-
Sellllllenka
Selena je nejlepší na celém SVĚTĚ! -
natiax
Sel je nejlepší na světě a Dominika Myslivcová je proti seleně pako *1* -
fotky
ty nový fotky jsou bomba :O :D vážně super hlavně ta jak tam leží *14* *14* *14* -
-
Re: fotky
Přesně...sou úplně ÚŽASNÝ!!! <3
-
-
!!!!!!!!!!!!!!!
Nechci to řikat, ale Sel je 3.!!!!! Takovejch modelek je na světě tisíce, tak proč, proč zrovna myslivcová je 2.???? *16* *16* *16* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!
TAKY MĚ ŠTVE,ŽE TA POTVORA JE UŽ DRUHÁ. SELENA MÁ TALENT A VŠECHNO A TAMTA MÁ ÚPLNÝ HOVNO. AKORÁT VĚČNĚ NAŠPULENOU HUBU. *8* *16* TAKOVÝ KOZY NAMYŠLENÝ TEDA NEJSOU MŮJ TYP. *8* KÉŽ BY SE SELENKA VRÁTILA ZPĚT. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
Hele, taky bych Dominiku vykopla asi někam pryč, máš pravdu, Selly je talentovaná, krásná, úžasná, známější, má víc fanoušků a jediný co má Dominika je velký kozy na který naletí každej druhej a hlavně.. je blondýna... *15* *15* *9* -
-
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
prej velky kozy?koukej poradne! *1* *1* *1* myslivcova je trapna kravka -
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
Néééééé!!! Já se jdu zahrabat! Jestli si lidi opravdu myslej, že je Myslivcová lepší než Selenka, tak se jdu oběsit!!!!! *9* *13* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
TO SI MYSLÍ JEN TI BLBÍ LIDI,JENŽE JICH JE BOHUŽEL DOST. *8* *9* *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
miissjackson: "Mileynu ??" proč tak hnusně jako ???!!! *8* -
NEEEEEEEE !!!!!!!!!
BLBKA MYSLIVCOVÁÁ !!!!! *16*
NECHAPU CO JE NA NI TAK DOBRYHO ??
SELENA BY MELA BEJT NA 1.MISTE
ONA SI TO ZASLOUZI !!
KEZ BY PREDBEHLA I MYSLIVCE I MILEYNU!!
*15* -
přesně tak... *16* -
MILEY PODLE MĚ UŽ NEPŘEDBĚHNE. SNAD. TO BY BYLO UŽ PŘÍLIŠ. TAKOVÁ KOZA SI NEZASLOUŽÍ ANI TŘETÍ MÍSTO,NATOŽ PRVNÍ. *8* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END. -
mno to si dělají prdel nééé ???!!!!! jak může bejt ta blbá myslivcová před selenou...!!!!! *8* *8*
Jestli předběhne aj Miley tak to už bude fakt něco teda!!!
je to jen blbka ta myslivcová!!! *8* *8* *8* *16*
-
-
Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
proč by ses kvuli troše d****ů oběšela
-
-
-
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!
tjn :D sakra to mě štve :// proč nějaká myslivcová předběhla selenu ja ji ani neznam (myslivce) :/// musíme ji dostat zpět na druhé místo !!! by mě zajímalo jestli by dokázala předehnat i miley :?? *7* jinak miluju tě selllllllllllll *14* *14*
-
-
Sel!
Sel je nej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Sel!
NNNEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJLLLLLLLLEEEE EEEEEEPPPPPPPŠŠŠŠŠŠŠŠÍÍÍ ÍÍÍÍ na celém světěěěěěěěěěěěěěěě ěěě!!! *4* *4* *4*
-
-
.
Ježiš mě ta myslivcová tak štveeeee! *9* *9* *9* -
-
Re: .
Tak to jsme dvě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *5* *16* *8* *13* *10* -
-
Re: Re: .
UŽ JSME TŘI. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: .
áá tééď jsme čtyřii !! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: .
ČÍM VÍC TÍM LÍP. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
Monte Carlo ?
Ahojky všichni co myslíte na na Monte Carlo ? o čem to vubec je ? hledala jsem všude a nic ... =( jinak Selana je nejlepší ... ale to snad všichni víme ....=D *4* -
-
Re: Monte Carlo ?
Jenom trailer v angličtině. Půjde to do kin až v létě, a kdy to půjde do kin v Čechách, to ještě vůbec nevím!!! -
-
Re: Re: Monte Carlo ?
u nás to bude v kinách 21.7 :)
-
-
-
Myslivec!
Ten Myslivec už má stejné číslo jako Selena...! Svět se zbláznil!!!!!!! *7* *9* *13* *9* *9* -
-
Re: Myslivec!
Myslivcová tu vůbec nemá co dělat!! *9* *9* Jako a co že je modelka, takovejch je .. ale hold nemaji růžovoučkou stránečku, tak tu nejsou .. -
-
Re: Re: Myslivec!
JÁ NEMĚL PŘEDTÍM ČAS,TAK AŽ DNES VIDÍM TU HRŮZU. SELENKA BUDE ASI BRZY TŘETÍ. *9* *9* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Myslivec!
To ani neříkej!!!! Néééééééééééééé!!!!!! *9* *10* *9* *9* *13* *5* *16* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Myslivec!
I TAK BY TO BYLO. TO SE DALO ČEKAT. *9* *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Myslivec!
NAPROSTO SOUHLASÍM. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: Myslivec!
Už je to tady!! Musíme Selenu dostat zpět na druhé místo. Selena si ho zaslouží, dře pro to, takže není fér, aby nějaká nána z blogu, která si umí jenom oblíknout růžovou minisukni a pak se vyfotit vykopla Selenu z druhého místa, na který se ztěží dostala!!!! *13* *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
-
Blog
Mam na blogu novej layout, a doufám že se tam tomu budu teď víc věnovat *14* *14* *14* *14*
hqselena.blog.cz -
-
Re: Blog
Super, vypadá to skvěle!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Monte Carlo
Co si myslíte o filmu Monte Carlo? Já osobně se na něj STRAŠNĚ těším!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *3* *4* *3* *1* *15* *14* *14* -
-
Re: Monte Carlo
Těšiiim, strašně!! *14* *14* *14* *14*
-