Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martiinkaaa

no wůůbec

miley je lpsiiiiiiiiii!!!!nerikam zhe selena je hrozna ale na miley nema ani zdaleka!!!
    • princess_lucinkaa

Re: no wůůbec

No pro každýho je lepší někdo jinej.. *3*
      • macik77

Re: Re: no wůůbec

přesně.. *4*
        • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: no wůůbec

*3*
          • Re: Re: Re: Re: no wůůbec

Ale Selena je lepší!!!!!!!!!
            Z Miley se stává striptérka!!!!
            A slavná je Hannah Montana ne Miley!!!
            Miley by nikdy ale nikdy neprorazila!!!!
            Ty její ubohý písničky který si ano sama nepíše!!!!! TRAPKAAA!!!!!!!!!
            • miley15

Re: Re: Re: Re: Re: no wůůbec

Podla mna su obidve dobre a nehovor na Miley, ze je stripterka,najskor si pozri to jej vystupenie a potom pis. A este nieco: je pravda, ze ona si sama nepise pesnicky ale ani Selena si ich nepise. Takze.....
  • Error :))

To je dobrý, twee... podívejte se na Seleninu filmografii... a jak mohla hrát v roce 1992 v Barneyim, když se narodila??!... :))
    • annezka

Re: Error :))

Jo,ale Barney je od roku 1992!A to je rok kdy se ten seriál "vyrobil" .
      • Re: Re: Error :))

A je tam napsané, že tam hrála v roce 1992... :)) A kousek nad tím, je 2002 (což je pravdaa...)
  • Je i jedno jak ty to vidíš....tyvasi taky nejsi moc chytrá
  • selena gomez je hrozná zpěvačka nejhorší na světě a ariana grande je mnohem mnohem lepší než selena
    • No nezblazni sa lebo Selena pozna Celeste buckingham a ja poznam Celeste. A Selena je naj na zemi ne ze Celeste ne ale obi dve su pekne ale Celeste je ale o pol %krajsia a aj Gomez je kraaaaaaaaaasna najkraaaaaaaajsia.ale ja hodnotim Gomez 99'6 a Celeste 99'6 tak isto ani o pol % vic a nerobit si z Gomez srandu sem jak jeji bodyguard..<3<3
    • Podľa mňa sú obi dve skvelé.
  • my jsme rodiče pavlinky a elrene blbej ještě jednou a zabiju tě i kdyz skončim ve vězeni tak to neva prostě nechej pavlinku na pokoji a miluj ji . *16* *16* *16*
  • vashley

MySpace

Ahojky,já jsem napsala Sel na její MySpace a ona mi odepsala ale zatím nevím co protože jsem to nepřékládala.....jsem zatím ve škole až do 13:30 *10*
  • mayinqa

Vše nej..♥♥

Happy b-day Selly... I♥u..<3CUte
  • selenka.1

co děláš??

a co vlastně děláš?? *7* *4*
    • Re: co děláš??

jojo musíme jí dostat co nejvíš..všichni jsme se tady moc snažili a dostali jsme jí na 8. tak ted by sme mohli dát i 7. a pak dát 6......atd...no já ani nic nedělám a co ty???I VERY LOVE SELENKA!!!!!! *14*
      • selenka.1

Re: Re: co děláš??

jo já jenom píšu e-mailem kámošce úkoly *15* *15* ......YES!!!I LOVE SELENKA TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!SEL IS OUR LOVE !!!WE VERY VERY LOVE SELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: co děláš??

*15* teď jsem si dočetla to co ti tu psala RRR!je fakt trapná jak si myslí že tě naštve když ti tu napíše o klukách a kouření...myslí si fakt hodně jeuplně blbá!!! *15* *15* *15*
          • selenka.1

Re: Re: Re: Re: co děláš??

jo je mimo *15* *15* hele já už budu muset tak se měj ahojky *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: co děláš??

jojo tak se měj pa *3*
  • blahopřání

Vše nejlepší Seleno ;-)
  • že nemužu ty jse jmenuješ karolina gregorova a přezdivka je sravolina psychotova ano najdu ti psychyatra kteri jse tak bude jmenova a zajima mě proč jse ptaš jak jse jmenujeme ja ti to řeknu rovnou kristina polačkova .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit