Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I love you with all my heart *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • stormgirl
    Čusky!! Co je nového??? *3* *5*
    • Selenator
      Sel natáčela klip k písničce Hit The Lights :)
      • stormgirl
        Vím. Četla jsem na http://hqselena.blog.cz/ *3*
  • Selena is best

Zdrvím vsetkých fanusikov Seleny Gomez.Myslím si ze je 100-krát lepsia ako Miley.Selenu mám ja osobne velmi rád kazdý den pocuvam jej songy a myslím ze tí ludia co tu na nu nadávaju by si mali dat vysetrit hlavu.Ja nemám rád ani Miley ani Vanessu ale nepisem na ne aké su pi.. *1* .Selena je najlepsia.Okrem nej mám rád aj Demi Lovato. *3*
    • Re: Selena is best

prosím tě můžeš mi napsat názvy všech jejichpísní po případě CD *4* *4* dííky
      • martinkooooooo

Re: Re: Selena is best

TELL ME SOMETHING I DONT NOW,FLY TO YOUR HEART,BANG A DRUM,CRUELLA DE VIL,A ESTE PIESEN Z FILMU WIZARDS OF WAVERLY PLACE KDE HRALA.
  • :-* :-*

to new cd je luxusniiiiiiiiiiiiii :-D
    • kajuska4

Re: :-* :-*

jj *14*
  • *4* beautiffol sogs *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • piper13

Selenka

selenka je boží!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • martinkooooooo

Re: Selenka

Tak s tým suhlsím. *3* *3* *3*
  • smooly

Bravo girl

Ahojky, už mám to nové bravo girl a musím říct ten den se Selenou je naprosto úžasný!! určitě doporučuji si to koupit anebo si ten článek někde přečíst, protože to je úplně úžasné, a ty fotky z naturally jsou krásné!! *3*
    • selenka.1

Re: Bravo girl

Jo já to mam taky a ty fotečky jsou prostě beest!!!taky doporučuju všem.. *3* *4* *14* *14*
  • super ze si zasa s justynem
  • ellie goulding a avril lavigne a selena gomez jsou nejlepší spěvačky na světě
  • ViolettaLeon
    Je to dost nespravedlivý!! Nejdřív se o Ivetu B. vůbec nezajímali a teď jí tam chodí psát jak jim chybí!!! Ale ona už si to nepřečte!!! To jí měli psát že je dobrá když tu ještě byla!!
    To není nic proti ní!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit