Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sel.96

fotky

Přidávejte fotky ať jich tu má Sel víc *3* Já sem jich sem teď docela dost přidala tak snad se objevíí *14* *14* *14* Taky je škoda že sem nikdo nechodí a nepíše .. *9* *9*
    • stormgirl

Re: fotky

Zrovna jsem přidala spoustu fotek. *3* Zajímavý je, že teď sem nikdo nepíše, přitom když se tu hádali o tom Justinovi, tak tady byly pořád nový příspěvky... *1*
      • sel.96

Re: Re: fotky

to je fakt *15*
        • stormgirl

Re: Re: Re: fotky

Protože všichni hrozně jejich vztah prožívaj, takže když se někde ukážou spolu, tak všichni šílej... *1* Ale je jenom jejich rozhodnutí, jestli spolu budou chodit, nebo ne. *4*
          • Re: Re: Re: Re: fotky

JÁ JAKO PŘÍTEL SELENY SEM PÍŠI DOST ČASTO. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: fotky

TO BYS ANI NEVĚŘIL CO JÁ VŠECHNO ZNÁM A VÍM *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: fotky

ARMENAKOS:TY ZNÁŠ VŠECHNY MOJE EX? *15* *15* ALE MÁŠ PRAVDU. SELENA JE NEJLEPŠÍ,KTEROU JSEM KDY MĚL. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

*15*
            • stormgirl

Tak snad jim to vydrží... *3*
            • armenakos1

SELENA JE NEJLEPŠÍ CO KDY MĚL TAK PROČ JÍ OPOUŠTĚT NE ?? *15*
            • stormgirl

Divím se, že máš tak dlouho jednu přítelkyni, když jsi takovej DIVOČÁK!!! *1*
    • sel.96

Přidávaji moje fotky *14* *14* *14*
  • SelGomez

Kdo byl dneska na Selenině Channelu? Já ano. Má tam nový fotky a pozadí, a tak, jako Who Says. Moc nádherný! *14* *14*
    • sel.96

Re: SelGomez

Krásný to má ♥
  • sel.96

Opět WHO SAYS :D

Už se objevil i klip, je dokonalej ♥♥♥
    • Re: Opět WHO SAYS :D

JAKO VŽDY. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • sel.96

WHO SAYS

http://hqselena.blog.cz/1103/who-sa ys-new-song-2011 - WHO SAYS! Dokonalá písnička! Už sem si jí pouštěla nespočetněkrát :DDDD ♥
  • fotky

ty nový fotky Seleny jsou úžasný, obdivuju jí jak je fotogenická.. mám jí moc ráa a vážně na těch fotkách jí to moc sluší
    • sel.96

Sel je úžasná *14*
  • SELI JE SUPER

mam ráda SELENU *3* *3* ALE JUSTINA už moc ne *10* *13*
    • Re: SELI JE SUPER

TO JÁ TAKY NE,PROTOŽE MI SELENU PŘEBÍRÁ. *16* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • armenakos1

Re: Re: SELI JE SUPER

DIVOČÁK: ON TI SELENU NEPŘEBERE... PROSÍMTĚ TA KDYBY MU HO VIDĚLA V POSTELI TAK ZDRHNE *15* *15* UŽ TEBE UŽ TO MÁ JISTÝ KDYŽ UŽ SI S NÍ CHRÁPAL *15*
        • Re: Re: Re: SELI JE SUPER

NO TO MÁŠ PRAVDU. JÁ S NÍ CHRÁPU POŘÁD,ALE TEN BIEBER SE MEZI NÁS POŘÁD CPE. ASI MU TO BUDU MUSET VYSVĚTLIT RUČNĚ A STRUČNĚ,KDO SE SELENOU BUDE CHRÁPAT. *15* *15* JINAK SELENA BY NEUTEKLA,ALE SPÍŠ BY SE MUSELA SMÁT. ON TAM URČITĚ NIC MOC NEMÁ. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER

A říká vám něco Prsten čistoty? *1*
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER

Bezva. *9*
            • armenakos1

PŘESNĚ TAK *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER

PROTOŽE MY ZA TO STOJÍME. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

No to by mě tedy zajímalo proč...
            • armenakos1

NEŽ NÁS POZNALI.. NOSILY PRSTEN SUDNOSTI OBĚ.... PO NAŠEM SETKÁNÍ A SBLÍŽENÍ.. HO ODHODILI RYCHLOSTÍ BLESKU.. *15* *15*

ASI TAK. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

PŘESNĚ TAK JÁ A DIVOČÁK JSME TO NAŠIM HOLKÁM UŽ SUNDALI... SEL I MILEY UŽ DÁVNO NEJSOU TO CO BÝVALI.. *15* *15* *15*

Tak to gratuluju ke svatbě. ;-)

NE.A JÁ UŽ HO SELENĚ DÁVNO SUNDAL. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER

ASI TAK NO *15* *15* *15* *15*
            ALE NEBOJJ ONA BY TI NEUTEKLA ZA TOU BUZNOU BEZ MUTACE.. *15*
            SELENA JE STEJNÁ V TOMHLE JAK MILEY.. NEUTEKLI BY NÁM *15*

TO JE FAKT. MY MÁME NA HOLKY ŠTĚSTÍ. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END.
  • pavlusqa

Who Says

Slyšeli jste už Who Says?:) Je to úžasné♥
  • hudy

Mazání

Mažu to já kvůli vulgárním nebo urážlivým slovům (a je jedno, jestli v nadpise nebo v obsahu) a ne kvůli tomu, kdo s kým chodí nebo nechodí, to je mi úplně ukradené!! Pokud si napíšeš svůj vlastní příspěvek bez invektiv, určitě tady zůstane!(tvoje chyba je, že dáš vždycky reagovat na nějaký nevhodný příspěvek, ten smáznu a tím se automaticky smažou i reakce)
    hudy
    • Re: Mazání

Selena ma umele prsa???
  • micha029

Sel a Christina

ahoj, prosím Vás, nedávno jsem se tu někoho ptala na to, jak se znají Selena a Christina Grimmie, teď ale u Chritiny na stránce jedna holčina píše, že se znali její rodiče a že se o ní Selena začala zajímat, až když zjistila, že to je ona, ta slavná z youtube ...
    Myslíte si, že je to tak možné?
    Díky za případné odpovědi *3*
  • sel.96

:DDD

Tak jentak mě napadlo, jestli má třeba Sel facebook, na kterej si přidá jenom svoje známý :DDDDD Ani nevim jak mě to napadlo :DD Třeba pod falešnym jménem, a nebo si lidi myslí že je to jedna z falešnejch tak si jí nikdo nepřidává .. *15* *15* (to víte, podle Toma mam mozek, což sem doteď nevěděla *15* )
    • armenakos1

Re: :DDD

ty jsi Ťulin *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit