Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám že víš co to znamená.
    • stormgirl
      Ne, netuším co to znamená, ale já to nepsala. Tak buď v klidu. *3*
      • Vážně?Ale víš co,necháme toho nechci se hádat. *4*
  • Jo a pod tím falešným příspěvkem(vpravo dole)je napsáno editováno v 00:43.
  • Když jsem se včera dívala na starší diskuse tak na straně 4 bylo,uživatel stormgirl a falešná Janetina omluva cituji:měli jste pravdu chovala jsem se dětinsky už sem nebudu chodit a urážet jí.
  • Stormgirl,proč ses vydávala za Janet a psala omluvu?(neboj nemyslím to zle)
    • LoverOfGaga
      Taky si myslím, že se za tu Janet vydávala. Četla jsem předchozí diskuse. Nevím proč se hádali, ale je to naprosto jasné, že ta Janet by se neomluvila.
      • Zajímavý......I moje dvě kámošky si to myslí.Vážně by mě zajímalo kdo se mnou souhlasí a nepovažuje mě za pošahanýho blba jako jedna naše třídní-...no radši to nebudu psát nechci aby mi to smazali.
        • I moje dvě kámošky.(mám jich víc než dvě,jen tak pro info)
    • stormgirl
      Jááááááá? *1* Co to je za blábol? Kde jsi to sebral/a???? *1* *2* *15*
  • Sel je neeeeeej! *1*
  • Trošku mimo téma..Holky kdo má rád tancování a zpívání tak 15.8.2011 je jeden casting v Uherském Hradišti..Je to moc narychlo já vím,ale jedna holčina co ho se svou kámoškou pořádají tak jim spousta holek odřekla.Pokud pojede autem tak tam buďte do 14:00 hod...Kontakt na ni je:
    Facebook: Božka Mošťková
    e-mail: bozka.mostkova@centrum.cz
    A nebo se ozvěte mě a já jí dám vědět.Sraz bude na autobusovém nádraží.Čas je dohodou.Vážně nutně hledají!
  • selly-libu
    Ahojky ted jsem viděla Monte Carlo z CZ tit. a myslela jsem si že to bude lepší nebylo to špatný... Ale až to bude z českým dab. tak to bude lepší ...=) jo a tamta diskuze byla lepši ...
    • verik93
      Já si osobně myslím že to je úplně super filmík, kterej se Selence zase podařil ♥ Prostě to má v sobě a nikdo se jí nevyrovná (ani Demi senikdo nevyrovná) Oni jsou prostě nejlepší ♥ Já na to koukala jenom v originále, ne s titulkama a je to o hodně lepší, páč si to pak můžete vychutnat celý a nejenom polovinu. Když se totiž koukáte na titulky, tak pak ani nevíte pořádně, co se v tom filmu děje *12* *7* *14*
  • Lidi, hlasujte pro Sel jinak ztratí cenu za nejlepší komediální herečku roka a dostaneji blbá Miley za Hannah Montanu. Fanoušci Miley se zbouřily, kvůli tomu, že tu cenu dostala Sel a založila se anketa, jestli tu cenu si zasloužila Sel nebo by jí měla dostat Miley. Nedovolte to a hlasujte pro Sel.
    PS: Můžete hlásnout kolikrát chcete. Stačí když půjdete na tu stránku, hlásnete, půjdete pryč a vrátite se tam zpátky a můžete hlasovat znova a znova!!!
    • Tady hlasujte!! http://www.hollywoodlife.com/2011/08/08/selena-gomez-choice-tv-actress-comedy-teen-choice-awards-miley-cyrus/
      • sel.96
        Stejně už s tim nic neudělaj, ať se fanoušci Miley klidně zblázní slušně řečeno. Prostě musí pochopit, že je Sel lepší .. *14*
  • sel.96
    Ahoj, co řikáte na novou diskusi? *2* Já měla radši tu starou, ale s tim už nic neudělám *1*
    • mileycyruska
      No ze začátku sem se v ní ani moc nevyznala :DDD ale docela ujde no.. tamta byla mnohem lepší ! :)
  • Selena.M.Gomez
    Ahoj jsem tu nová :) Kdo tu všechno je ?? :) *4*
    • Já :)))))))))))) jmenuju se KENDÝÝÝÝÝÝÝÝÝ GOMÉZOVÁ SEM TAJNÁ BF SELENKYY..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit