-
Hmm...
Připadám si jako magor, když sem pořád píšu...!!! Jenom mi prostě příjde nefér, že ta Myslivcová je už skoro před Selenou!! Tak mi trochu pomožte, lidi, a taky něco pište, ať tu nejsem za jedinýho blázna...!!!!! *9* *9* *9* *8* -
-
Re: Hmm...
Já bych psala, ale buď nemam čas, nebo náladu a nebo si nevzpomenu *9* *9* *9* -
Re: Hmm...
TADY SE TI UŽ HLÁSÍ DRUHÝ BLÁZEN-JÁ. *15* *15* *15* MÁŠ PRAVDU,JE TO NEFÉR,ALE ASI S TÍM NIC NENADĚLÁME. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Hmm...
Ne, asi ne. Zvlášť, když jsme na to jenom dva... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Hmm...
TŘI. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Hmm...
Jací tři? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hmm...
JEŠTĚ SEL.96. TAKY SEM PŘECE PÍŠE. *15* *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
♥
Myslíte si, že je Selena nejlepší na světě???? -
-
Re: ♥
JE, jak jinak! *14* *14* *14* -
Re: ♥
ŘÍKÁ SE,ŽE NIKDO NENÍ DOKONALÝ,ALE SELENA TÉMĚŘ ANO. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: ♥
Přesně tak!!! *3*
-
-
-
Justin and Sel
Víte o tom že Sel chodí s Justinem Biebrem??Moc jim to přeju!!Oba dva skvělí zpěváci!! *14* *14* -
-
Re: Justin and Sel
Blik, cvak, příjem *15* *15* -
-
Re: Re: Justin and Sel
Tady má asi někdo dlouhý vedení!!!! *15*
-
-
Re: Justin and Sel
TO BUDOU ASI NĚJAKÉ KLEPY. *15* *1* A MYSLÍM,ŽE JEN SELENA JE SUPER ZPĚVAČKA. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
11111111111111111111111
Selena je jedničkaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! 111111111111111111111111 *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
*Selena*
Nemáte někdo nějakou novinku o Sel? Vlastně moc nevím, co ona teďka dělá... *14* -
-
Re: *Selena*
Objevi, se článek s názvem Co o Sel ještě nevíme .. :) Sama to překládam takže to prosím nikam nikdo nedávejte :)) -
-
Re: Re: *Selena*
1. Miluje horory: Miluju, když mám strach při sledování filmů jako ''Halloween'' nebo ''I Know What You Did Last Summer''.
2. Její oblíbená zmrzlina: ''Poppa'' a ''Rocky Road'' s velkým množstvím mandlemi, čokoládou a marshmallow.
3. Miluje vymýšlení přezdívek: ''Nejsem v tom moc dobrá, ale velmi mě to baví''. Ráda nazývá lidi jinými jmény jako například princezna Fancypants nebo Cheryl Cole. -
-
Re: Re: Re: *Selena*
4. Ráda chodí spát pozdě v noci, a sleduje televizi: ''Já obvykle sleduju seriál ''Přátelé'', protože je to můj oblíbený pořad a usínám při něm. To je můj nedělní večer.''
5. Další aktivita, kterou by si vybrala: Vařila bych.
6. Další život: V dalším životě bych chtěla bým … ptákem. -
-
Re: Re: Re: Re: *Selena*
Rozkošný!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4*
-
-
-
-
-
Popstar Awards
Selena je nominovaná na "Popstar Awards" v mnoha kategoriích (Movie Actress, Singer, Song, Music Video, Album, TV Actress, TV Show, Female Beauty, Female Style Idol, Celebrity Twitter a Movie - s Ramona & Beezus). Podpořte Sel svými hlasy zde: http://awards.popstaronline.net/vot e/index.php?sid=93684 (popř. vymažte mezery). -
!!!!
Lidi, dělejme něco!!! Stačí jen málo, a ta Myslivcová nám vyšoupne Selenu z druhého místa!! Vážně bych nerada, aby nějaká (nechci být sprostá) z Internetu předehnala naší skvělou Selenku!!!!!!!!!!!!!!! *9* *13* -
-
Re: !!!!
MOJE ŘEČ. JÁ SE SNAŽÍM JAK JEN MŮŽU. *9* SPOLEČNĚ JI TAM SNAD UDRŽÍME. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: !!!!
Taky se snažím, ale trochu marně...! *9* *9*
-
-
-
DIVOČÁK
Promiň, ale už mi to příjde docela trapný, to co tu píšeš! -
-
Re: DIVOČÁK
Právě, právě. Promiň, ale já si to taky myslím. Chce to nějaké meze!! *3* *4* -
-
Re: Re: DIVOČÁK
podla mna ,,DIVOČAK,, trepe ze chodi so Sel, lebo ona chodi s Justinom Bieberom!! -
-
Re: Re: Re: DIVOČÁK
UŽ TEDA PŘEHÁNĚT NEBUDU,ALE S BIEBREM NECHODÍ. *15* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: DIVOČÁK
Ok. *3* Je jasný, že s Bieberem nechodí... Kdo by s ním taky chodil??!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: DIVOČÁK
PŘESNĚ TAK. ARMENAKOS VÍ,ŽE ŘÍKÁM PRAVDU. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
tož to je ale divočákovi jedno že mu nevěříš protože on mluví pravdu že chodí se Selenou *3* *4* *15* *15* *15* -
no sak nikto ale ja ti newerim -
No právě!!! *15* -
NIKDO. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
MC
Objevil se celý trailer k filmu Monte Carlo, kde Sel hraje jednu z hlavních rolí! Premiéra tohoto filmu v USA bude 1.7.2011!:) http://www.youtube.com/watch?v=PQ7y I_dRHF8&feature=player_embedded
Po kud vám odkaz nejede, zadejte si na Youtube: Monte Carlo Full Trailer HQ -
-
Re: MC
Už jsem ho viděla! Je naprosto bombovej, už se na něj nemůžu dočkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *14* *14* *4*
-
-
.
podla mna je Selena superr!!! uuuzasne spiewa a ako Alex Russo je uuuzasna!!! osobne ju mam strasne rada a chcela by som sa s nou stretnut!a naj by bolo keby prisla na turne do Česka alebo na Slowensko!! -
-
Re: .
Sel je nejlepší!! *14* *14* Alex, ale i jiný role hraje dokonale *14* *14* Snad si na nás taky nekdy vzpomene a přijede sem *14* *14* *14* -
-
Re: Re: .
asi tak ;)
-
-