Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nové fotky

Právě jsem přidala spoustu nových fotek, tak snad tu brzo přibidou.
  • máš komplex?:D

Armenakos: měl by ses stydět, když jsi zakomplexovanej :''DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDD
    • armenakos1

Re: máš komplex?:D

asi jo nooooo... měl bych :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDD

Ale mě se nechce :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      půjdu radši někoho seřvat pro jeho vlastní názor :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • Re: Re: máš komplex?:D

JE LEPŠÍ TO BRÁT S HUMOREM. :DDD VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • sel.96

áá <3

Tohle video prostě musí vidět každej <3 je to video z tour - mix písniček Britney Spears, ke všemu v celkem dobrý kvalitě i s dobrym zvukem! <33 Fakt to video i celý vystoupení k tomu miluju <33 Sel je tam úžasná :)) http://youtu.be/SUzPNo-3Z18
    • stormgirl

Re: áá <3

Pěkný, pěkný! Ale já si prostě nemůžu pomoct - mám mnohem radši tu starou Selenu. S tím starým stylem. Starýma písničkama... :-(
      Ale i tak jí pořád miluju!!! :-*
      • sel.96

Re: Re: áá <3

Mě se zdá lepší teď, obvzlášť na koncertech <3 Ale mě se nezdá jiná .. V čem myslíš? V oblíkání? Podle mě se tak oblíká protože je léto, chovánim je přece ppořád stejná, milá holka jako byla vždycky ;)
        • stormgirl

Re: Re: Re: áá <3

Zdá se mi jiná. Jakoby "odvážnější". Nikdy dřív by si na pláži na veřejnosti nerozepnula plavky, nikdy předtím nezpívala po nočních klubech, nikdy před tím nefotila fotky typu: http://www.hiddengarments.cn/wp-con tent/uploads/2011/07/selena-gomez-m exico-elle-2011-778x1024.jpg
          I klip k písni Love You Like A Love Song není jako od ní. Jakoby se prostě snažila být co nejdřív dospělá...
          • verik93

Re: Re: Re: Re: áá <3

Já v Selence nevidím žádný rozdíl :) Mě se zdá pořád stejně tak krásná a úžasná jako v tu dobu, kdy jsem zjistila kdo vlastně je (úžasnej človíček) ♥ Nedělám v ní rozdíly jako jestli je lepší teď a nebo předtím byla..Já jsem opravdovej fanoušek, a ti na ní vidí jenom to nejlepší a nehledají na ní žádný chyby (ona ani žádný nemá) je prostě úžasná sama o sobě, tak jako v ten první den co jsem jí uviděla ve filmu Princess Protection Program :)♥ Nikdy na ten okamžik nezapomenu, ten mi změnil život ♥
            • verik93

Re: Re: Re: Re: Re: áá <3

Jo přesně tak :) Já jsem jí taky znala z Kouzelníčků, ale to mě tak nebrala (stidím se za to) ale pak jak jsem jí poprví uviděla v princeznách, tak jsem se do ní zamilovala :P (jako fanoušek) :D♥
            • sel.96

přesně :) Já jí poprví viděla v kouzelnících :D Ze začátku sem jí takhle nemilovala, ale poslední dva roky sem jí začala úplně milovat :D <3 I kdyby chodila nahá, tak to pořád bude naše zlatíčko.. <3 Sel je úžasná a milá - a to se podle mě nikdy nezmění <3
          • sel.96

Re: Re: Re: Re: áá <3

Tak nemůýe bejt napořád jako 15ti letá ;) Prostě už jí je 19 no .. Lepší než kdyby se začala chovat jako Miley - ta už byla jiná snad v 16 ..
            • stormgirl

Taky jí mám ráda pořád stejně hodně!!! :-* Myslím si, že to nijak nepřehání, a to je na ní skvělý!! Viděla jsem jí poprvé v Kouzelnících, a hned jsem si jí tam oblíbila! (Ale nemůžu říct, že i kdyby chodila nahá, tak bych jí měla ráda pořád stejně, jako psala Sel.96, protože už by to prostě nebyla ona!!!) :-)
            • Re: Re: Re: Re: Re: áá <3

MĚ SE LÍBÍ,KDYŽ JE ODVÁŽNĚJŠÍ. NESMÍ TO ALE PŘEHNAT,TAK JAKO JINÉ CELEBRITY. TO U SELENY ALE PODLE MĚ NEHROZÍ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • stormgirl

!!!

DIVOČÁK: Neber si ty urážky osobně, oni jenom nemůžou překousnout, že máš vlastní styl, a oni nemaj ani na to, aby si nějakej vlastní vymysleli... ;-)
    • Re: !!!

TO SI NAPSALA MOC HEZKY. JÁ NA TY URÁŽKY KAŠLU. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: !!!

Správně, to je nejdůležitější!!! ;-)
  • selly-libu

Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

Všichni fanoušci Justina no úžasná zpráva koncem srpna by měl přijet do čech do naššeho hlavní ho města... Jasně že do Prahy a prý tam bude i Ben z československé superstar ted přesně nevím proč tam Justin jede prej nejaka premiéra ... Ted jsem to slyšela v radiu ...Zjistím toho víc a napišu Vám ... *4*
    • sel.96

Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

Sel možná taky přijede do česka <3 včera měla live chat a tam se jí zeptali jestli pojede do evropy např. do německa nebo český republiky, a ona sice řekla že neví ale zmínily se vůbec o česku!! :)) <3
      • verik93

Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

Já si myslím že Sel už v Německu byla :) V jednom rozhovoru říkala, že když se baví s němcem, tak jí to připadá jako by byl 'naštvanej' (i když mluví mile):D chápeš ne...hrubej jazyk :))a taky se zmiňovala o Německu, ale to už je tak 3 měsíce zpátky :)
        Ale asi bych se po*rala...kdyby měla přijet do Česka...to bych nikdy nerozdejchala...hráblo by mi, asi bych se pomátla :D určitě bych nebyla jako ostatní, že bych na ní jenom čuměla a nechala jí jen tak jít...asi bych omdlela :D já bych jí chtěla tak obejmout a říct jí jak moc jí mám ráda ♥ ach jooo proč žiju v týhle prdeli jak je Česko?:D néééé
        • sel.96

Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

Jojo já to myslela tak, jako zahrnout Evropu do turné, který má zatim jenom po americe :) Já bych to taky nerozdejchala :DD Já jenom z toho možná co řekla sem přestala dejchat - a to myslim naprosto vážně! :DDD Já bych se zbláznila, fakt že jo :DD <33
          • 30.04.1998

Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

Já jí vidět tak se počůram :D:D:D:D ♥♥♥♥ Já bych to taky nerozdejchala.... ♥♥ já bych jí obejmula ale už bych jí nikdy nechtěla pustit :((((((( :DDDDDDDDD♥♥♥♥
            • Re: Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

sel je moje nejnejnejnejnej zpěvačka sice jen 1rok ale jsem do ni zblázněná asi bych omdlela a kdybych měla její autogram asi bych se picla
            • verik93

Re: Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

No to máš Maky pravdu :)♥ Moje slova...♥♥
            • 30.04.1998

Re: Re: Re: Re: Re: Vím že je tohle pro Sel fanoušky ... Ale z JB Sel chodí tak jestli to nevadi ...=)

no jenže to si neuděláš ostudu protože Selenka by byla ráda že má takový skvělý fanoušky víš :) já bych nevydržela nešílet ♥ já bych se tam fakt snad počůrala xD Prostě ona je moje droga a láska a já jsem nehoráznej fanatik ♥
            • stormgirl

Nezapomeňte, že je to přeci jen taky člověk... !!! :-)
              I když já bych byla taky hrozně nadšená, kdyby koncertovala i po Evropě.
              Kdybych jí viděla, tak bych asi nešílela, protože bych si před ní nechtěla dělat ostudu. Ale kdybych měla potom třeba její autogram, tak bych šílela doma... :-DDD
  • Selena a Justin

Líbí se Vám Selena s Justinem?? nebo víc Selena s Nickem?? Pokud chcete vědět více o Sel, klikněte na: selenaweb-fan.blog.cz
    • stormgirl

Re: Selena a Justin

Selena a Nick nikdy nebyli pár!
    • Re: Selena a Justin

SELENA S DIVOČÁKEM. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: Selena a Justin

Super, to bylo vtipný! Konečně jsem se mohla na týhle diskusi taky jednou zasmát, po tom dohadování s Janet. Ať si každý říká co chce, ale já myslím, že DIVOČÁK je super! Jen tak dál! :-* :-D
        • Re: Re: Re: Selena a Justin

DÍKY ZA POCHVALU. TA POTĚŠÍ PO TĚCH NADÁVKÁCH. JÁ SI ZAS MYSLÍM,ŽE SUPER JE STORMGIRL A ARMENAKOS :D TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

JO A MIMOCHODEM RIO: JÁ NIKOMU ZA JEHO NÁZOR NENADÁVÁM A JEDNOU KAŽDÝ ZMIZÍ :D I TY :D TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

:DDD :DDD
            • stormgirl

No, když už jsi "zakomplexovanej"... :-DDD
            • armenakos1

:DDDD :DDDDD hele jaktože se o mě tady baví a já o tom nevím... no rychle musím někomu vynadat za jeho vlastní názor :DDD :DDDD :DDDD
      • SELENA A DIVOČÁK

To bylo fakt dobrý!Bože to je ujetý SELENA a DIVOČÁK.Ale na tomhle podivném světě je dnes už možné cokoliv.
        • Re: SELENA A DIVOČÁK

NO PRÁVĚ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • verik93

Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK -> tvl ty uš mě sereš !! :D kdo jsi hej?....jestli jsi obojetník tak hledej jinou kategorii, než jsou OSOBNOSTI.CZ :D buď tak laskav (laskava) :D
            • armenakos1

Re: Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

zakomplexovaní ??!! :DDD
              to mě pobavilo :DDD
              Trapas :D
            • Re: Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

Ten s tudma nikdy nezmizí, to samí armenakos ;) Víš oni si totiž myslí, jak MOC jsou drsní, když každýmu nadávaj za jeho vlastní názor. Zakomplexovaní až moc..
        • armenakos1

Re: SELENA A DIVOČÁK

Eli: tak sklapni a nekomentuj to :)
          • Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

Pardon,já jen že jsem se nepobavila už dlouho.Tak,...odpuštěno?(to pardon patřilo Divočákovi a Sel.)
            • Re: Re: Re: SELENA A DIVOČÁK

ANO,OBA TI ODPOUŠTÍME. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • sel.96

Re: Selena a Justin

Sel s Justinem <33
  • selena a koně

víte že ona týrá koně měli by ji zato dat pokutu psali nabarvila je na růžovo jen kvůli videoklipu ja bych se radši vyprdla na na ten videoklip :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
    • verik93

Re: selena a koně

Ty jsi fakt jeblá hej ! Ona by něco takovýho neudělala, ona zvířátka miluje ♥
      kdo taky řekl, že toho koně nabarvila ona? to nikdo neřekl...:) takže pohov :)
      • stormgirl

Re: Re: selena a koně

Ona je nenabarvila... (Směšná představa, jak Selena natírá koně růžovou barvou!!!!) :-D
        • armenakos1

Re: Re: Re: selena a koně

stormgirl: vidím že tu máte stejně vymaštěný lidi, který nic nechápou a umí jen pomlouvat a nadávat na sel (nebo miley) :D
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: selena a koně

Přesně tak. Nemají co jinýho na práci, tak pruděj na diskusích... :-S
    • sel.96

Re: selena a koně

Ježiš .. Ona nikoho netýrá! Všichni jí nadávaj jenom proto, že je slavná! Kdybych nabarvila koně já, tak si toho nikdo nevšimne. Ke všemu - ty koně do toho videa nedali. A Sel je nechtěla mít nabarvený ale až graficky upravený, takže za to pořád nenadávejte Sel ..
  • Vzkaz

Janet jestli je ti opravdu 22 jak říkáš tak se máš za co stydět holka.Jak to vypadá máme víc rozumu než ty.
  • Neurážej Selenu!

Janet tady říká že se chováme dětinsky ale opak je pravdou.Žádný dospělí člověk se zdravím rozumem by se takle nechoval a neurážel by celebryty po internetu.A svůj vlastní názor se dá vyjádřit i jinak než nadávat tady Seleně!Když jí ani doopravdy osobně nezná.
  • selly-libu

Bud te normlaní !

Hnusné poznámky si nechte pro sebe ano nikoho to tu nezajíma to ´je za 1. a za 2. když chcete kritizovat zpěváky a herce tak za nima jedte a řeknete jim to pač když to píše te se zbytečně je tu hodně vzkatů ! a za 3. Bud te proboha normalní ! Děkuji =) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit