-
ahojte nevíte náhodou jestli umí Sel hrát na nějaký hudební nástroj? No, víte je to zpěvačka tak by aspoń měla umět hrát na klavír a nebo něco takového :D
-
-
hraje na klavír ..
-
-
Cože? Na klavír?
-
-
nevím určitě,ale zdá se mi že hraje na klavír ale nevím určitě !!
!Верча!
-
-
n
-
kdybi selena nechodila s justinem mela bych ji ráda je to nemoznej pár
-
-
nezavid ji ze ona ma justina a ty ne , vzdyt je uplne normalni nato aby ji nemeli radi kvuli justinovi .. =P
-
-
Nic proti ale oni dva se k sobe nehodi a to selenu a JB. nemam v lasce,ale oni 2 k sobe nejdou a fakt by me zajimalo co oni 2 maji spolecneho ??
-
-
Že se k sobě nehodí? Tak to si asi slepá ..
-
-
-
-
Selena byla v Hawaii společně s Justinem, Selenu nemám ráda, měla bych jí ráda kdyby se rozešla s Justinem a ať se trošku polepší.
Představte si takovou Miley Cyrus, bývala sladkou Hannkou Montankou ale teď má šokující klipy.
Seleno, polepši se! *16* *16* *16* P.S. (ale má dobrý seriály). -
-
Selenator má pravdu ! V čem se má asi Sel podle tebe zlepšit? Ona je dokonalá ale to ty nemůžeš vědět, protože nejsi fanoušek ani zdaleka! *8*
ona a Justin jsou nejkrásnější pár Hollywoodu ♥ -
-
nejkrasnější pár hollywoodu????????????no fuj bobr a selena bobek .no to určitě takova hnuska ,nechapu co na ni všichni vidí ,jenom že je hvězda nějakyho dětskyho serialu *11* *11*
-
-
Si normální ? jak kdyby nechodila s Justinem ?! Nezáleží na to ms kým chodí ale jaká je ! tak si dej pozor co říkáš !
-
V čem by se měla lepšit? Začít kouřit, pít a dělat bůhví jaký skandály? To ti příjde lepší? Bože .. A jestli bys byla ráda kdyby se rozešla s Justinem tak nejsi normální ..
-
-
Hele, ty mě nech, jo?
-
-
Taky si myslím, že by se měla začít chovat, jako devatenáctka. Ona je pořád taková sladká atd... *11* . Miley je tedy lepší! Podle mě to bude tedy hódně divný, že bude Selena třeba ve 30 zpívat pořád takové písně apod... A nejkrásnější pár nejsou ani za nic!!!! Nejlepší jsou Robsten *14*
-
-
-
-
http://aboutsellygomezademilovato.blog.cz/
Na tomto blogu najdete novinky o úžasných zpěvačkách jako jsou Demi Lovato a Selena Gomez!!! Neváhej a zajdi prosíím na tento blog!!! Děkuji :) -
Selena a Justin jsou dokonalý pár ...Nechcu aby se rozešli ...=((( Mám je opravdu moc ráda...ale jako pár jsou upe sladcí... *2* jo a prosím kouknete se na http://Selena.mujidol.cz Je to o Selene , Demi Lovato a Justina ... a Monte Carlo je tam taky Plsky ... *2* *2* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *1*
-
chcete vědět o Seleně víc? Tak se podívejte na blog http://hollywood-forever.blog.cz/ Nebudete litovat. *3*
-
Koukněte se prosím na tento blog o Seleně gomez a demi lovato děkuji :)))
http://aboutsellygomezademilovato.blog.cz/ -
Moc jí nemusím, ale nebudu tu psát nic proti ní. Je pěkná, mladá, úžasně zpíva, úžasně hraje ve filmech a tak. Ale furt jsem si k ní nenašla cestu si jí oblíbit. :/
-
Zpráva pro Tereza: Takhle jsem to nemyslela...asi si to jenom špatně pochopila *3* *1* byl to jenom jeden z příkladů, proč by sem neměla chodit a brát všem jejich názory...Ona mi tu vlastně nadává proč? Jenom za to že někomu poradím? Tak co je potom vtip? Trošku se nad tím zamyslete *3* *16*
-
-
Ne vtip má být to jak ve zprávě píšeš,že pokud se jí nechce zastávat tak sem ani chodit nemusí.Nějak tak to znělo ne? :D Já nemyslim,že by vám vaše názory brala,jen si myslí své a něco jiného než vy a to tu sdělit může pokud že chce.:)
-
-
Ne takhle to teda fakt vyznět nemělo *1* řekla jsem to až po tom, co mi tvrdila, že tu dělám ze sebe nejchytřejšího člověka na světě...tak jsem jí na to odepsala toto: Jako to, že když někomu pomáhám, nebo tu někoho bráním, tak jsem hned nejchytřejší? No to právě ne...ona tvrdí že já jsem nejchytřejší a snaží se mě tu přede všema shodit, ale při tom sama ukazuje jenom právě to, jak ona by tu nebyla schopna někomu něco poradit, a nebo se Seleny zastat *11* *14* takhle to mělo vyznít *15*
-
-
Tak v něčem tu poradit a zastat se jsou celkem dvě různé věci.Pokud poradíš tak OK,proč proti tomu něco mít.Zastávat se nemusí.
-
-
-