-
wow...=*
selenu a danielle campbell úplně zbožňují staršně moc se mi líbí jak se u toho tváří jak to prožívají obě dvě když hrají no jsou to u mě nejlepší herečky a sel skvěla zpěvačka -
-
Re: wow...=*
souhlas i když daniell(e) nijak zvlášt nemusim ;)
-
-
...
Selenu mam moc rada je o hodne lepsi nez Miley nemusi nikoho napodobovat protoze je uzasna sama sebou :)) -
-
Re: ...
to máš pravdu
-
-
Selena Gomez
Selena je úžasná hrozně se mi líbí jak je sama sebou neni to žadná namyšlena celebrita .... prostě D♥O♥K♥O♥N♥A♥L♥O♥S -
-
Re: Selena Gomez
Máš pravdu mím snem je že jí jednou uvidim jina k vezmu žiletkua udělám řízi řízi *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Prsten čistoty
Ahojky, kolují zvěsti, že Sel sundala prsten čistoty....Jaký na to máte názor? -
-
Re: Prsten čistoty
je sice dospela ale nesundala ho jelikos ho v bravo girl mela a to vislo 30,12,2010 -
-
Re: Re: Prsten čistoty
No tak to je to možná jenom nějaký drb. Jenom jí možná jednou vyftili bez něj, ale přece si ho musí taky někdy sundat... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Prsten čistoty
souhlasim
-
-
-
Re: Prsten čistoty
No, rozhodně to není kvůli Justinovi Bieberovi, jak se tvrdí, ale jinak ať si dělá co chce, je to přece její věc. Myslím, že jako dospělá si může DĚLAT co chce... (Víte jak to myslím!?!) *15* -
-
Re: Re: Prsten čistoty
SOUHLAS. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Alex
Alex je božííí,je to můj vzor,dělám všechno podle ní *14* *14* *4* *4* *14* *14* *1* *1* -
-
Re: Alex
ja taky -
-
Re: Re: Alex
(nestihla jsem se přihlásit)Já taky, chtěla ybch ji poznat ... vážně úžasná :D
-
-
-
Selenka:
Ona je úžasná,mám jí ráda,e to normální teenager který to nepřehání!!!!! *1* -
-
Re: Selenka:
mas pravdu -
-
Re: Re: Selenka:
není jako Miley, ta ze sebe dělá sexy divu, ale uvnitř je Miley taky normální, ale ne tolik jako Sell.
-
-
Re: Selenka:
Přesně,pravda! *1* *4* *14*
-
-
selena gomez
sssssssssssssssuuuuuuuuuuuppppppppp pppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeee errrrrrrrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
Nové CD
To nové CD A year without rain je fakt skvělé, dostala jsem ho pod stromeček :-) -
-
Re: Nové CD
Se máš ! *14* *1* *14* -
-
Re: Re: Nové CD
TAKY JSEM DOSTAL TO CD A JE TO ASI TEN NEJLEPŠÍ DÁREK ZE VŠECH. *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
VÁNOCE
PŘEJI SELENĚ A JEJÍM FANOUŠKŮM KRÁSNÉ VÁNOCE. *4* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Alex98
Alex Russo-Selena Gomez je nej,všechny díly kouzelníků jsem viděla *4* *4* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *5* *5* *3* *3* *1* *1*