Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SOTVA SE VRÁTÍM Z DOVOLENÉ,TAK VIDÍM TU NÁDHERU-SELENKA JE PRVNÍ. HURÁ.VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • stormgirl

Re: JÉ

Jo! Zaslouží si tam být!!!!!!!
      P.S: Co říkáš na Selenin nový "styl"?
      • sel.96

Re: Re: JÉ

Dyť Sel nemá novej styl :)
        • stormgirl

Re: Re: Re: JÉ

To tvrdí ona, aby jí fanoušci nepřestali mít rádi! Ale nový styl hudby, oblečení apod, to se prostě nedá přehlédnout!!!
          • Re: Re: Re: Re: JÉ

NO NÁDHERA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • Re: Re: Re: Re: Re: JÉ

zitra má Selena nardky,19 let.Asi bude sve narodky dobre oslavovat.Tak želam jí hodne štestí
            • Re: Re: Re: Re: Re: JÉ

SELENKA JE KAŽDÝM ROKEM KRÁSNĚJŠÍ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJENÍK. THE END.
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: JÉ

Však mě to nevadí, je mi jasný, že už je starší, a že už prostě nechce dělat to, co dělala když byla mladší. Jen říkám, že se to prostě nedá přehlídnout!!!!
            • sel.96

Re: Re: Re: Re: Re: JÉ

To oblečení měla jenom v londýně :) a podle mě tu hudbu má záměrně aby mohla mít i tanečníky na turné ;) protože je taneční :)
  • Sel je nej

Sel je super herečka ale né zpěvačka.Nic proti ní ale na živo fakt zpívat neumí oproti třeba Demi kterou zrovna dvakrát nemusím.Ale jinak písničky od ní které zpíva ve studiu a sou upravené jsou super třeba Bang Bang Bang.Ale zase i kdyz má uz skoro 19 se nesnaži být moc rychle dospělá jako Miley která se obléká hrozně a rozodně už není vzor jako dřív.Selena je asi jedna z mála v Hollywoodu která nebere drogy a nemá tetováni navíc se obléká vážně skvělě takže je super že konečně předběhla Miley :))
    • Re: Sel je nej

Ty máš fit pravdu ae i zpívat umi
  • sellina

tak aka bola demi super selina fuuj dakedi aterz sa demi stasne zhorsila piesen skyscraper a selina spieva nadherne
    • sel.96

Re: sellina

Je to Selena ;) Náhodou - skyscraper je krásná <3
      • pavlusqa

Re: Re: sellina

skycraper je užasná krásná písnička,kterou Demi překonala svoje emoce a dokázala nám díky ní sdělit čím si přošla..Jsem na ní hrdá!! Nemáš vubec žádné právo ji urážet:)
  • pavlusqa

:)

Ááá! Vy ste užasní!:) Po těch skoro 3 letech co jsem na osobnostech jsem nevěřila v to že Sel bude na 1. místě:) Tenkrát měla sotva 200 fanoušků...Jste vážně super ♥ Ona je super..
    • sel.96

Re: :)

Taky sem dost překvapená, že předběhla dokonce i Miley :)) <3
  • mileycyruska

Za 1) Sel je první :*♥
    Za 2) Na její narozky tu nejsem takže vše nej seli ♥
    Za 3) Je nejlepší zpěvačka a herečka ! Miluju jí :) mám muj velký obdív :)♥

P.S I love Selena Gomez ♥ She's the best :)
  • skih

dobře ty selena

konečně je mileyna taky jednou 2. dobře, seli :)
    • mileycyruska

Re: dobře ty selena

presne :)
  • 13RW

Těšíte se na reasons why? já strašně..xD
  • selly-libu

Huráá

Sell je v řebříčku na prvním místě no... My fanoušci sme na tom dlouho čekali ...=D Sme dobří a určitě i Sell Je ráda =DD *4*
  • stormgirl

WOW!

Selena je na PRVNÍM MÍSTĚ!!! Asi tam moc dlouho nevydrží, ale i tak, jsem ráda za každou vteřinu, kterou může na prvním místě mít!! Jen tak dál, Selly!!!! :-*
  • natiax

Sel je podle mě lepší

Selenku sem si oblíbila více než Miley :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit