-
Happy Birthday
Happy Birthday Selena, your songs are the best. *4* -
!
Seleno, ty trapko jedna, která si říkáš hvězda, k narozeninám ti přeji něco co možná nejhoršího! Nenávidim tě!
--> JANET -
-
Re: !
Jste fakt úplný dementi..!...Tak za prvé, proč sem píšeš když, Sel nemáš ráda??! A ty, ten... no prostě to druhý, ty idiote, to bylo potravinnářské barvivo, který jde mít!!! Uklidněte se... -
Re: !
A ještě jedno jsem zapoměla dodat: JE TO KRÁVA! A pokud si myslíte že ne, tak mi řekněte jak byste nazvali někoho, kdo barví koně na růžovo a ohrožuje tak jejich zdraví? -
-
Re: Re: !
Seš ubohá ;) Napřed si zjisti informace, a potom piš ..
-
-
-
narozeniny
Přeji Ti všechno nejlepší k narozeninám.Užij si je!!♥♥♥ -
miluju tě
miluju tě kwásný narozky užij si to Selenko mám tě ráda -
Narozky
Všechno nejlepší Seleno!!Milujeme tě,a chceme aby si se stala nej zpěvačkou na nějaké nominaci,protože si to zasloužíš!!!Jsi totiž úžasná! -
Selenko:*
Sel přeju ti vše nej a at si co nejdýl s JB -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ
Áách! Všechno nejlepší, Selenko! Tak rychle nám rosteš! Snad jsi šťastná! Moc se těšíme na všechny tvoje další filmy a alba, a doufám, že ti to s Justinem vydrží! Milujem tě!!!!!!♥♥♥ -
NAROZKY
VŠECHNO NEJLEPŠÍ SELENKO. VÍC TI ŘEKNU OSOBNĚ. SNAD SE TI BUDE LÍBIT DÁREČEK. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Všetko naj :)
Prejem ti všetko naj :D:D Nech sa ti darí a štastnu karieru :* -
Vše nej
Sel přeju še nejlepšín k jejím 19. narozeninám a doufám, že bude mít ještě mnoho filmů, hudebních úspěchů a někdy třeba i toho Oscara. xD