Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pane tim se netrap mozna , ze bych se ti zdala hesči nez selena gomez napiš jak se jmenuji . budem mit tajnu lasku . bydlim frenštet pod radhoštem strelnični sedum dva osum . čislo mobilu 605589653
  • mmee

nic novýho

Lidi.. tady to vůbec nežije... skoro žádný novinky, fotky nic... :/// *9*
  • selena je užasná zpěvačka je supeeeeeeeeeeeeeeeeeerr *15* *15* :DDDDDD
    • no nejsi jediná kdo si to oní myslí *3* *3* *15* *15*
      • Bello ti mně nesnašiš protože nemam rada selenu a co neposerse
  • martinkooooooo

Selena...vS..Miley

No vy tu porovnavate Selenu a Miley to by ma tak nesralo ako to ze si myslite ze Miley je lepsia....zobudte sa ved Miley to je jeden skandal za druhym a Selena pomaha kde sa len da a nieje to ziadna lacna kurva ktora by dala hocikomu *13* a Mileyne nahe foto na internete?No vam to mozno nevadi ale miliony deti na svete si prave z nej robia priklad lebo je to ich "star" a Miley by mala ist ostatnym ako priklad ale ona je len rozmaznane decko *16* a je namyslena takze Miley je definitivne out a myslim ze sa zamyslite koho budete urazat *16* Hannah Montana je niekto vymysleny *13* hh a Wizards of Waverly place je lepsie ako HM aj ked je to nerealne ale 100-zabavnejsie ako HM......takze SELENA IS BEST a MILEY IS OUT
  • ahojki selena gomez mam ta rada a kcem ta videt aj justina bibera to moj frajer a ja vjem že lubis justina bibera
  • mory gary VIRY ži? *8*
  • nejlepší song

-Naturally- a -A Year Yithout Rain- *14* jsou vůbec nejlepší songy *3* od té nejlepší zpěvačky *3* co vůbec jsou. Selena je nejlepšííííí forever *15* *15* *14*
    • kajuska4

Re: nejlepší song

přesné *14*
  • selena gomez je super zpěvačka jedna z mých nejoblíbenějších jasně ukazuje světu že její songy jsou velmi dobré a souhlasím že máš vynikající písničky a řadíš se do kategorie světových zpěvaček jen tak dál a chci abys byla nadále úspě *11* šná vše nej k naozkám *13*
  • souhlasim s verar *4*
  • Teď napišu hodnej komentař ja se vam neomluvim. Protože teď mě ignorujete takže promiňte že ja KristinaNovakova existuju jo!*9**9* a zničily jste mi muj život. Teď kvuli partički holek ktera mě nenavidi nemužu psat na osobnostech Seleny Gomez fakt diky teď odhazim z cely tihlecti stranky a nebudu i v ostatnich. A violettaleon sorry že jsem takova a nic mi nepřelitlo hlavou.:'(
    • jo okay.
    • ViolettaLeon
      Ne neodcházej taky se ti omlouvám!!! A my už na tebe nebudem zlý a život jsme ti nezničily!!! A můžeš tu psát!!! Vše je OK???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit