-
Selena
ja ji nemam ani trochu ráda ale zase na ni nadavat toe hnusny...hrala v HM hnusnou svini a vod tehdy sem ji nenavidela ale oukam na jiny filmy tam je woe good...tk se mi i celkem zalibila...je sice pravda,je hezka(celkem)ale ten usmev nwm proc mi pripada umelej...pste je mi nesimpaticka jinak celkem i good...ale jako nej neni miley je podle mne lepsi *1* -
-
Re: Selena
Selena hraje fakt fantasticky *14* *14* A je lepší jak MileyxD *1* *1*
-
-
.
:-( Nechcete si rovnou udělat forum Selena vs. Miley? -
-
Re: .
jo taky si říkám proč se tu řeší Miley když je to diskuze o Selene *1* Jinak kdyby vás to zajimalo Sel právě ted dotočila její první kinofilm:-) Wizards of Waverly Place :the movie *4* -
-
Re: Re: .
jo presně je to diskuse o seleně tak neříkejte "kdo je lepší " *5* sem se mají davat hezký věci tak to pls dodržujte *9* *9* *9* Dík *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* -
Re: Re: .
počkej chceš rict že ona ma taky movie?no taka yb ne že dkyž am miley hannah montana the movie tak najednou musí mít i Sel...no nic radši to nebudu rešit -
-
Re: Re: Re: .
no asi tak ona to nevymyslela *1* Ten seriál je v Americe asi tak uspěšny jak HM a lidi chteli movie a Miley si to taky nevymyslela vymysleli to tvurci HM:TH A WOWP:TM tyhle dva seriály mají stejny tvurce tak asi proto víš!!! Jinak Miley začala se svou hereckou karierou daleko pozdeji než Sel takže se asi težko Sel opičí *4*
-
-
-
-
...
Falling Down, je uplně luxusní písnička =) -
-
Re: ...
Jojo ta je super,taky se mi srášně líbí *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
selena má všechny písničky krásný *14*
-
-
-
Anketa
http://diskuze.libimseti.cz/kdo-je- lepsi-905756?SID&uid=0cfcb2d682d80a 2d7a763d319189b1c5 -
Sel ej nej
Páni sel je třetí, je vážně úžasná, přeběhla Justina biebra, je to vážně nej holka, mám jí ráda -
-
Re: Sel ej nej
jupí *14* -
-
Re: Re: Sel ej nej
yes *14* zaslouží si to ;)
-
-
-
Winter Lily:nejsi lepši než Gomeza ty fifleno sice nejsem lepši než Selena ale jsem vic dobra než ty!!!!!!!!!!
-
http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php *14*
-
to info taky zkopírujte *3* aby vám to vůbec našlo .. pokud vám to nenajde tak napište na fb: Selena Gomez CZ & SK , profilovka je taková menší a má tam červené šaty .. předem vám děkuji *4* *3*
-
Není to divný jméno *7*
-
-
Ví je to divny jmeno SÍROVÀ sìra viš co to je proboha *1**2**3**4**5**6**7**8**9**10**11**12**13**14**15*
-
-
vim ale každej se nějak menuje znám někoho kdo se jmenuje vatová tak sklapni
-
-
-
Můj názorek:-)
Můj názor zní:Obě je mám ráda, jsou skvělí herečky, zpěvačky apod....přeci jen mi ale vtipnější a lepší připadá seriál Hannah Montana