Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Verik93.Mockrát ti děkuji za odpověď a za vysvětlení.Moc jsi mi pomohla. *4* Už jsem myslela, že o to Selenku nebudu moc požádat.Konečně se mi splní můj velký sen. *1* Ještě jednou ti moc a moc děkuji.
  • http://justinbieber-bestsite.blog.cz/
  • Ahoj všichni.Jsem velká fanynka Seleny Gomez a ráda bych se Vás zeptala, jestli někdo neví, kde bych mohla požádat o její podepsanou fotku.Mooooc bych jí chtěla, nebo se asi zblázním.Sel je úplně úžasná.Prostě ve všem.Jak v zpívání, tak i v herectví.Prosím napište v co nejbližší době.Moc mi na tom záleží.Předem děkuji za odpovědi *4*
  • Ahoj hele nechteli byste sel zmenit foto na te fotce profilove vypada celkem divne
    • verik93
      Hele ty Anonyme...jestli se ti Selena na té profilové fotce nelíbí, tak se na ní nekoukej a pokud jsi fanoušek, tak to teda dokazuješ pekně no...a asi jsi taky pěkně slepej/slepá, protože ona je krásná na jakékoli fotce *14* ale to že je krásná nevidí jenom její fanoušci, ale taky antifanoušci a proto je to tak žere a chodí jí sem nadávat proto, aby si na ní vylili zlost..ona nemůže za to že se povedla *15* *14* Je prostě úžasná ♥
    • verik93
      Ahojky *2* Můžeš jí napsat to 100% *14* ale nevím jestli to fungule, ale nic za to nedáš!
      Bude ti stačit jenom velká a malá poštovní obálka, známka do ČR a známka do zahraničí, a pak už jenom nějaká fotka se Selenou, na kterou se ti bude moci podepsat *4* dělá se to takhle: vezměš velkou obálku a na ní nalepíš zahraniční známku a napíšeš tam seleny adresu (ta známka stojí asi tak 60kč) pak do tý obálky vložíš tu malou obálku s nalepenou českou známkou (samozřejmě na té malé obálce musí být napsaná tvoje adresa-aby pak věděla kam to má poslat) a pak do té velké obálky vlažíš i taky tu Sel fotku *3* Doufám že si to pochopila, je docela složitý to tu takhle napsat *1* takže ještě jenou a přehledně: Velká obálka(na ní nalepíš zahraniční známku a napíšeš Seleny adresu) pak do ní vlažíš malou obálu s nadepsanou tvou adresou a českou nalepenou známkou a tu fotku co chceš dát odeslat *3* tak takhle by to bylo ono...jo a seleny fan adresy jsou skoro všude, tak tady je jedna z nich:

Selena Gomez
      Creative Artists Agency
      2000 Avenue of the Stars
      Los Angeles, CA 90067
      USA

doufám že to to pomůže *15*
  • Je super ale zato že měla justina biebera bych ji zabila *12* *12*
    • verik93
      Proč ti jako vadí že Selena chodí s Justinem? Jestli jsi Seleny opravdovej fanda, tak by ti to vadit nemělo, a jestli ti to vadí, tak tím jenom dokazuješ, že jsi zase jedna z těch co Justina milujou a myslí si, že se jednoho dne za nej provdaj? A že Selena vám stojí v cestě? NAIVITA *1* *1* LOL!! A nebo si naopak jeden/jedna z těch, co ho nesnáší už od tý doby co vztoupil do showbiznisu? *16* Přesně tak to jsou celí lidi tohle! Nic o té celebritě neví ale přesto jí tu budou špinit! Ty jsi určitě jeden/jedna z těch co střídají celebrity jako ponožky! Chvilku se zajímáš o Gagu, pak zase Miley a pak zase někoho jinýho. Zkus u jedný celebrity vydržet aspoň měsíc nebo dva..no vlastně je to marný, protože i tak to není dost na to abys byl/a BIG FAN! *5*
      Něco ti poradím..Kdybys místo toho abys poslouchal/a pomluvy o něm, že zpívá jako holka a že je teplej, šel/šla něco o něm najít tak ti pak bude blbý ho tu takhle špinit! Začni třeba tim že si zjistíš, co všechno Justin dělá pro zvířátka ♥ Tohle nedělá každá celebrita *13* *14*
      • A proč tolik řešíš komu fandí a komu ne? :D Vždyt' je to snad jedno ne? :D Kdo nemá takový přelétavý chvilky? :)
        A jinak souhlasim s tim co píšeš o Justinovi.Každej na něj umí jen blbě kecat,ty "vtipy" mi nepřijdou vůbec vtipný.At' je jakej je,talent v sobě má a na to kolik mu je toho má za sebou dost.Tohle už ale nikdo nevidí! :) Je snažší kecat o vzhledu.
        • verik93
          Jo no pravda *1* mě Justin nikdy nevadil, a nelíbí se mi když mu někdo nadává, aniž by si o něm něco zjistil *16* *1*
  • Selena Gomez a The Scene maju novu pesničku. Volá sa I love you like a love song. A pesnička je velmi krasna.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • verik93
      Ta písnička je sice nová, ale už je vlastně i starší *15* už jí má docela dlouho... *14* *2*
  • Zajímalo by mě, jak je to teda s What boys want. Už se hodně mluví o tom, že tam hrát bude, ale zase si říkám, v září skončí turné, pak teda začne natáčet (Září říjen listopad), pak ještě říkala turné po evropě a kanadě a po jižní americe (možná) tak to by mohlo bejt v listopadu a prosinci a pak zase hned na začátku roku natáčet 13RW, to s emi zdá časově dost náročný a skoro nereálný.
  • SEL je úplně nejlepší!!!!moc ji fandím je dokonalá...je strašně krásná asi nejlepší a nejhezčí herečka a zpěvačka... *14* *1*
  • selena.gomezka
    nevíte kde sehnat podobný hadry jako nosí selena gomez??a když už by se nikde v česku nenašli tak mi prosím napište na profil (do zpráv) jaký máte nápad jak si je vyrobit moc vám děkuji
    • O booože to je opravdu originalita :D vy ale máte nápady děcka :D Cožpak nemáte svůj styl,že chcete napodobovat své "hvězdičky"? :D
  • Nevíte jestli je v německunějaký obchod Dream Out Loud děkuji.
    • sel.96
      Oblečení DOL se prodává v obchodech K-mart, jestli tam nějakej je to nevim .. ale myslim si že je jenom v Americe .. :(
      • Mockrát ti děkuji že jsi odpověděla skusím ne po K-mart kouknou doufám že tam něco bude :-)
        • sel.96
          Nemáš zač :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit