-
no wůůbec
miley je lpsiiiiiiiiii!!!!nerikam zhe selena je hrozna ale na miley nema ani zdaleka!!! -
-
Re: no wůůbec
No pro každýho je lepší někdo jinej.. *3* -
-
Re: Re: no wůůbec
přesně.. *4* -
-
Re: Re: Re: no wůůbec
*3* -
-
Re: Re: Re: Re: no wůůbec
Ale Selena je lepší!!!!!!!!!
Z Miley se stává striptérka!!!!
A slavná je Hannah Montana ne Miley!!!
Miley by nikdy ale nikdy neprorazila!!!!
Ty její ubohý písničky který si ano sama nepíše!!!!! TRAPKAAA!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no wůůbec
Podla mna su obidve dobre a nehovor na Miley, ze je stripterka,najskor si pozri to jej vystupenie a potom pis. A este nieco: je pravda, ze ona si sama nepise pesnicky ale ani Selena si ich nepise. Takze.....
-
-
-
-
-
-
Error :))
To je dobrý, twee... podívejte se na Seleninu filmografii... a jak mohla hrát v roce 1992 v Barneyim, když se narodila??!... :)) -
-
Re: Error :))
Jo,ale Barney je od roku 1992!A to je rok kdy se ten seriál "vyrobil" . -
-
Re: Re: Error :))
A je tam napsané, že tam hrála v roce 1992... :)) A kousek nad tím, je 2002 (což je pravdaa...)
-
-
-
Je i jedno jak ty to vidíš....tyvasi taky nejsi moc chytrá
-
selena gomez je hrozná zpěvačka nejhorší na světě a ariana grande je mnohem mnohem lepší než selena
-
-
No nezblazni sa lebo Selena pozna Celeste buckingham a ja poznam Celeste. A Selena je naj na zemi ne ze Celeste ne ale obi dve su pekne ale Celeste je ale o pol %krajsia a aj Gomez je kraaaaaaaaaasna najkraaaaaaaajsia.ale ja hodnotim Gomez 99'6 a Celeste 99'6 tak isto ani o pol % vic a nerobit si z Gomez srandu sem jak jeji bodyguard..<3<3
-
Podľa mňa sú obi dve skvelé.
-
-
my jsme rodiče pavlinky a elrene blbej ještě jednou a zabiju tě i kdyz skončim ve vězeni tak to neva prostě nechej pavlinku na pokoji a miluj ji . *16* *16* *16*
-
MySpace
Ahojky,já jsem napsala Sel na její MySpace a ona mi odepsala ale zatím nevím co protože jsem to nepřékládala.....jsem zatím ve škole až do 13:30 *10* -
Vše nej..♥♥
Happy b-day Selly... I♥u..<3CUte -
co děláš??
a co vlastně děláš?? *7* *4* -
-
Re: co děláš??
jojo musíme jí dostat co nejvíš..všichni jsme se tady moc snažili a dostali jsme jí na 8. tak ted by sme mohli dát i 7. a pak dát 6......atd...no já ani nic nedělám a co ty???I VERY LOVE SELENKA!!!!!! *14* -
-
Re: Re: co děláš??
jo já jenom píšu e-mailem kámošce úkoly *15* *15* ......YES!!!I LOVE SELENKA TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!SEL IS OUR LOVE !!!WE VERY VERY LOVE SELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: co děláš??
*15* teď jsem si dočetla to co ti tu psala RRR!je fakt trapná jak si myslí že tě naštve když ti tu napíše o klukách a kouření...myslí si fakt hodně jeuplně blbá!!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: co děláš??
jo je mimo *15* *15* hele já už budu muset tak se měj ahojky *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co děláš??
jojo tak se měj pa *3*
-
-
-
-
-
-
blahopřání
Vše nejlepší Seleno ;-) -
že nemužu ty jse jmenuješ karolina gregorova a přezdivka je sravolina psychotova ano najdu ti psychyatra kteri jse tak bude jmenova a zajima mě proč jse ptaš jak jse jmenujeme ja ti to řeknu rovnou kristina polačkova .