-
selenka
selenka je taky super holčíínka na disney chanelu mám ji moc ráda pokud byste potřebovali poradit ohledně disney-disneychanelu ráda odpovím na všechny vaše dotazi... -
Šťastné a Veselé
Ahojky, tak taky vám všem přeju Šťastné a Veselé Vánoce, užijte si je, ať jsou jen plné pohody a dárků :o** Doufám, že v budoucím roce Sel ještě přibyde kupa fanoušků :o)) -
-
Re: Šťastné a Veselé
A JÁ DOUFÁM,ŽE NÁM VŠEM PŘIBYDE TAKY KUPA NOVÝCH PLAKÁTŮ SE SELENOU. *14* *3* *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Šťastné a Veselé
Já taky:) -
-
Re: Re: Re: Šťastné a Veselé
*3* *14* *4* *14* *3* *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
Časopisy
Tak ahojky Selenky!! *4* Dens vyšla Top Dívka a zítra vyjde DÍVKA což moc dobře víte.. *4* Jestli tam bude Selena tak vám to řeknu ju?? *4* Jo a taky v čtvrtek Bravo Girl! *14* *1* *3* *14* *5* -
-
Re: Časopisy
JÉ. *14* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Časopisy
No aspoň by mohla být v jednom t nich!!! *14*
-
-
Who Says
Ahoj, takže všichni velcí fandové vědí o Selenině nové písničce Who Says. Na YouTube bylo zveřejněno zatím jenom Audio, ale jak někteří z vás víte klip je teprve na její oficiální stránce www.selenagomez.com a je úžasnej a ta písnička ještě lepší. a já jsem k tomu udělala video s pár obrázkama Seleny a přidala k tomu text. Můžete se kouknout tady: http://www.youtube.com/watch?v=GdF8 OOb0Jfc&feature=channel_video_title popřípadě si vymažte mezery *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: Who Says
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Ahoj Seleno dej ses do hromady s justinem biebrem!!!!budte spolu budte spolu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
-
lllloooooooollll????
to si deláte srandu ne?!?!? krásně zpívá?!?!? no nwm nwm ae hraje pekne:D to se musi nechat.... *5* -
jj
Nejak tak *3* -
selena
selena *14* *4* -
Sel
ahojky Sel nám klesla na 9....ale myslim že když už jsme jí dostali na 8. tak to zvládnem i na 7..I LOVE SEL *14* *14* -
2.místo
zkusím trošičku pomoci a dát selenu na 2.místo!možná to pomůže *3*