Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stormgirl

Hmm...

Připadám si jako magor, když sem pořád píšu...!!! Jenom mi prostě příjde nefér, že ta Myslivcová je už skoro před Selenou!! Tak mi trochu pomožte, lidi, a taky něco pište, ať tu nejsem za jedinýho blázna...!!!!! *9* *9* *9* *8*
    • sel.96

Re: Hmm...

Já bych psala, ale buď nemam čas, nebo náladu a nebo si nevzpomenu *9* *9* *9*
    • Re: Hmm...

TADY SE TI UŽ HLÁSÍ DRUHÝ BLÁZEN-JÁ. *15* *15* *15* MÁŠ PRAVDU,JE TO NEFÉR,ALE ASI S TÍM NIC NENADĚLÁME. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: Hmm...

Ne, asi ne. Zvlášť, když jsme na to jenom dva... *9* *9*
        • Re: Re: Re: Hmm...

TŘI. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Hmm...

Jací tři? *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hmm...

JEŠTĚ SEL.96. TAKY SEM PŘECE PÍŠE. *15* *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • stormgirl

Myslíte si, že je Selena nejlepší na světě????
    • sel.96

Re: ♥

JE, jak jinak! *14* *14* *14*
    • Re: ♥

ŘÍKÁ SE,ŽE NIKDO NENÍ DOKONALÝ,ALE SELENA TÉMĚŘ ANO. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: ♥

Přesně tak!!! *3*
  • Justin and Sel

Víte o tom že Sel chodí s Justinem Biebrem??Moc jim to přeju!!Oba dva skvělí zpěváci!! *14* *14*
    • sel.96

Re: Justin and Sel

Blik, cvak, příjem *15* *15*
      • stormgirl

Re: Re: Justin and Sel

Tady má asi někdo dlouhý vedení!!!! *15*
    • Re: Justin and Sel

TO BUDOU ASI NĚJAKÉ KLEPY. *15* *1* A MYSLÍM,ŽE JEN SELENA JE SUPER ZPĚVAČKA. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • stormgirl

11111111111111111111111

Selena je jedničkaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! 111111111111111111111111 *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • stormgirl

*Selena*

Nemáte někdo nějakou novinku o Sel? Vlastně moc nevím, co ona teďka dělá... *14*
    • sel.96

Re: *Selena*

Objevi, se článek s názvem Co o Sel ještě nevíme .. :) Sama to překládam takže to prosím nikam nikdo nedávejte :))
      • sel.96

Re: Re: *Selena*

1. Miluje horory: Miluju, když mám strach při sledování filmů jako ''Halloween'' nebo ''I Know What You Did Last Summer''.
        2. Její oblíbená zmrzlina: ''Poppa'' a ''Rocky Road'' s velkým množstvím mandlemi, čokoládou a marshmallow.
        3. Miluje vymýšlení přezdívek: ''Nejsem v tom moc dobrá, ale velmi mě to baví''. Ráda nazývá lidi jinými jmény jako například princezna Fancypants nebo Cheryl Cole.
        • sel.96

Re: Re: Re: *Selena*

4. Ráda chodí spát pozdě v noci, a sleduje televizi: ''Já obvykle sleduju seriál ''Přátelé'', protože je to můj oblíbený pořad a usínám při něm. To je můj nedělní večer.''
          5. Další aktivita, kterou by si vybrala: Vařila bych.
          6. Další život: V dalším životě bych chtěla bým … ptákem.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: *Selena*

Rozkošný!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Popstar Awards

Selena je nominovaná na "Popstar Awards" v mnoha kategoriích (Movie Actress, Singer, Song, Music Video, Album, TV Actress, TV Show, Female Beauty, Female Style Idol, Celebrity Twitter a Movie - s Ramona & Beezus). Podpořte Sel svými hlasy zde: http://awards.popstaronline.net/vot e/index.php?sid=93684 (popř. vymažte mezery).
  • stormgirl

!!!!

Lidi, dělejme něco!!! Stačí jen málo, a ta Myslivcová nám vyšoupne Selenu z druhého místa!! Vážně bych nerada, aby nějaká (nechci být sprostá) z Internetu předehnala naší skvělou Selenku!!!!!!!!!!!!!!! *9* *13*
    • Re: !!!!

MOJE ŘEČ. JÁ SE SNAŽÍM JAK JEN MŮŽU. *9* SPOLEČNĚ JI TAM SNAD UDRŽÍME. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • stormgirl

Re: Re: !!!!

Taky se snažím, ale trochu marně...! *9* *9*
  • sel.96

DIVOČÁK

Promiň, ale už mi to příjde docela trapný, to co tu píšeš!
    • stormgirl

Re: DIVOČÁK

Právě, právě. Promiň, ale já si to taky myslím. Chce to nějaké meze!! *3* *4*
      • zenonqua

Re: Re: DIVOČÁK

podla mna ,,DIVOČAK,, trepe ze chodi so Sel, lebo ona chodi s Justinom Bieberom!!
        • Re: Re: Re: DIVOČÁK

UŽ TEDA PŘEHÁNĚT NEBUDU,ALE S BIEBREM NECHODÍ. *15* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • stormgirl

Re: Re: Re: Re: DIVOČÁK

Ok. *3* Je jasný, že s Bieberem nechodí... Kdo by s ním taky chodil??!!! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: DIVOČÁK

PŘESNĚ TAK. ARMENAKOS VÍ,ŽE ŘÍKÁM PRAVDU. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: DIVOČÁK

tož to je ale divočákovi jedno že mu nevěříš protože on mluví pravdu že chodí se Selenou *3* *4* *15* *15* *15*
            • zenonqua

no sak nikto ale ja ti newerim
            • stormgirl

No právě!!! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: DIVOČÁK

NIKDO. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • _vikiska_

MC

Objevil se celý trailer k filmu Monte Carlo, kde Sel hraje jednu z hlavních rolí! Premiéra tohoto filmu v USA bude 1.7.2011!:) http://www.youtube.com/watch?v=PQ7y I_dRHF8&feature=player_embedded
    Po kud vám odkaz nejede, zadejte si na Youtube: Monte Carlo Full Trailer HQ
    • stormgirl

Re: MC

Už jsem ho viděla! Je naprosto bombovej, už se na něj nemůžu dočkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *14* *14* *4*
  • zenonqua

.

podla mna je Selena superr!!! uuuzasne spiewa a ako Alex Russo je uuuzasna!!! osobne ju mam strasne rada a chcela by som sa s nou stretnut!a naj by bolo keby prisla na turne do Česka alebo na Slowensko!!
    • sel.96

Re: .

Sel je nejlepší!! *14* *14* Alex, ale i jiný role hraje dokonale *14* *14* Snad si na nás taky nekdy vzpomene a přijede sem *14* *14* *14*
      • zenonqua

Re: Re: .

asi tak ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit