-
THANK YOU
Sel právě na net dala svoje nové video z názvem THANK YOU! V tomhle videu skoro brečí a to kvuli nám všem svym fanouškum! Strašne moc jim děkuje ...... Po tomhle videu jsem si konečne uvedomila co pro ni znamenáme a říkám vám není to vůbec málo:) THANK YOU SELENA -
-
Re: THANK YOU
Jo jo taky jsem to už vydela...je to dost kruty...neznam zadnou jinou hvezdicku ktera by tohle natočila.... -
-
Re: Re: THANK YOU
Tyjo to je hustý,málem jsem se u toho rozbrečela taky -
-
Re: Re: Re: THANK YOU
nápodobně *4*
-
-
-
-
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! -
Ajoj
ahojky...SEL je nejlepší... *4* -
-
Re: Ajoj
smajda je proti gomezovy borec a ona je trapna frajerka.. *9* *9* *9* *9* bleee!! -
-
Re: Re: Ajoj
Drž hubu debile *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ajoj
Fuck ty krávo!!!! *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Ajoj
ahojky to máš pravdu....WE LOVE SELENKA!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Ajoj
ahoj všichni co maji SELENU rádi jsou nejlepší lidičky na světě!!!!!!!! *14* *14* *14* MY MÁME RÁDI SELENKŮŮŮ!!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Písnička :)
Ahojky Selenky. Prosim vás, nevíte, jak se jemnuje písnička, jak zpívá Selenka v Hanně Montaně jako Mikayla? Děkuju za jakoukoli odpověď. *4* -
-
Re: Písnička :)
Promiňte, *jmenuje :) -
-
Re: Re: Písnička :)
jmenuje se If Cupid Had A Heart ale Sel ji nenazpívala, rekli to jen tak v HM, ale její hlas to není...
-
-
-
Ty její pletky s Justinem už jsou trapný. Měli by si (oba dva) ujasnit co k sobě cítí...podle mě nic a dělají to všechno kvůli bulváru. Jako není možný aby se každý dva měsíce rozešli a za několik týdnů byly spolu. *8*
Selenu nijak do podrobna rozebírat nehodlám. Možná by udělala líp, kdyby se vykašlala na zpívání a byla jenom herečka...to jí, podle mě, jde mnohem líp. *3* *3* -
Text Vašeho příspěvkuSelena je skvělá *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ahojky ted jsem viděla Monte Carlo z CZ tit. a myslela jsem si že to bude lepší nebylo to špatný... Ale až to bude z českým dab. tak to bude lepší ...=) jo a tamta diskuze byla lepši ...
-
-
Já si osobně myslím že to je úplně super filmík, kterej se Selence zase podařil ♥ Prostě to má v sobě a nikdo se jí nevyrovná (ani Demi senikdo nevyrovná) Oni jsou prostě nejlepší ♥ Já na to koukala jenom v originále, ne s titulkama a je to o hodně lepší, páč si to pak můžete vychutnat celý a nejenom polovinu. Když se totiž koukáte na titulky, tak pak ani nevíte pořádně, co se v tom filmu děje *12* *7* *14*
-
-
ilrene a proč co jsem zleho udelala *16*
-
elren dela rad pod sebe a ve škole do stal tridni dutku .
-
-
a komu to cpeš?
-
-
Princess protection program
cely film na youtube ale je rozdeleny na kousky tady je prvni cast na ty ostatni si klikni sam/a http://www.youtube.com/watch?v=DEVeirL1-Dw