Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen správa

Jen takoví malí vzkaz pro všechny provokatéry: Jestli někdo něco má roti Seleně Gomez může si to nechat pro sebe nikoho to tu nezajímá a jen strácíte čes! Já jsi myslím že ten kdo sem píše něco hrozného buď nemá mozek a nebo je to absolutní mental!!!!!! Já třeba taky nemám ráda nějaký zpěváky ale nic nikam nepíšu, protože jsem zdravá narozdíl od ostatních!!!!!
    • stormgirl

Re: Jen správa

Moje řeč! Kdyby měli lidi psát pod každýho, koho nemají rádi, tak by za chvíli byli plný diskuse jenom nadávek a urážek!!!!
      • Re: Re: Jen správa

TAKY SOUHLASÍM. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • sel.96

We Own The Night

http://youtu.be/5svRaMhBpRE tohle je první video z turné! :) Můžete si poslechnout Love you like a love song nebo část spotlight <3 a taky tam Sel na chvílku tančí :) Je to úžasný, určitě se koukněte! :))
    • Re: We Own The Night

to je tak ošklivá holka ta selena nechápu jak s ní může ten bieber chodit já bych se jí nedotknul ani koštětem!!! fuj
      • verik93

Re: Re: We Own The Night

Drž hubu!! ty jsi tu jedinej ošklivej...ani tu nemáš radši fotku...páč tahle stránka nedovolí nahrát ten tvůj ksicht!! a neurážej tady tu nejkrásnější holku na světě (včetně Demi) ♥ takže peace a zdar!
      • Re: Re: We Own The Night

Hele tohle o ní neříkej jesli máš nějaký poznamky nech si je pro sebe nikoho tu nezajmají a to Biebra miluješ nebi co že je to podle tebe chudák a navíc není ale má se !!!!!!!
      • sel.96

Re: Re: We Own The Night

Je tam úžasná, a ke všemu taky po prví na koncertu tančí <33 Johnny: Stejně jseš pořád ten samej ubožák pod více jménama ;)
        • stormgirl

Re: Re: Re: We Own The Night

Přesně tak, jsi v tom sama, tak musíš dělat, že je vás víc, abys nebyla za trapku. Ale ať se budeš jmenovat jakkoliv, my tě poznáme! Jsi pořád ta stejná blbá Janet! :-S Že tě to baví...
    • verik93

Re: We Own The Night

Hej tak to je fakt uplně hustý video ♥ Já jí tak miluju ♥ Ona při písničce Spotlight jak je oblíkláá...božééé já se zblázníím ona je tak krásnááá ♥ ☺ moc jí to slušííí pupíčkovi ♥ :)
    • stormgirl

Re: We Own The Night

Bezva! Miluju jííííííííííííííííí ííííííí!
  • Co tohle je za zpěváky

Ta selena ma s tím bíbrem pořádnej záserr
    to bíbrovo kvákání se nedá poslouchat ta selena to je zase takový sele který přímo chrochtá
    Slyšel jsem jednu historku že si prej sele ukradlo mobila lady gaga
    • Re: Co tohle je za zpěváky

jezis zalez.nikoho tvoje pitomé názory nezajímájí a jestli chces pomlouvat tak nekde jinde ne mezi Seleniýma fanouskama!dyt stacilo jenom rict ze se ti nelibi nemusis hned nadavat!!!

Jsi můj člověk, máš naprostou pravdu! Ale dneska je bohužel v módě tyhle shity považovat za celebrity... Já nenávidím jí i Biebra! Oba jsou trapný jak topení na Sahaře :D :D :D
      • verik93

Re: Re: Co tohle je za zpěváky

Ááááá hele...kdopak to zase leze mezi dětičky? Ty jsi fakt průhledná až to není možný...si jako myslíš že věříme že jsi ten předchozí koment s tím 'sele a bíbr' nenapsala ty? - ještě jak je tam opět zmíněná ta tvoje Gaga vole? Jasně že sis to napsala, aby sis to pak mohla okomentovat a byla si tu zase za Xenu vole!! Aby si se z toho NEPOGAGALA !!Už mě sereš jak sem furt lezeš, i když tvrdíš jak je tohle dětinská celebrita! ty jsi fakt jak by řekl američan 'sick retard' ty nejsi možná!! Já nevím kdo je tady víc trapnej....ty jsi zase trapná jak KLIMATIZACE NA SIBIŘI!
      • 30.04.1998

Ty si taková pí*a hej!!! Co sem furt komentuješ???? !! Hraješ si že je ti 22, pak seš zase nějakej Johnny a myslíš si že jsi borka když tady na Selenku nadáváš???????? TO TY JSI JEDEN VELKEJ SHIT A TY TVÝ UBOHÝ CELEBS TAKY , PI*DO =DDD hej fanoušci Sel, tahle holka mě už dost jebe jako :DDDD xDDD TY JSI TRAPNÁ JAK PONOŽKY V SANDÁLÍCH .... Pro to nic jinýho neexistuje :D omg ta holka má v hlavě velký prázdno... :D Neurážej tady Selenku tvl protože nám změnila styl, pohled na svět a některým i život a ne jako tobě Gaga ipod :))
      • stormgirl

Provokatére, Johnny či Janet: DEJ UŽ SAFRA POKOJ! Stejně všichni víme, že jsi pořád ten samej blbec! Až se zaregistruješ, tak pak teprve ti uvěříme, že je vás, co jí nenávidíte víc! Ale já vím, že ty se na to nezmůžeš! Ty se umíš tak akorát podepisovat za někoho jinýho... že se nestydíš!!! :-S
        Selena je skvělá, a s Justinem chodit může, když chce! Nějaká trapka co umí akorát nadávat to nijak neovlivní!!! Náhodou jim to spolu sluší, a Seleně to přeju, když je šťastná!!! :-*
    • verik93

Re: Co tohle je za zpěváky

Hej tak to si posral ty debile nebo debilko ani nevím kdo jsi...se nejdřív zaregistruj a pak mel !! Neser nás tady a vypadni odtud, nikdo není na ty tvoje kecy zvědavej demente....Jo a proč by Selena kradla tý děvce Gaga mobil? nevíš jako? si myslíš, že selena na svůj nemá nebo co? Tak to jsi fakt uplně debilní tvl !! Selena má svůj a o hodně lepší než nějaká Gaga...má jich hromadu a ještě je bude krást...ach jooo....proč ty dementi už konečně nevymřou? Ještě něco takovýho řekněš o Selence a budeš mít co dělat se mnou!Zdar!

VYPADNI,TRAPÁKU.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Hmm, napřed se nauč psát, a pak teprve kritizuj!!!! :-S

Jestli se ti to nelíbí, tak to neposlouchej a nekoukejse na ni, tady nikdo neni zvědavý na ty tvoje blbýýýý keci je to ubohý a trapný takže adios :P
      • Re: Re: Co tohle je za zpěváky

Adios?!Spíš adios šest kartágenců
  • _vikiska_

Turné!

Jen bych chtěla říct, že dnes Seleně začíná její PRVNÍ turné - We Own The Night Tour! Už se opravdu těším na všechny fotky a přeju Seleně, The Scene, tančníkům i všem co se na tom podílí hodně štěstí :) <33
  • CD

Ahojík lidi, jaká všechna alba má selena já vím o 3, ale myslím, že jich je víc, ale nevím jak se všechny jmenujou. Děkuji
    • _vikiska_

Re: CD

Má opravdu tři :) První - Kiss and Tell, to jí vyšlo už v roce 2009. Druhé, A Year Without Rain, to jí vyšlo v roce 2010 a teď v červnu 2011 jí vyšlo When The Sun Goes Down :) Ale nazpívala i písničky, které jsou na různých sountracích :)
      • Re: Re: CD

Děkeji a ještě dotaz Who says bylo také vydáno jako album, nebo ne.
        • verik93

Re: Re: Re: CD

Nene Who says je písnička z alba When the sun goes down :))♥
  • selena

Musíte slyšet písničku od Seleny Gomez-love you like a song!
    • Re: selena

TA PÍSNIČKA JE NÁDHERNÁ A KLIP TAKY. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: selena

Tu písničku jsem slyšela už asi 1000x !!!!! :-*
        • Re: Re: Re: selena

NÁPODOBNĚ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • sel.96

Re: selena

Tu už každej slyšel :D
      • Re: Re: selena

Takže správně předpokládám,že už víte kdo zatřepal bačkorama.
    • armenakos1

Re: selena

myslím že asi každej správnej selenin fanoušek jí slyšel :D
      • Re: Re: selena

Hmmm,tak co ji říkáš?
  • stormgirl
    ??? :-O
    • Re: omlouvám se

TUTO OMLUVU JSEM V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NENAPSALA, NĚKDO SE ZA MĚ VYDÁVAL !!!!!!
      • Re: Re: omlouvám se

TAK BĚŽTE OBĚ NĚKAM. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • stormgirl

Re: Re: Re: omlouvám se

To by mě fakt zajímalo, kdo by se asi chtěl vydávat za někoho, jako jsi ty... !!!!
          • Re: Re: Re: Re: omlouvám se

ASI TAKY NĚJAKÁ PIPKA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • stormgirl
              Pche, JÁ? Já to nepsala, no dovol?!! *16* To nevím, co tohle znamená, ale až na to příjdu, tak někomu vypráším kožich!!! *16* *10* *8*
    • Re: omlouvám se

TO JE DOBŘE,ŽE SI TO POCHOPILA.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • armenakos1

Re: Re: omlouvám se

myslím že za to cos tady všechno napsala jenom pitomá omluva nestačí..!!
  • selena

selena je najkrajsia baba ktoru som videl
  • Myslím...

...že jste opět nepochopily, co jsem svým příspěvkem myslela, což opět značí, že jste ještě děti. Nebudu vám už nic vysvětlovat, protože by to stejně nemělo cenu a znovu bych se dočkala jen odpovědí od dětí, které v plno věcech ještě nemají jasno a nemají svůj názor. Všimla jsem si totiž, jak tady všichni opakujete jeden po druhém. Napíše to jeden a za okamžik dalších pět. Navíc způsob kterým jednáte! Verik93, TY NEMÁŠ ŽÁDNÉ PRÁVO mě oslovovat ''pizda jebatá'' sama jsi dilina vypatlaná, že to svět neviděl...
    Stormgirl, ty máš zase opravdu co říkat o mém věku... Chováš se jak 13ti letá puberťačka, která tropí hysterické scény, když někdo urazí její oblíbenou dětskou hvězdičku. Já jsem svůj věk napsala, ale tys radši ten svůj neuvedla ani ve svém profilu!
    No nic, už jsem nepůjdu protože s vámi není rozumná řeč. Vy si myslíte, že na diskusi se nutně musí psát jen kladné věci, ale od toho je to diskuse, aby se diskutovalo a každý napsal SVŮJ NÁZOR! Jenže vy názory ostatních bohužel neumíte přijmout. Možná až budete v mém věku, tak se vaše názory změní... Ale mě ten můj mi už opravdu nikdo nevezme. Uvědomte si, že jsem 4 roky plnoletá a neměním názory namátkově jako nějaký puberťák.
    • sel.96

Re: Myslím...

Ztrapňuješ se tu. ;) Ano, jsme děti, a co? Jsem ráda dítě, mam ráda Selenu Gomez která podle tebe ''nic nedokázala'' .. a co jako? Stejně ti tu nikdo nežere, že je ti 22, je ti max. 13 let. Ano - přesně tak jak psala 30.04.1998 - jakmile je nám 18, tak neměníme názory :D Ukazuješ tu svojí neskutečnou blbost. ;) Běž si za Gagou nebo za tím, kdo podle tebe ještě ''něco dokázal'' .. Vlastně, ty už jsi u někoho kdo dokázal, že má talent bez toho, aby se chovala jako děvka, brala drogy, pila a oblíkala si na sebe bůhví co aby si jí vůbec někdo všiml. Ano je to Selena Gomez. Děkujeme že laskavě odcházíš. Sbohem.
      • stormgirl

Re: Re: Myslím...

Tak za prvé: Dvaadvacet let ti není, protože takhle otravujou se svým věkem jenom děti, který už hrozně chtěj bejt dospělý! Za druhé: 13 mi není, je mi 15... To je celkem podobný. :-) (Neuvedla jsem věk proto, protože se na něj nikdo neptal...) A ano, jsem docela naštvaná, když Selenu urážíš, protože na to nemáš právo! Neznáš jí! A za třetí: Nikomu by nevadilo, když bys napsala svůj názor. I kdyby to byl názor, že jí nemáš ráda. Jako třeba: Filmy ve kterých hraje nemám ráda, jsou pro děti a jsou jednoduchý, její písničky moc neposlouchám, je to spíš taneční hudba, a ona navíc hudbu bere jenom jako zábavu, ne jako svou práci. Mám radši jiný osobnosti, ale třeba až bude starší, tak bude mít víc co nabídnout. Moc jí nemusím... Nebo tak nějak. Nevím přesně, co ti na ní vadí, ale můžeš to aspoň napsat tak, abys jí u toho neurážela, a aby to bylo srozumitelný, čitelný a pravdivý!!! S těmahle dětinskejma "argumentama" běž někam!!!!
        • 30.04.1998

Re: Re: Re: Myslím...

Neasi :)) Selena něco dokázala, odmala měla sny, byla chudá a chtěla jednou říct: Ahoj, jsem Selena Gomez a vy sledujete Disney Channel - a svůj sen uskutečnila ;) A taky - sláva jí vůbec nestoupla do hlavy! Jí vidíš jak jde po ulici, má tenisky, mikinu a obnošený tepláky ( To dokazuje že nemusí mít každej novej modýlek ) a ne jako Gaga, kterou když vidíš jak jde po ulici tak má kostým jako sklenice a na hlavě maso! Tý už to trochu oblblo, ta sláva, nemyslíš? V čem je teda tak úžasná? Navíc ona pro nikoho nic nedělá, jen se zviditelňuje tím jak je svá a kašle na pravidla - ??? ... Ale Selena, ta je ve společnosti UNICEF, pomáhá dětem, chodí do nemocnic a taky měla a má akci Dream out loud která je mimochodem taky charita ;) Tak si o ní nejdřív neco zjisti a pak jí urážej! (Chutnáš to co si nam napsala sama ;)) Ona na svůj věk toho dokázala strašně moc.... a to už je slavná od 7-8 let a sláva na ní nijak nepůsobí - narozdíl od tý tvý legendy Gagy ;) Mě je 13 a řeknu ti, že se za to vůbec nestydím ;D jedinej kdo se tady totiž chová jako dítě, seš ty :)
    • verik93

Můj názor se nikdy nezmění..já si totiž budu chodit pro BRAVO a POPCORN klidně i v důchodu! Takže ses tu zase podělala sama....Jo a za tu Dilinu díky....už jsem se nemohla dočkat až to nějakej magor napíše jako první ♥ moc děkuju ♥ :-*** udělala si mi ohromnou radost :-* ♥♥ Já se jako malá narozdíl od tebe nechovám, ale když tu někdo začne urážet mojí oblíbenou celebritu tak to pak klidně jo...klidně se tu ztrapním - jenom kvůli ní!!Nechápu proč ti to tak vadí...se sem nevracej..ty jsi taky fakt uplný střevo co? Napíšeš že já nemám právo ti nadávat, ale ty právo máš, na to abys tu urážela Selenu Gomez?Jo jasně četla si dobře....Selenu Gomez...to je totiž krásná holka která si něco vybojovala a ta, která si jde za svým snem..ty tu radši ani nejsi zaregistrovaná aby ti nikdo nemohl nadávat, tak jako to máš ve zvyku ty! Ještě jednu věc ti řeknu...Kdyby si stála před Selenou tak by ses nezmohla ani na slovo..ale tady ze sebe děláš Xenu!
    • 30.04.1998

Tak zaprvý ty slušňačko =) To jako myslíš že když je někomu najednou osmnáct že mu něco blikne v hlavě a řekne si: Ahá, já už nebudu měnit názory! :) To jako fakt myslíš že každej kdo je dospělej už prostě názor nemění??x D protože tam to vyznělo :D HEJ LIDI KOMU BUDE OSMNÁCT TAK OD SVÝCH 18TI, OD TÝ CHVÍLE CO MU JE 18 SE MU V HLAVĚ PŘEPNE KNOFLÍK KTEREJ JASNĚ ŘÍKÁ ŽE NÁZORY SE NEMĚNÍ :DDD Ty jsi tak trapná, holka.... xD Jaký máme rádi celebrity, do toho ti vůbec nic není tak nevim o co se tu snažíš, proč sem lezeš a snažíš se nám měnit názor :DD Ještě když říkáš že ho měnit nemáme xD Nám ho taky nezměníš ty nulo :DD Chováš se jak kdybys byla nějakej mudrc a ještě jediná chytrá na světě :D Neumíš se sama zkritizovat vidíš špatnosti jen na druhých :D A že my je na Selence nevidíme?? No a co?? Jsme přece jen děti xD Ty říkáš aby jsme si něco zjistili než začnem kritizovat Gagu, ale ty si taky nic nezjistíš a kritizuješ nám taky Selenku :D To jen dokazuje, že máš ještě pubertu ;) Jinak by si do týhle Disney diskuze ani nevlezla ;D A taky tě fakt moc nechápu... Ty začneš psát takovej mega sloh, ale první věta v něm je, že nám už nic vysvětlovat nebudeš .. :D Bože ty si tak trapná.. xD
  • stormgirl

Správce

Chtěla by to, aby to tu nějakej správce promazal, protože tohle už mi začíná líst krkem! Buď si běž na diskusi Lady Gagy, nebo odejdi s týhle stránky úplně, a nespamuj tady, kdo se má v tom pak vyznat! Tady si maj fanoušci Seleny povídat o Seleně, a né, že se budeme muset hádat s nějakou dvaadvacetiletou trapačkou, která zřejmě nemá kluka, tak večery tráví tím, že někoho uráží! Dvaadvacet let, propána! Běž raději dělat něco užitečnýho! Že se nestydíš...! :-S
    • stormgirl

Re: Správce

P.S: Je mi jasný, že ti dvacet dva není, že jseš jen nějaký malý děcko, co si tu hraje na dospěláka, aby si myslelo, že má navrch! Ale pravda je, že tu vykládáš nesmysly! Běž se raději učit psát, v jednom kuse máš chyby a překlepy!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit