Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happysmile
    Lidi kouknete se na candice accola a isi se vám líbí dejte ji like.A ta fotka co mam je ona *14*
  • vanessa21

vše nej k narozkám

moc sel přeju těch 17 aby byla ještě dokonalejší než predtim *4* (ale to už vic nejde *14* *14* *14* )happy birthaday *4* *4*
  • selena.gomezka
    nevíte kde sehnat podobný hadry jako nosí selena gomez??a když už by se nikde v česku nenašli tak mi prosím napište na profil (do zpráv) jaký máte nápad jak si je vyrobit moc vám děkuji
    • O booože to je opravdu originalita :D vy ale máte nápady děcka :D Cožpak nemáte svůj styl,že chcete napodobovat své "hvězdičky"? :D
  • Není lepší než Martina Stoessel na ni prostě nemá je o proti ní BLBÁ *11*
    • Ne Martina Stoessel je blbá *16* Nechápu co s nim furt máte
      *16* Pochop že se Martina proslavila jenom kvůli Violettě. Kdyby neexistovala Violetta tak bys ani tečka nevěděla kdo to je *10*
      • A ještě se podívej možná má trochu víc fandů ale dívej kolik lidí ji nemá rádo a potom se podívej na Tini(Martinu Stoessel)!!!!!!!! Hm...
        • Selena se proslavila i kvůli zpěvu. *1* Prostě Martina není tak špatná ale nemám ji zas tak moc v oblibě. A jak jsi ji znala když ještě nebyla Violetta? *8*
      • Jó věděla bych o ní znala sem ji už před tím!!!!!
        A ty bys taky nevěděla kdo je Selena Gomez kdyby se neproslavila ve filmech, seriálech,..... *16* *16*
  • kamca12

SELENA JE DOBRÁ, ALE MILEY LEPŠÍ

Selenu mám moc ráda, hrozně se mi líbí její vlasy, jsou takový hustý *1* Ale občas mi přijde že zkouší napodobovat Miley a tak...Miley prostě mám raději, ale Selena je taky dost dobrá. *4*
  • ilonka94

happy birthaday

Všechno nej nej....vzpomela jsem si na to dneska v 0:05....ale nemohla jsem SEL.už popřat....tk ji přeju až tet....happy birthaday *15* *3*
  • _vikiska_

Bravo

No nic, za chvíli si asi půjdu pro to Bravo a pak to nascenuju a dám si to na blog:) Už toho vím víc, je tam prý článek o ní a o Taylor Swift :) už se těším :)
    • britney-selena

Re: Bravo

TAKY MÁM UŽ TO BRAVO. JE TO DOBRÝ,ALE TA TITULNÍ STRANA JE FAKT DIVNÁ. ASI NĚJAK RETUŠOVANÝ. *7* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • _vikiska_

Re: Re: Bravo

Jj taky už ho mám, no tu přední stranu nějak divně upravili... Přijde mi, že ty oči snad ani nejsou Seleny.. Ale jinak je ten článek hezký, je to o silném přátelství Sel a Taylor :)
        • britney-selena

Re: Re: Re: Bravo

TO BUDOU JEJÍ OČI,ALE VYRETUŠOVANÝ. NO NIC MOC. TAN ČLÁNEK UVNITŘ JE LEPŠÍ. *14* .TVŮJ 101. LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • _vikiska_

Re: Bravo

Jinak podle mě to bude tento článek:

http://selenagomez-all .blog.cz/0911/bravo-de-c-47-09
  • smooly

Selena je skvělá !

Ahoj, myslím si, že Selena je naprosto úžasná herečka, zpěvačka..je bezva, ne je opravdu skvělá v tom co dělá..Mám ji moc ráda !! Určitě by si zasloužila aslespoň 3.místo, má určitě i na 1. ..No to je prostě můj názor a doufám, že se mnou budete souhlasit *14* Ahoj :-)
    • Tereza

Re: Selena je skvělá !

Já moc ne.Jak dlouho že je ona na tom "výslunní"??..Určitě je plno jiných,co by si to první nebo 3 místo zasloužili víc.Ale vlastně tady to je uplně jedno protože to neni o oblíbenosti ale návštěvnosti.Jednou s Miley dopadnou uplně stejně.
    • Re: Selena je skvělá !

JoO0 souhlasiiiim *3* *14*
  • gabi123

PROSÍM O HLAS

Prosím o hlas pro dívku 24. na stánkách www.inparty.cz/fotocasting/lipnik
    Děkuji:)
  • stormgirl

Pro DIVOČÁKa

Divočáku, měl by sis pustit tuhle píseň... *1*
    • stormgirl

Re: Pro DIVOČÁKa

http://www.youtube.com/watch?v=vgxq Up2GiXI *1*