc dobrá, docela často jí to ujíždí.. -
-
Re: Zpěv Seleny
Že to není těžká písnička? Vždyť má hrozně těžkou melodii, a na koncertech většinou nezpívají nejlíp ani skvělí zpěváci. Víš jak to musí být těžký, tancovat, chodit, a u toho zpívat? Jasně, není to úplně nejlepší zpěvačka, ale když o ní takhle mluvíš, tak bych teda fakt ráda slyšela tebe, jak zpíváš na koncertě takhle těžkou píseň!! *13* *13* *5* *16* *8* *10* *9* A jestli si o ní tohle myslíš, tak sem nelez!!!!! -
-
Re: Re: Zpěv Seleny
A souvisí melodie s tím, jestli je ta písnička na zazpívání těžká, nebo ne? *7*
-
-
Re: Zpěv Seleny
Tak podle tebe neni Selena dobrá zpěvačka !!*16* *16* možná že tu píseň Round and Round na tom odkazu nezaspívala nejlíp ale na jiném vystupování to zase zazpívala skvěle. A Skladby Naturally a A Year Without Rain zaspívala tak skvěle že ani lépe zaspívat nejdou takže se příště rozmysli co napíšeš než to napíšeš rozumíš !!! *13* *13* *16* -
-
Re: Re: Zpěv Seleny
Promiň, ale já si stojím za svým, já zpěvu rozumím, zpívám 9 let ve sboru,, ale to sem nepatří ;) Dej mi odkaz na Year without Rain live... -
-
Re: Re: Re: Zpěv Seleny
Nevim proč bych ti ho měl dávat jdi na YouTube a najdi si to tam -
-
Re: Re: Re: Re: Zpěv Seleny
Takže to není, protože kdyby bylo video live Year without rain, kde zpívá hezky, tak by jsi mi to dal:DDDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zpěv Seleny
jo anjetšě tady(šptaná kvalita videa):
http://www.youtube.com/wat ch?v=YYWako53c38&feature=related -
Re: Re: Re: Re: Re: Zpěv Seleny
tady je(bez mezer) trochu horší kvalita, je to z pořadu Good Morning America
http://www.youtube.com/w atch?v=aLRHTcYkotU&feature=related
-
-
-
-
-
-
Selena je coooooool!!!!!!*6**6**6**6**6**6**6**6**6*
-
-
Beru zpět
Selena je OUUUUUTTTTTTTT!!!!!*8**8**8**8**8**8**8**8**8**8**8**8* -
to jo, a navíc kámoší s Taylorkou! :))
-
-
Mmm...to jo
-
-
-
jj
Mas pravdu ja si taky myslim ze se k sobě hodili!!!! *14* -
My Blogííís ;-)
Ahoj pls mrkněte na můj blog ;-)
papirek256.blog.cz
díík moc ;-) -
jelene =´3
-
Zdravím lidi.. jen se chci tak zeptat, nemá tady náhodou někdo nějaké zkušenosti s Twitterem? Celkem mě láká, jen mě štve, že není v cz. Proto se ptám, jestli někdo nevíte jak to na něm chodí a tak (to víte, když to u těchto celebrit tak letí.. ) Díky každému, kdo odpoví.
-
blog
Ahoj až budete mít čas koukněte na můj blog je o všech celebritách a nejnovější novinky !! american-star-news.blog.cz