Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj názor, který mi NIKDO nevezme !!!

Ty vole, vy jste fakt slušně vyjebaný!! Víte proč sem chodím? Abych obhájila opravdové celebrity úrovně LADY GAGA, které si první místo zaslouží 1000× víc! Ona totiž, jak sama prohládila, není nějaký snaživec který začínal na talentových soutěžích jako všechny ty dětské hvězdičky z Disney! Ona na to šla pěkně postaru, jak se to dělat má... Nebála se být jiná než ostatní a vybojovat si pozornost... léta vystupovala po klubech aby získala cenné zkušenosti! Ona není jedna z těch ''istantních celebrit'' které se proslavily přes noc jen díky tomu, že se objevily v nějakém ubohém seriálu pro děti řekněme vaší úrovně. A dále, co se týče té charity!! Pro vaši informaci, ona si z peněz které vydělá nenechává ani cent! Vše vráží zpět do svých vystoupení aby uspokojila své fanoušky, tak moc jí na nich záleží! NENÍ to žádná komerční děvka a část peněz také věnuje americkým školám, kterým peníze pro vzdělávání dětí a mladých lidí chybí! A další z řady OSOBNOSTÍ které obdivuji a které udělaly něco pro charitu je Michael Jackson! On udělal pro charitu nejvíc v historii popových hvězd! Jezdil po dětských nemocnicích, věnoval jim závratné sumy peněz, rozdával dětem hračky a byl šťastný že ony jsou šťastné!! Podle vás je charita když se nějaká ubohá hvězdička z dětského seriálu vyfotí s pár fanoušky??? Promiňte, ale to těžko! Příště si zjistěte informace než budete soudit lidi jako Lady Gaga. Tak a teď už si běžte zapnout Disney, ať nezmeškáte nový díl kouzelníků... Tahle stránka se totiž jmenuje osobnosti.cz ne disney.com :-)
    • sel.96

Re: Můj názor, který mi NIKDO nevezme !!!

Tak pro informaci, Selena chodí do nemocnice i na charity :D A za to, že udělá nějakou autogramiádu pro fanoušky nechce peníze, jako někdo! Jasně no - Selena v 7-8 letech bude někde v klubu .. Doufám, že je ti jasné, že ti nikdo nevěří, že je ti dvaadvacet :D Ano, Disney si klidně zapnu, jsou tam normální herci co nenosí maso aby se vůbec proslavili.
      • 30.04.1998

Re: Re: Můj názor, který mi NIKDO nevezme !!!

Neasi :D A co že na Disney nemluví sprostě, herci z toho nedělaj skandály a dávaj tam i kreslený věci jako například Play House Disney nebo v normálním programu Phineas & Ferb? :D Nechtěj zkazit mláděž, chtěj aby naše generace nelítala v průšvihách a nebrala drogy :D No a nezviditelňujou se tím že maj trapný kostými, maso na hlavách nebo podpatky vyšší než Eifelovku :D Sorry, nevim přesně jak se to píše jsem dítě nejsem chytrá jako ty xD Prostě se tu o nic nesnaž, kromě tebe na tuhle diskuzi lezou fanoušci Sel a těm názor taky nikdo jako ty nevezme :D
        • verik93

Re: Re: Re: Můj názor, který mi NIKDO nevezme !!!

Jo a taky ještě jednu věc...ta tvoje Gaga je taky pěkně sobecká když nemyslí na zvířata....co třeba její kostým z masa? Tím akorát uškodila Zvířátkům a organizaci pro ochranu zvířat...jestli ti něco říká PETA...taková je to hvězda a legenda!Může být na sebe hrdá, za to co dělá! Narozdíl od Seleny-ta zvířátka miluje a nikdy by jim nedokázala ublížit ♥ Dělala vůbec někdy Gaga photoshoot se zvířátkama? Jestli jo tak ho měla na hlavě a nebo z něj měla udělanej kožich co?
    • verik93

Takže za prvý..Selena asi OSOBNOST je když je na týhle stránce ty hlavo!!svůj názor so strč do prdele nikdo na něj není zvědavej!!Gagu si tam strč taky...i s tím masem!!:D Můj názor mi taky nikdo nevezme a už vůbec ne taková Pizda Jebatá jako ty!! Za druhý...to si jako myslíš že je Gaga lepší než Selena? Tak to asi těžko když má 5042 fanoušků a Selena 5805 (a to jenom na OSOBNOSTI.CZ) jinak by si Selena celou tvojí Gagu strčila do kapsy! Člověk nemusí být legenda jenom kvůli tomu že má miliony skandálů jako Gaga...! jak asi Selena mohla ve svejch 8mi letech tancovat po klubech debilko - když začínala jako 8letá :D ty se nad sebou zamysli a nelez na tyhle stránky nebo je zaviruješ svym rozumem...Jdi si laskavě do diskuze Gagy a nesmrď tady! Chce se mi brečet jak si blbá...Selena aspoň narozdíl od Gagy nelítala nikdy v drogách! Taky nechápu ještě jednu věc..tobě je kolem 22 a lezeš do diskuzí celebrit z disney channelu...kdyby ti byli lhostejný jak říkáš...nikdy by si nevlezla do týhle diskuze!Už sem radši ani nepiš...tvoje názory jsou všem ukradený, protože fanoušci Seleny budou na naší straně a ne na tvojí...tak nevím o co se tu snažíš...
      • 30.04.1998

Re: Re: Můj názor, který mi NIKDO nevezme !!!

Neasi tvl.... Gaga a maso :D omg ta se může normálně jmenovat Lady Masox.........
        • stormgirl

Re: Re: Re: Můj názor, který mi NIKDO nevezme !!!

Já si myslím, že až budeš starší a moudřejší, tak ti ten názor spíš někdo vezme! Protože mi je jasný, že ti dvaadvacet není! Tvrdíš to jen proto, že si myslíš, že když budeš starší než my, tak budeš i chytřejší, ale kdo ví, kolik je ti doopravdy! Nevěřím ti ani SLOVO! :-S
    • ronnieselly

kdyz ti tak vadi tak si bjez za svoji LADY GAGA a JAKsonem a never vsemu co napisou na net nebo do casopisu jestli nevis tak tak si lidi videlavaji ze napisou pul pravdy a pulku si vymisli aby ten clanek byl zajmavejsi jestli to nevis :PPa kdyz ti tak vadi tak si sel nevsimej :PP
  • Narozeniny

Omlouvám se že až teď ale přece :D!! Všechno nejlepší, hodně zdraví a ať Vám to s Justinem klape =) ♥♥♥!!!Jste skvělí pár a moc Vám to přeju!!!! Ještě jednou VŠE NEJLEPŠÍ!!!!!
    • Re: Narozeniny

Thanks
      • stormgirl

Re: Re: Narozeniny

Vtipný, "Seleno"!! :-p
  • peníze

Chtěli byste si VYDĚLAT peníze?
    Zkuste tohle - já tam jsem :)

http://www.ermail.cz/link/jNC TXcaXYNAJTYTjajV2NAleAJ7jY7V7
  • babyvanessa

:)

Dodatečně všechno nejlepší Sely :) :-*
    • Re: :)

Všechno nejlepššíí Selly,Happy Bhirtday. Selena Selena Selena *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • :P

Doufám, že měla ty nejhnusnější narozeniny a dostala k nim přinejmenšim ránu do toho jejího už tak dost hnusnýho a rozpláclýho ksichtu!!! Fuj, nenávidim jí!!!!!
    • souhlas! taky přeji Seleně vše nejhorší!
    • Re: :P

JDI NĚKAM,TRAPKO. PODÍVEJ SE DO ZRCADLA A HNED UVIDÍŠ ROZPLÁCLEJ KSICHT. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • sel.96

Re: :P

Seš hrozně dzsná ;) (kecam, akorát se ztrapňuješ .. :))
    • Re: :P

hele ty seš zase ta janet určitě.určitě měla krásne narozky ale ty ji musíš přát to nejhorší.takže až budeš mít narozky ty takti přeju všechno NEJHORŠÍ a at dostaneš velkou ránu to tvýho hnusnýho poblytýho ksichtu.!!!!!! PŘEJE hana05.
      • Re: Re: :P

TAK HELE!!! Já sice nevím, kdo ta anett je.. ale má pravdu!! Takže drž hubu než do ní dostaneš ty hned po seleně..... píčo!
  • stormgirl

Nostalgie... :-)

Tak...! Tvoje narozeniny před chvílí zkončily (ale ty určitě ještě oslavuješ... ;-), a já ti chci ještě jednou popřát a říct, jak je skvělý, co všechno jsi už dokázala!! Pamatuju si ještě tu malou patnáctiletou holčičku, co teprve začínala...! Změnila ses! Neříkám, že k horšímu, ani že mi tvá změna nějak vadí, já si jen tak nostalgicky vzpomínám, jak jsi byla taková malá, veselá, nevinná holčička, a najednou je z tebe... žena! Jojojo, je tomu tak!!! Tak snad sis narozeniny užila! :-)
    • Re: Nostalgie... :-)

Připadáš mi jako lesba! Mechceš za ní rovnou jet a sežrat jí láskou? Bože, jsi jak nějaké dítě které je nadšené když dostane panenku! Děláš jak kdyby ta čubka uměla česky a četla tady každý tvůj příspěvek... LOL
      • Re: Re: Nostalgie... :-)

Zajímalo by mě, kolik ti je, když tu děláš chytrou. :D Nikdo tu nepsal o tom, že si to Sel má přečíst .. Píšeme to proto, že jsme její pravý fanoušci, ale to ty stejně nepochopíš. Běž si obdivovat celevrity, které podle tebe něco ''dokázaly'' .. Také by mě zajímalo, proč píšeš k někomu, kdo se ti nelíbí. Neznáš jiný způsob jak se zviditelnit? :DD
        • Re: Re: Re: Nostalgie... :-)

Zviditelňovat se opravdu nepotřebuji, děkuju :-) Jen se snažím, aby tahle stránka opět dostala nějaký život protože co se tady není normální! Chodí sem samá děcka a pak to dopadá tak, je nejvyhledávanější ''osobností'' je někdo jako ona, někdo absolutně bez talentu.... Takže DĚCKA!! dál si obdivujte tyhle sračky... a já jdu, protože nemíním trávit více času s lidmi, kteří nejspíš nikdy nedospějí :-) Jdu... jdu si obdivovat Michaela Jacksona, Madonnu, Lady Gaga, a tak dále... protože TO JSOU OSOBNOSTI! Tak papá dětičky a nezapomeňte se na dobrou noc kouknout na kouzelníky z waverly :-D :-D :-D
          • verik93

Re: Re: Re: Re: Nostalgie... :-)

Tak hele ty Jebko! Já se na Kuzelníčky z Waverly moc ráda kouknu ♥..klidně i čtyřicetkrát za sebou....pak klidně zkouknu i Sonny a celej Disney channel...a víš proč? Protože tyhle seriály mají nějaký děj a hlavně jsou tam Oni-ti co něco dokázali!! Ty tvoje 'celebrity' jak ty říkáš nemají kousek citu...zajímalo by mě jestli dělají pro charitu(jako většina disney hvězd)aháá oni dělají viď? ale pak za to chtěj prachy nazpět!! To ti příjde normální? Nebo koncerty..o tom ani nemluvím...radši se svlíknou do naha aby měli nějaký fanoušky!!Tohle by nikdy Selenka neudělala a hlavně..když za ní příjde uplakanej fanoušek s tím že je šťastnej že jí vidí...tak ho obejme a dokáže mu že si jeho přízně cení ♥ Taky by mě zajímalo proč sem lezeš, když jí tady jenom urážíš...jsi asi fakt padlá na hlavu ne? Tvl tobě jako nepříjde Lady Gaga dětinská? když nosí na hlavě místo klobouku maso?:D Gaga je hlavně taky velká Děv*a!!a to tyhle Disney hvězdy nejsou ♥ Copak musí každá celebrita jenom fetovat, chlastat a šukat??...jenom proto aby je někdo jako ty měl rád?..Tak to sorry..Dej si na hlavu MASO, svlíkni se a jdi na koncert Lady Gaga a nech tady komentovat jenom opravdový fanoušky!! Vděk
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: Nostalgie... :-)

Za dvojtečku pomlčku píšu já, protože mě štve, když ten smajlík nemá nos! A budu to tak psát dál! :-D :-) ;-)
            • 30.04.1998

Dobře ty xDDDD sto zabila tou poslední větou :DDD dej si na hlavu maso, vslíkni se a jdi na koncert lady gaga xDD VDĚK!!! xDDDDDDDDDDD heeeeeeeeeej :DDD a dost :D neasi zalez tohle je gang Disney :D
          • 30.04.1998

Mimochodem ty trapko :D jakej trapák v týhle době ještě za dvojtečkou píše pomlčku?? xDD ":-D" ??? :D xD
          • sel.96

Osobnost, Katy Perry a Lady Gaga? Proboha co tak převratného dokázaly? Nic! něřeknu Katy, ale Gaga na sebe poutá pozornost jenom svými kostými, jinak by byla úplná nula. Nemáš právo říkat nám děti, když ani netušíš kolik nám je let. Dítě jsi do 18 let, což ti neni stoprocentně.
            • sel.96

Jasně no :DDDD Tak tím pádem jsi dost stupidní když se ve 22 letech zabýváš něčím takovým. :DD
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nostalgie... :-)

Hm a představ si, že mi je 22! To je překvapení, co holčičko?? :-) Příště si laskvaě netroufej říkat, že někomu nebylo 18, když neznáš jeho věk! ;)
    • Re: Nostalgie... :-)

Připadáš mi jako lesba! Mechceš za ní rovnou jet a sežrat jí láskou? Bože, jsi jak nějaké dítě které je nadšené když dostane panenku! Děláš jak kdyby ta čubka uměla česky a četla tady každý tvůj příspěvek... LOL
  • VŠECHNO NEJLEPŠÍ SEL

Všechno nejlepší Sel :-) !!!!!!
  • narozky

všechno nejlepší sell
  • _vikiska_

Všechno nejlepší Sel:-**

Přeju Selence všechno nejlepší i za pavlusqu:-**
  • Happy B-Day

Vše nejlepší Sel!!! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit