Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wow...=*

selenu a danielle campbell úplně zbožňují staršně moc se mi líbí jak se u toho tváří jak to prožívají obě dvě když hrají no jsou to u mě nejlepší herečky a sel skvěla zpěvačka
    • Re: wow...=*

souhlas i když daniell(e) nijak zvlášt nemusim ;)
  • ...

Selenu mam moc rada je o hodne lepsi nez Miley nemusi nikoho napodobovat protoze je uzasna sama sebou :))
    • alex98

Re: ...

to máš pravdu
  • selly-libu

Selena Gomez

Selena je úžasná hrozně se mi líbí jak je sama sebou neni to žadná namyšlena celebrita .... prostě D♥O♥K♥O♥N♥A♥L♥O♥S
    • Re: Selena Gomez

Máš pravdu mím snem je že jí jednou uvidim jina k vezmu žiletkua udělám řízi řízi *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Prsten čistoty

Ahojky, kolují zvěsti, že Sel sundala prsten čistoty....Jaký na to máte názor?
    • cedra

Re: Prsten čistoty

je sice dospela ale nesundala ho jelikos ho v bravo girl mela a to vislo 30,12,2010
      • Re: Re: Prsten čistoty

No tak to je to možná jenom nějaký drb. Jenom jí možná jednou vyftili bez něj, ale přece si ho musí taky někdy sundat... *9* *9*
        • cedra

Re: Re: Re: Prsten čistoty

souhlasim
    • Re: Prsten čistoty

No, rozhodně to není kvůli Justinovi Bieberovi, jak se tvrdí, ale jinak ať si dělá co chce, je to přece její věc. Myslím, že jako dospělá si může DĚLAT co chce... (Víte jak to myslím!?!) *15*
      • Re: Re: Prsten čistoty

SOUHLAS. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • alex98

Alex

Alex je božííí,je to můj vzor,dělám všechno podle ní *14* *14* *4* *4* *14* *14* *1* *1*
    • cedra

Re: Alex

ja taky
      • Re: Re: Alex

(nestihla jsem se přihlásit)Já taky, chtěla ybch ji poznat ... vážně úžasná :D
  • vikismile

Selenka:

Ona je úžasná,mám jí ráda,e to normální teenager který to nepřehání!!!!! *1*
    • Re: Selenka:

mas pravdu
      • Re: Re: Selenka:

není jako Miley, ta ze sebe dělá sexy divu, ale uvnitř je Miley taky normální, ale ne tolik jako Sell.
    • Re: Selenka:

Přesně,pravda! *1* *4* *14*
  • selena gomez

sssssssssssssssuuuuuuuuuuuppppppppp pppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeee errrrrrrrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
  • adkass

Nové CD

To nové CD A year without rain je fakt skvělé, dostala jsem ho pod stromeček :-)
    • Re: Nové CD

Se máš ! *14* *1* *14*
      • Re: Re: Nové CD

TAKY JSEM DOSTAL TO CD A JE TO ASI TEN NEJLEPŠÍ DÁREK ZE VŠECH. *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • VÁNOCE

PŘEJI SELENĚ A JEJÍM FANOUŠKŮM KRÁSNÉ VÁNOCE. *4* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • alex98

Alex98

Alex Russo-Selena Gomez je nej,všechny díly kouzelníků jsem viděla *4* *4* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *5* *5* *3* *3* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit