-
kristynajackson
Já na nikoho nestartuju, a neurážim, i když u tebe na to mam sto chutí fakt! -
-
Re: kristynajackson
a pokud vidim dobře tak si tu proti armenokosovi1(ježit to je dlouhý :D) sama, tak se klidni a di si k jacksonovi -
-
Re: Re: kristynajackson
oprava: armenakosovi1 a ježiš *15* *15* -
-
Re: Re: Re: kristynajackson
jestli se ti to nechce psát celý tak stačí nějakou zkratkou *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kristynajackson
jak se menuješ ? *15* normálně jménem ? *15* jestli ti to nevadí říct *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kristynajackson
kdyby tě to nezajímalo tak sem ani nechodíš... takže jediná trapka na týhle diskusi seš ty... píšeš furt jak jsme ti u p***** ale stejně furt odepisuješ na naše příspěvky.. fakt seš totálně vymaštěná *15* *15* -
sel.96 a armenakos = jste mi u prdele
všééchno co tu pííšete *15*
podejte si oba ruce ! *3*
ahóóój! *15*
PS: Nezáájem co teď napííšete *15* -
*3* -
Fajn ;D Díky ;) -
nn... jmenuju se Tomáš *3* *4*
-
-
-
-
-
-
selena justin splu
Selenaa justin jsu spolu! *16* *16* *8* *8* *8* *8* *15* *15* *15* -
-
Re: selena justin splu
To je novinka! Bože ... -
-
Re: Re: selena justin splu
Sorry to jsem nepsala já!!
moje sestra mi šla na account!
Sel.96 --> nemusíš hned vystartovat s těma tvýma urážlivýma poznámkama!
a že spolu chodí vím dávno! *1* -
-
Re: Re: Re: selena justin splu
o vystartování poučuj někoho jinýho... nejspíš sama sebe... nenávidím lidi tvýho typu!!.... někoho poučujou ale sami to dělaj!!! proliskat tě !! *16* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: selena justin splu
AHA PROLISKAT SI NAPSAL. JÁ CHVÍLI VIDĚL POLASKAT. *15* *15* *15* JÁ UŽ ANI NEVIDÍM JAK JSEM OSLEPEN SELENINOU KRÁSOU. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: selena justin splu
promin ty jedno vymaštěný miminko ale jedinej kdo tu chce být zajímavej seš ty....... namyšlená nána si tady akorát ty.... seš malá nevyspělá vymaštěná blbka která sedí za komplem.. hubu si na nás otvírá ale na živo by nám neřekla ani Bůů... takže se radši sklid a nepřej si mě nebo někoho z ostatních potkat protože bys dostala na hubu *4* *3* -
armenakos děkujííí že píšeš na seleny diskuzi aspoň bude míít hodně *15*
a nezajíme mě ani sel.96= namyšlená nána
armanakos1 = namyšlenej frajíírek
divočák = upe trapák! stim 101.bla bla bla!
[jenom chce být zajíímavý] *15* -
AHA,A BYLO TO URČITĚ NA DISKUZI MILEY. UŽ SI VZPOMÍNÁM. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END. -
na to jsem se tě ptal já a pak se k té mojí otázce přidala i uživatelka kajuska4 *3* *4* *15* -
ALE NA TO UŽ SE MĚ NĚKDE PTALI A JÁ TO UŽ PSAL. NO JÁ VŽDYCKY PÍŠI VELKÝMA PÍSMENAMA,ABY TO BYLO DOBŘE VIDĚT. NO A TEN KONEC PROČ PÍŠU? TŘEBA PROTO,ABY SE NĚKDO ZEPTAL,PROČ TO PÍŠU. *15*. POPRAVDĚ NĚCO TAK UJETÝHO NAPADLO KAMOŠE VE ŠKOLE A MĚ TO PŘIŠLO TAK DIVNÝ,AŽ SE MI TO ZALÍBILO,NO TAK TO PÍŠU. NO A DIVOČÁK JE NORMÁLNĚ PŘEZDÍVKA,PROTOŽE JSEM TAKOVEJ DIVOKEJ,ALE NA TO SI SE VLASTNĚ MYSLÍM UŽ NEPTALA. TAK CO,VYSVĚTLIL JSEM TO DOBŘE? *15* A ZAS TO NAPÍŠU-TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
DIVOČÁK: Proč si tu neuděláš profil a nepíšeš malejma písmenama ? :D A pro za každou větu píšeš TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. ? :DD Docela mě to zajímá už delší dobu :DDDDDD
-
-
-
-
-
-
Nenene
I když mi budete vymazávat komentáře, tak spolu prostě nebudou chodit!!! -
ježiši!!
Tohle má bejt diskuze o Sel! A né o hádádní!! Jako každej by chcěl aby jeho oblíbenec byl první, ale musíte všichni uznat, že Miley je prostě teď pořád eště oblíbenější než Sel!! Sakra vždyť je jedno jestli je Sel 1. nebo 50.! Jestli vám de jenom o to aby byla první a o nic víc tak to ste fakt dobrý! Proč se spolu hádáte? Vy se nesnášíte, ale musíte se furt hádat! Tak si sebe prostě nevšímejte ne ? Už ste fakt že na ránu .. Tohle je diskuze .. Chudák Sel, nepřála bych jí aby to viděla. -
-
Re: ježiši!!
PRO NÁS JE SEL ! -
Re: ježiši!!
souhlas.. jediná rozumná na diskusi sel *3* *4* *14* -
-
Re: Re: ježiši!!
Zalez armenaku! -
-
Re: Re: Re: ježiši!!
jedinej kdo by měl zmizel si tu ty! fakt kráva, když to řeknu upřímě! to ty tu vyvoláváš ty hádky, jestli ti to nedošlo !! -
-
Re: Re: Re: Re: ježiši!!
A abys mě náhodou nepoučila i že neumim číst tak jedinej kdo by tu měl zalézt si ty :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ježiši!!
panebože jedinej kdo tady na týhle diskusi má mozek je "sel.96" ona jediná chápe jak to je a jak by to mělo bejt... nechápete že je uplně normální se bavit na diskusi určitě osoby o někom jiném..... ale tak pokud někdo přijde na diskusi a příkladem je to že přijde a začne že Miley je ***** a ****** a že Selena je lepší tak to už je trochu něco jinýho... ale když se normálně bavíme stylem... čaw... tak co jak vede selena v žebříčku ??.. je druhá... aha tak to newa... stejně jsou obě skvělý.... --> takhle by to mělo vypadat.. kdyby nás viděla selena nebo miley tak se nám vysmějou... říkáte si fanoušci ale chováte se jako sprominutím h****vé!!! *16*
chovejte se trošku na úrovni..... já vím že se na každé diskusi najdou lidi kteří začnou kecat o tom jak maj skype selena ( nebo miley ) a že si s ní volali a viděli ji přes webku... ale to přece není možný aby je každej viděl.. to by potom miley ani selena neměli žádný soukromí přeci... *9* *9* *15* -
nemá! je to kráva namyšlená ať už se vám to líbí nebo ne! -
SORRY ALE TA KRISTYNAJACKSON MA PRAVDU !
-
-
-
Re: Re: Re: ježiši!!
sklapni kravko!! *8* *15*
-
-
-
-
LOVE
SELENAAAA *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* -
SELENAAA GOMEZZ LOVEE HER
LIDI NERESTE TO JESTLI CHODI S JUSTINEM NEBO NE !
PODLE ME JE LEPSI NEZ JASMINE VILLEGAS NA FACEBOOKU NAPSALA JASMINE SELENE ZE HO ZMENILA CHUDAK SELENA NAHODOU JIM TO SPOLU SLUSI JA MAM MOC RADA SELENU JEJI PISNICKU HLAVNE JEJI STYL JAK HRAJE VSE I JUSTINA MAM RADA TREBA PISEN NEVER SAY NEVER!
ALE LIDI TED MAME HORSI PROBLEM!!
MUSIME DAT SELENU NA PRVNI MISTO ABY VYKOPLA MILEY P**U !!PROSIM LIDI!! JA JI NENAVIDIM POJDTE SEL MUSI JIT NAHORU KDO SOUHLASI SEMNOU !! ? *3* *3* PROSIM -
-
Re: SELENAAA GOMEZZ LOVEE HER
Hele Já mám ráda taky Selenu víc než miley ale přesto nemůžeme dělat tohle každej chodí tak kam chce a koho má rád já vím že *3* *3*
-
-
selinka
Hele selena si muže vybrat koho chce. a je jedno že je to Justin Bieber.už jí dej te pokoj jo. -
-
Re: selinka
Napsala jsi to špatně: A je jedno že to NENÍ Justin Bieber!! *13*
-
-
Sel
Fajn, sem tu ;) Zaregistrovaná jako Sel.96 :) (Psala sem jako Sel, před timhle příspěvkem) -
-
Re: Sel
a co my s tim? *15* -
-
Re: Re: Sel
mno ty určite howno jacksonko... nestarej se o to co jsem píšou... ty nejsi žádnej správce tady takže radši sama sklapni a vypadni! *8* *15*
-
-
-
Menší celkový info
Ahojky, všimla sem si jak tu píšete o tom chození Sel a Justina - proč si to nechce ':-l' připustit? Píšeš tu že je mladší a vyšší, a to vadí ? Klidně by mu mohlo bejt 13 a můžou spolu chodit! Ani vejška neni důležitá. Stačí když se dva lidi maji rádi! Zřejmě ani nejsi zas taková fanynka Sel, když chceš aby se rozešli a Sel zas byla smutná! Takže Sel a Justin spolu chodí, 8. března vyjde její nová písnička, v létě celý album .. Já sem tu zaregistrovaná jako vananneh ale zaregistruju se tu jinak, kdyžtak si tu můžem psát aby smě Sel dosttali co nejblíž za Miley, i když ani semáme šanci jít až před ní ;) Kdyžtak sem za chvilku napíšu s tim novym profilem :)) -
-
Re: Menší celkový info
naprosto s tebou souhlasim...myslim, že by jsme meli byt stastni za oba jestli se mají rádi a jsou spolu štastni. Tak co to tak hrotit?? Je jasné, že je chcete pro sebe, protože je máme moc rádi, ale jsou od nás strašně moc daleko a nedosažitelni tak budmě radi za to jak se mají rádi a smejí se =) -
-
Re: Re: Menší celkový info
ja bich chněla čislo na SELENU GOMEZ prosim su NIKA TETEROVA jeji fanoušek su ČECHKA *3* *4* *4* *8* *15* *14* *4* *14* *5* *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Menší celkový info
ahoj selena ja ta milujem a si aj na facebookuci nie lebo ja by som chcela aby som dostala tvoje najnovsie album!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14*
-
-
-
-
Super
Je to super hvězda a líbí se mi na ni její styl. Selena je dobrá zpěvačka je fakt hustá. A její písničky jsou fakt skělý. *3* *3* *1*