-
fotky
Přidávejte fotky ať jich tu má Sel víc *3* Já sem jich sem teď docela dost přidala tak snad se objevíí *14* *14* *14* Taky je škoda že sem nikdo nechodí a nepíše .. *9* *9* -
-
Re: fotky
Zrovna jsem přidala spoustu fotek. *3* Zajímavý je, že teď sem nikdo nepíše, přitom když se tu hádali o tom Justinovi, tak tady byly pořád nový příspěvky... *1* -
-
Re: Re: fotky
to je fakt *15* -
-
Re: Re: Re: fotky
Protože všichni hrozně jejich vztah prožívaj, takže když se někde ukážou spolu, tak všichni šílej... *1* Ale je jenom jejich rozhodnutí, jestli spolu budou chodit, nebo ne. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: fotky
JÁ JAKO PŘÍTEL SELENY SEM PÍŠI DOST ČASTO. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotky
TO BYS ANI NEVĚŘIL CO JÁ VŠECHNO ZNÁM A VÍM *15* *15* -
ARMENAKOS:TY ZNÁŠ VŠECHNY MOJE EX? *15* *15* ALE MÁŠ PRAVDU. SELENA JE NEJLEPŠÍ,KTEROU JSEM KDY MĚL. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
*15* -
Tak snad jim to vydrží... *3* -
SELENA JE NEJLEPŠÍ CO KDY MĚL TAK PROČ JÍ OPOUŠTĚT NE ?? *15* -
Divím se, že máš tak dlouho jednu přítelkyni, když jsi takovej DIVOČÁK!!! *1*
-
-
-
-
-
Přidávaji moje fotky *14* *14* *14*
-
-
SelGomez
Kdo byl dneska na Selenině Channelu? Já ano. Má tam nový fotky a pozadí, a tak, jako Who Says. Moc nádherný! *14* *14* -
-
Re: SelGomez
Krásný to má ♥
-
-
Opět WHO SAYS :D
Už se objevil i klip, je dokonalej ♥♥♥ -
-
Re: Opět WHO SAYS :D
JAKO VŽDY. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
WHO SAYS
http://hqselena.blog.cz/1103/who-sa ys-new-song-2011 - WHO SAYS! Dokonalá písnička! Už sem si jí pouštěla nespočetněkrát :DDDD ♥ -
fotky
ty nový fotky Seleny jsou úžasný, obdivuju jí jak je fotogenická.. mám jí moc ráa a vážně na těch fotkách jí to moc sluší -
-
Sel je úžasná *14*
-
-
SELI JE SUPER
mam ráda SELENU *3* *3* ALE JUSTINA už moc ne *10* *13* -
-
Re: SELI JE SUPER
TO JÁ TAKY NE,PROTOŽE MI SELENU PŘEBÍRÁ. *16* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: SELI JE SUPER
DIVOČÁK: ON TI SELENU NEPŘEBERE... PROSÍMTĚ TA KDYBY MU HO VIDĚLA V POSTELI TAK ZDRHNE *15* *15* UŽ TEBE UŽ TO MÁ JISTÝ KDYŽ UŽ SI S NÍ CHRÁPAL *15* -
-
Re: Re: Re: SELI JE SUPER
NO TO MÁŠ PRAVDU. JÁ S NÍ CHRÁPU POŘÁD,ALE TEN BIEBER SE MEZI NÁS POŘÁD CPE. ASI MU TO BUDU MUSET VYSVĚTLIT RUČNĚ A STRUČNĚ,KDO SE SELENOU BUDE CHRÁPAT. *15* *15* JINAK SELENA BY NEUTEKLA,ALE SPÍŠ BY SE MUSELA SMÁT. ON TAM URČITĚ NIC MOC NEMÁ. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER
A říká vám něco Prsten čistoty? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER
Bezva. *9* -
PŘESNĚ TAK *15* *15* -
PROTOŽE MY ZA TO STOJÍME. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
No to by mě tedy zajímalo proč... -
NEŽ NÁS POZNALI.. NOSILY PRSTEN SUDNOSTI OBĚ.... PO NAŠEM SETKÁNÍ A SBLÍŽENÍ.. HO ODHODILI RYCHLOSTÍ BLESKU.. *15* *15* -
ASI TAK. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
PŘESNĚ TAK JÁ A DIVOČÁK JSME TO NAŠIM HOLKÁM UŽ SUNDALI... SEL I MILEY UŽ DÁVNO NEJSOU TO CO BÝVALI.. *15* *15* *15* -
Tak to gratuluju ke svatbě. ;-) -
NE.A JÁ UŽ HO SELENĚ DÁVNO SUNDAL. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Re: Re: Re: Re: SELI JE SUPER
ASI TAK NO *15* *15* *15* *15*
ALE NEBOJJ ONA BY TI NEUTEKLA ZA TOU BUZNOU BEZ MUTACE.. *15*
SELENA JE STEJNÁ V TOMHLE JAK MILEY.. NEUTEKLI BY NÁM *15* -
-
TO JE FAKT. MY MÁME NA HOLKY ŠTĚSTÍ. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
Who Says
Slyšeli jste už Who Says?:) Je to úžasné♥ -
Mazání
Mažu to já kvůli vulgárním nebo urážlivým slovům (a je jedno, jestli v nadpise nebo v obsahu) a ne kvůli tomu, kdo s kým chodí nebo nechodí, to je mi úplně ukradené!! Pokud si napíšeš svůj vlastní příspěvek bez invektiv, určitě tady zůstane!(tvoje chyba je, že dáš vždycky reagovat na nějaký nevhodný příspěvek, ten smáznu a tím se automaticky smažou i reakce)
hudy -
-
Re: Mazání
Selena ma umele prsa???
-
-
Sel a Christina
ahoj, prosím Vás, nedávno jsem se tu někoho ptala na to, jak se znají Selena a Christina Grimmie, teď ale u Chritiny na stránce jedna holčina píše, že se znali její rodiče a že se o ní Selena začala zajímat, až když zjistila, že to je ona, ta slavná z youtube ...
Myslíte si, že je to tak možné?
Díky za případné odpovědi *3* -
:DDD
Tak jentak mě napadlo, jestli má třeba Sel facebook, na kterej si přidá jenom svoje známý :DDDDD Ani nevim jak mě to napadlo :DD Třeba pod falešnym jménem, a nebo si lidi myslí že je to jedna z falešnejch tak si jí nikdo nepřidává .. *15* *15* (to víte, podle Toma mam mozek, což sem doteď nevěděla *15* ) -
-
Re: :DDD
ty jsi Ťulin *15* *15* *15* *15*
-