-
4ever!!!!
Vanessa a Selena= *14* *14* -
-
Re: 4ever!!!!
Jojo přesně *14* TY dvě prostě nejvíc úžasnýýýý *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Down!
Vanessa a Sele *5*
-
-
Ahojík
Ahojky..To bravo je suprový teda až na tu první stranu to je snad poprvý kde se mi Sel nelíbí..ALE selenka je jinak moc krásná.. *4* -
-
Re: Ahojík
Já sem si taky koupila to BRAVO a tam to Selence moooooc slušíí!!!!Sel je prostě BEST!!!!! *14* *14* *14* -
Re: Ahojík
Já ho nemám ale na Blogu Vikisky jsou scany takže jsem si to přečetla jinak pro Vikiska : máš moc krásnej blog..
NO jenom jsem vám chtěla popřát krásné Vánoce zejtra sem nepřijdu..No tak i 3ťastnej Novej ROk AHOJ *3* -
-
Re: Re: Ahojík
Jo já sem taky asi zejtra nepřijdu
Jinak SEL přeju ti Krásný Vánoce a Nový rok...
A vám všem na týhle diskusi taky Krásné vánoce vám přeju.. *4* -
-
Re: Re: Re: Ahojík
DÍKY MOC. JÁ TOBĚ A VŠEM OSTATNÍM TAKY PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK. A AT NÁM V NOVÉM ROCE DÁVAJÍ HODNĚ PLAKÁTŮ SE SELENOU. *3* *14* *3* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík
jooo co nejvíc plakátků... *14*
-
-
-
-
-
natka16, michelle283
Nejsou žádný nový fotky se Selenou a Demi. Na google ti to nenajde nový fotky z 2011, ale ten rok, kdy někdo ty fotky například zveřejnil .. Mam blog, a na zahraničních stránkách sem už hoooodně dlouho neviděla společný ... -
-
Re: natka16, michelle283
a vy se divíte? jsou tam 3 fotky z prosince 2010, ale tak divte se když Demi byla v psychiatrický léčebně *15* *15* jak by asi mohly mít společný fotky? *15* *15* možná tak kdyby Sel jela za Demi na psychiatrii ne? xDDD -
-
Re: Re: natka16, michelle283
Ne, tady de o to, že se spolu už nebaví .. -
-
Re: Re: Re: natka16, michelle283
Sel. 96 má opravdu..Selena a Demi se nebaví už dlouho,toto léto to budou 2 roky.. -
-
Re: Re: Re: Re: natka16, michelle283
ony se spolu bavěj! jen by jste neměly věřit bulvárům-Bravo nebo Bravo Girl a hledat taky něco na amreickejch stránkách! například tahle fotka http://www.google.cz/images?hl=cs&b iw=1152&bih=730&gbv=2&tbs=isch%3A1& sa=1&q=Demi+lovato+and+Selena+gomez +new+foto+2011&aq=f&aqi=&aql=&oq= hned ta druhá a třetí to jsou ty z prosince.... po tom byla v té psychiatrické léčebně...a normálně se spolu bavěj...byly fotky ze společných akcí, kde Demi, Sel, Tay, Miley tancovaly z roku 2010 z října! A na GRAMMY's spolu (všechny 4) byly taky.
-
-
-
Re: Re: natka16, michelle283
Co to je za hloupost??? :-o
-
-
-
Nejlepší zpěvačka na světě, je dobrá *3* *1* *2*
-
PRESTANTE!!!
Ja ji sice upe moéc nemusim ale štetka to neni!!!jo uz sem si uvedomila,hrala mrchu v hm za to ji pste odsuzovat nemusim!uz proti ni nemam ani F!uvedomila sem si ze vona je jako my,normal holka neni to stetka sice miley mam radsi ale selenu nechte!!!neni to stetka jasny?!jo ty mrcho hodne vo ni vis!jsi fakt mrcha! -
-
Re: PRESTANTE!!!
Já proti ni ani ostatnim hvězdám taky nic nemám...ale fakt bych nenapsala že je normální.....z toho nemůžu když nejaká celebrita napíše,ve skutečnosti jsem uplně normální holka/kluk.......normální lidi nepoznávaj na ulici a nešílí po nich.....tolik kolik vydělávaj oni si normální lidi většinou ani nesní.....takže normalita mi příjde v tomhle případě nevhodný slovo...........a hlavně...kde je hranice normality?Když mi to nekdo řekne,tak budu vděčná....páč na to jsem ještě nepřišla... -
-
Re: Re: PRESTANTE!!!
jo je to pravda ale nemuseji na ni uz psat tak hnusne jako kdyby ji znali nwm jak dlouho.blbost.vona neni stetka...a kdyz se jim nelibi tak at sem nelezou...ja sem ji taky nemela rada prim nesnasila ted mi je upe 2 nej herecka
-
-
-
Princess Protection Program
Tak už jsou k filmu titulky, stačí stáhnout z opensubs a torrentu, je to tam i ve výborné kvalitě *3* -
-
Re: Princess Protection Program
nemohla by sem dát prosím přímo na to odkaz?? newm kde to mám hledat...dík moc:) -
-
Re: Re: Princess Protection Program
já jsem se na to už hooooodně dááááávno dívala na netu na megavideu,kde je to mnohem,mnohem lepší než na youtubíčku *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Princess Protection Program
Tak já to mám zase stažený jen by se mi k tomu šikly titulky...tak jestli mi tady pls nedáte přímo ted otkaz na to kde to stahovat
-
-
-
-
Lidí
já moc chci aby byla Sel před ŠMAJDOU..jako on je taky docela dobrej ale Selena je lepší.. *14* *14* -
..
Nevíte kdo je tu správce?Jako *4* -
-
Re: ..
Tak momentálně tu budu správce a já a udělám tu pořádek!! *13* -
-
Re: Re: ..
super..děkuji moc *4* *14*
-
-
-
ARIANA GRANDE
Ahoj lidi tenhle příspevek se vubec netýka Seleny, jen si myslím že by se na to mělo upozornit! Jestli někdo znáte populární seriál Victorious! Davají to na Nicklodeonu což je druhej Disney Channel v USA a u nás už je taky nejakou tu dobu:)..hraje tam jedna holka která se jmenuje ARIANA GRANDE! A myslím že na její talent by mělo byt upozorněno:)..Je krásná,vtipná a hlavne má ten nejrásnejší hlas co sem kdy slyšela!.... Určite si ji poslechnete!...http://www.youtube.c om/watch?v=X5b4kTX-MVI&feature=rela ted od 2: minuty to má grády!:) -
-
Re: ARIANA GRANDE
Diky za new zprávičku.Koukla sem se na ty odkazy a mysli že Ariana je super a hlavně velmi talentovaná. *14* -
Re: ARIANA GRANDE
TAK TA JE HUSTÁÁÁ *14*
-
-
martinu miluju *14**14** ona bude mit concert v Litomišly?? Pokuď jo tak AAAAAÀÁ ale ti bydliš v Svitavě tak tam taky maš blizko
-
-
http://www.karaoketexty.cz/koncerty/koncert-2014-5380
-
Ale nééé! V litomyšli né!!! Ale na Slovensku to nemáme tak daleko jako ti co jsou z prahy víš??? je to tak cca 200km a z prahy cca 400km
-