-
Demi a Selena Forever
Jóóó Demi a Selena (Delena) už jsou zase spolu, nejlepší kamarádky se nám vrátily!!:)
Takže nějaký keci, že Taylor Swift přebrala Sell Demi, tak na to se už vyprdněte, protože Taylor mám ráda a ona toho není schopná
Já jsem neskutečně ráda, že už jsou Demi a Selena zase spolu :) Jsou to pro mě ty nejlepší a nejkrásnější zpěvačky a herečky na světě :) Jsou pro mě všechno tady je ta fotka z jejich společno večera, Demi na twitteru psala, že byly na večeři, tak tady je ta fotka http://plixi.com/p/86928158 Zdravím všechny :D -
Celebrity Tap Project
Koukněte se na úžasnou reklamu, kterou Selena natočila:
http://britney-selena.b log.cz/1103/celebrity-tap-project-n ew-video -
-
Re: Celebrity Tap Project
Já vim, je úžasná *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Celebrity Tap Project
Znám!!!!!! (protože chodím na blog HQSELENA.BLOG.CZ) *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Celebrity Tap Project
*15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Celebrity Tap Project
SELENKA TAM MÁ MOC KRÁSNÉ ŠATY,ALE BEZ NICH VYPADÁ LÍP. *14* *15* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Celebrity Tap Project
Ano... Oboje je asi tak stejně pravděpodobný!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* -
AŽ SE POTKÁTE,TAK TI TI POTVRDÍ. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Už jsem si zvykla, že většinou nemívám pravdu...! Ale stejně - dokud to neuslyším od Seleny, tak ti to věřit nebudu!!!! :-p *1* *1* *15* *3* -
ARMENAKOS MÁ PRAVDU NA 100% A STORMGIRL JEN TAK NA 50%,PROTOŽE MŮŽE MÍT PYŽAMO V POSTELI,ALE JEDINĚ KDYŽ NENÍ SE MNOU,COŽ JE MÁLOKDY. *15* *15* *1* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
No jo... To je prostě Divočák!! *15* *1* -
může ale Divočák jí má rád bez pyžama v posteli... *15* *15* *15* -
No, v posteli může být i v pyžamu!! :-p -
prosímtě Divočák má nejlíp rád selenu absolutně bez ničeho... ten jí má rád přirozeně v posteli *15* *15* -
Ano, napřed měla modrý šaty a byl tam ptáček, ale jak se na ní podíval ten chlápek tak bylo vidět, že tu vodu si vylila na prst a neměla na sobě šaty ale pyžamo! *1* -
JÁ VIDĚL,JAK MÁ MODRÝ ŠATY A BYL TAM NĚJAKEJ TEN PTÁČEK. NO TO JE JEDNO. ALE PYŽAMO JÍ TAKY SLUŠÍ. TO JÁ MOC DOBŘE VÍM. *14* *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Myslíš v tom pyžamu?? *15* *1*
-
-
-
-
-
Re: Celebrity Tap Project
PS: Musíte smazat mezery. *1*
-
-
:(
Štve mě že nepřidávaji ty moje fotky *9* *9* Zatim du na blog, už sem tam zas dva dny nic nepřidala *1* -
-
Re: :(
Super! Tak to už se zas těším!! *1* *15* -
-
Re: Re: :(
*15* teď je tam všechno co se doteď objevilo snad *1*
-
-
-
Delena's back!
Lidi, dlouhé fámy o tom jak Demi a Selena už nebyly nejlepší kámošky je pryč! Delena je zpátky! už i na Twitteru to všude píšou! třeba tohle: ddlovato demetria lovato
Fun dinner with @selenagomez plixi.com/p/86928158 :) a nebo tahle fotka z pátečního večera! http://plixi.com/p/86928158 tady je...je to skvělý mít je zpátky *14* *3* -
-
Re: Delena's back!
Už sem to viděla *14* *14* -
-
Re: Re: Delena's back!
Skvělý!!! *15* *15* *15* *3* *3* *3* *4* *4* *4*
-
-
-
rozchod s Bieberem?
Selena se pravděpodobně rozešla s Justinem Bieberem, na facebooku změnila stav na nezadaný/á -
-
Re: rozchod s Bieberem?
SELENA JE ZADANÁ. MÁ MĚ. *15* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: rozchod s Bieberem?
Šťastná holka... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: rozchod s Bieberem?
SNAŽÍM SE,ABY BYLA SE MNOU MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ,ABY MI NEUTEKLA ZA BIEBREM. *15* ALE ONA VÍ,ŽE BIEBER JE PAKO. UŽ MI TO ŘÍKALA MOCKRÁT,TAKŽE BIEBER NENÍ PRO MĚ MOC VELKÁ KONKURENCE. *15* SPÍŠ ŽÁDNÁ. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: rozchod s Bieberem?
http://www.youtube.com/watch?v=G0lp g4xjt-Q Já vím, proto mám ráda tohle video! -
http://www.youtube.com/watch?v=G0lp g4xjt-Q Já vím, proto má ráda tohle video!
-
-
-
-
Ona tam měla předtím zadaná? (Já na facebook nechodím, proto to nevím.) Protože ona přece dlouho tvrdila, že s ním nechodí... Tak já nevím, jak to vlastně je... *9* *9* -
Selena má jako facebook stránku, a né profil takže: *15* *15* *15* -
-
Re: Re: rozchod s Bieberem?
má i profil -
-
Re: Re: Re: rozchod s Bieberem?
nemá *15* jestli věříš jednomu z těch fakeů tak to seš asi hodně důvěřivej *15* I kdyby ho měla, tak si tam přidá tak svojí rodinu, protože pro fanoušky má tu stránku *15* *15* -
-
když nevěříš, tak nevěř. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: rozchod s Bieberem?
Tvuj problém že ani nevíš co má Selena kde za profily *15* Určitě ti věřim, že by si přidala do přátel zrovna tebe i kdyby ho měla *15* *15*
-
-
-
-
-
-
jak to dělá?
to je strašný!! na každé fotce vypadá úplně dokonale a prostě vážně dobbře.. a ona sama je velie pěkná a HODNĚ dobrá umělkyně.. obdivuju jí a vypadat jako ona.. nebo být spíš tak dokonala,?? 8) *14* *14* -
-
Re: jak to dělá?
Ta věta je napsaná dost hrozně, ale stejně jsem jí pochopila... *1* Jo, je vážně krásná! S tím už se prostě narodíš!!!! *14* *14* *4* -
-
Re: Re: jak to dělá?
TO ŽE NEUMÍ PSÁT JE VEDLEJŠÍ. HLAVNĚ ŽE MÁ RÁDA SELENU. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOBJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: jak to dělá?
*1* *1* *1* Ale někdy se hodí umět psát!!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jak to dělá?
NO TAK JE URČITĚ LEPŠÍ UMĚT PSÁT NEŽ BÝT NEGRAMOTNEJ. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jak to dělá?
To každopádně! *1*
-
-
-
-
-
-
jop
přidala sem dneska další fotky, tak snad je přidaji *14* *14* *14* -
Blog
Hej, Sel.96, co že jsi už dva dny nepřidala nic na svůj blog? Nedostatek informací? *1* Jsem tvoje Blogová fanynka!!!! *15* *14* -
-
Re: Blog
Promiň, nechtělo se mi *15* *15* Teď se to chystam přidat *15* *3* -
-
Re: Re: Blog
Super!!! Už se těším!!! *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Blog
Páni!!! Super že jsi to přidala!! Skvělý video s Ellen!!! Prostě paráda!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Blog
Sel je úžasná vždycky a všude *14* *14* ale to video z ellen je prostě nejlepší, jak se směje furt *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Blog
TAK TO MÁŠ DOBRÝ. HLAVNĚ TO NEZAKŘIKNI. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
konečně mu někdo nabil ten jeho rypáček... jen tak dál Divočáku..... *1* *1* *1* to já zatím nic takovýho řešit nemusím... miley mi nikdo zatím nechce přebrat *1* *1* *14* -
SELENKA JE SLADKÁ,SEXY,ROZKOŠNÁ,NEJLEPŠÍ A BIEBER UŽ MÁ ODE MĚ ROZBITOU HUBU ZA TO,ŽE MI JI CHTĚL PŘEBRAT. *15* *15* *1* *1* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Je tam vážně rozkošná!!! *14* *14* *14* *14* -
Směje se vážně nádherně!!! *14* A přiznala, že pro ní Justin opravdu NENÍ jako mladší bratr... *1* Ona je vážně sladká!!! *14*
-
-
-
Re: Re: Re: Blog
Máš to tam *15*
-
-
-
-
Fotky!
Zase nový fotky!!! Hádejte od koho?!!!! *14* *14* *1* *3* -
-
Re: Fotky!
ŽE BY OD TEBE? *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Fotky!
Páni! Tady někdo UMÍ HÁDAT!!!!!!!!!! *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Fotky!
JSEM PROSTĚ DOBREJ. *1* *1* A TO NEJEN V HÁDÁNÍ. *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Fotky!
Něco jsem o tom už slyšela!!! *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fotky!
Že jo? A to ještě není všechno!!! Mám v počítači uloženo spoustu fotek který se sem chystám dostat za každou cenu!!!! *1* *3* -
VŠIML JSEM SI TÉ FOTEČKOVÉ NADÍLKY. *15* *14* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
A zase další fotky! A dokud ze mne nebude největší přidávač Seleniných fotek, tak budu přidávat dál!!!!!!!! *1* *1* *15* *15* *5* -
To je jasný, takový věci se šířej rychle... *1* *15* -
DOST DLOUHO NA TO,ABY TO KAŽDEJ O MĚ VĚDĚL. *15* *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
To víš, traduje se to tu už dost dlouho!! *1* *15* *1* *15* *5* -
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
blog-soutěž
Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam