-
♥♥
Demi napsala Sel na twitteru zprávu že jí chybíí *14* *14* *14* http://hqselena.blog.cz/1103/demi-miss-selena -
-
Re: ♥♥
Já vím je to tak milé snad Selena jí napíše něco taky *4* *4* No snad budou zase kamarádky -
Re: ♥♥
Moc doufám, že zase budou kamarádky!!!
:-(
-
-
Who Says
Tak jo...video na Who Says už je v naší zemi dostupné. Tady je odkaz ;) *14* http://www.youtube.com/watch?v=D31Gzfe2yL0 -
-
Re: Who Says
Už jsem tady odkaz dávala! *3* -
-
Re: Re: Who Says
promiň já si jen nevšimla ;)
-
-
-
Kouzelníci z Waverly: Film
Dneska budou na našem Disney Channelu Kouzelníci: Film *14* *14* *14* Ve 12:30 *3* *14* -
-
Re: Kouzelníci z Waverly: Film
Já ho viděla už nejmíň tisíckrát!!! *3* -
-
Re: Re: Kouzelníci z Waverly: Film
NO TO JÁ TAKY,ALE POHLED NA SELENKU SE MI NIKDY NEOMRZÍ. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Kouzelníci z Waverly: Film
Ale když s ní chodíš, tak se na ní můžeš koukat kdy chceš!!! :-p -
-
Re: Re: Re: Re: Kouzelníci z Waverly: Film
NO TO JO A NÉ JEN NA OBLEČENOU JAKO VY VŠICHNI. *15* *15* *1* *1* *14* *14* *14* *14* ALE JÁ SE NA TO DÍVÁM,ABYCH SELENĚ UDĚLAL RADOST. V TÉ TELEVIZI TO NENÍ TAK DOBRÝ JAK NAŽIVO. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kouzelníci z Waverly: Film
Měl to být SOUHLAS!!! *1* *1* *1* -
Souhlss!!! *1* *1* *1* -
JÁ BUDU POŘÁD ŘÁDIT. V PLAVKÁCH JE TO DOBRÝ,ALE JÁ TOHO STEJNĚ VIDÍM NEJVÍC. *15* *15* *1* *1* *14* *14* *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Jojo, DIVOČÁK pořád řádí... :-D (Jo, ale v plavkách jsme mohli vidět Selenu všichni... :-S) -
DIVOČÁK ZASE ŘÁDÍ *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: Kouzelníci z Waverly: Film
TAKY SE BUDU DÍVAT. *14* *14* *14* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Hlasujte pro Sel! ♥
http://www.thehothits.com/news/2272 3/which-teen-star-has-the-best-fans ?----vote-now - tady hlasujte pro Sel *14* *14* *14* Je to anketa o tom, kdo má nejlepší fanoušky,a Sel je až 4, vim že to nemůžeme dokázat až na první ale aspoň ať má víc hlasů *14* *14* A dá se hlasovat kolikrát budete chtít *4* *14* *14* -
-
Re: Hlasujte pro Sel! ♥
Už jsem pro ní hlasovala. Sel je nejlepší!!! *14* *14*
SELENA GOMEZ
♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥
-
-
SELI JE SUPER
amoj zdravím všechny co milují selenu gomez.je užasná a nikdo se jí nevyrovná. *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: SELI JE SUPER
Nevyrovná! *14* *14* *14* Je dokonalá! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: SELI JE SUPER
SELENA JE DOKONALÁ VE VŠECH SMĚRECH. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: SELI JE SUPER
Nejjjjjjjjjjjjjjjlepší na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjkrásnější na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjtalentovanější na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjhodnější na světě, nejjjjjjjjjjjjjjjvtipnější na světě, zkrátka je NEJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
-
-
-
-
Klip
Už píšu zase já... (připadám si jako blázen... *1* ) Na YouTube je další klip Who Says, nezablokovaný. Tak kdo ještě neviděl se může kouknout! Tady: http://www.youtube.com/watch?v=D31Gzfe2yL0&feature=feedlik Případně vymazat mezery. ;-) -
-
Re: Klip
JE MOC KRÁSNÝ. *14* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Hmm
Tak zpráva Pište nepomohla, protože stejně nikdo nepíše... *9* *9* -
Pište!!!
Pište lidi! Ať je tu nějaká zábava... *1* Tak například: Klip od Who Says jsem ještě neviděla, protože mi to v "mojí zemi" nechtějí přehrát... Takže na to pořád ještě stále čekám. Otrava *9* Ale píseň už jsem slyšela mnohokrát, a je prostě úžasná, a není co dodat!!!! *14* *14* *1* *4* -
-
Re: Pište!!!
A taky jsem zas přidala nějaký nový fotky, tak doufám, že je sem dají!!! *15* *1* *14* *14* MILUJU SEL! -
-
Re: Re: Pište!!!
až ho zase někdo přidá na youtube, a hned ho nebloknou tak sem dam odkaz *3* *14* já sem přidala jednu novou, ale tu nepřidali *9* (tu co tu mam jako obrázek) -
-
Re: Re: Re: Pište!!!
Super! Až jsem dáš odkaz, tak hned juknu. *14* *14* Fotka je pěkná, je škoda, že jí nepřidali. Ale já jich přidala hodně, tak snad aspoň jednu přidají. *3* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Pište!!!
Až SEM dáš odkaz... :-p
-
-
-
-
-
milujutě
ahoj seleno milujutě a moc vich chtěl tvoji fotku dištak bidlim v čechách černouček 132 dofam že přijedeš adopřeješmi tvou fotku díky za vislechnutí *14* -
-
Re: milujutě
JESTLI TO NEVÍŠ,TAK SELENA JE MOJE,ALE JÁ JÍ TVŮJ VZKAZ KLIDNĚ VYŘÍDÍM. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: milujutě
*15* *1*
-
-
Nevim proč to sem píšeš a to nemyslim ve zlém, ale protože, za prvé i tak by si to, nikdy nepřečetla jsme češi a na tuhletu stránku se nikdy, nepodívá a sem do ČR jestli se nikdy, dostane koncertovat to teda nevim, jestli vůbec někdy a za druhé tahle diskuze sem píše tak max 20 lidí, takže to ukazuješ vlastně jim a né SG. -
-
Jdi už fakt někam!! nevim jestli si fakt tak blbej nebo to jenom děláš, každopádně je to už trapný! *9*
-
-
-
.(
Nějaký prázdno tady *15* *9* Sel je nejj! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: .(
NO JO. S TÍM ASI NIC NENADĚLÁME. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: .(
Snažím se, aby to tu bylo plnější, ale nikdo sem nechodí... *7* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: .(
ALE MY JO. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: .(
To je dobře, aspoň někdo je Sel věrný...! A to je dvojvýznam!! :-p *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .(
:-p *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: .(
*15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-