Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vime

vite co je za novinku ?? Selena chodi s Matthiasem Schweighoferem
    • Re: vime

A ODKUD TO VÍŠ? BYLO BY DOBRÝ,KDYBY TO SELENĚ S NĚKÝM UŽ KLAPALO. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • kajuska4

Re: Re: vime

Jééééééééé to je báječný protože on je fešák *14*
        • Re: Re: Re: vime

kravina a to největší !!!!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: vime

Jo je to blbost největší a navíc pokud jsi neslyšel/a tak selena chodila s Davidem Henriem!!
            • mileycyrus2111

Re: Re: Re: Re: Re: vime

Twl Já Psala Že Chodila!!Grrrrrrr:D
            • Ahoj

Ahojky... *3*
              Já ti věřím a je mi 15. *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: vime

jo presne chodi s ni uz dlouho
            • Re: Re: Re: Re: Re: vime

No tak to asi tezko protoze david chodi dlouho ale hodne dlouho s lucy haleovou
  • KUK

TAKY NECHÁPU,ŽE TO UŽ NEVZDÁ,KDYŽ VIDÍ,ŽE JÍ STEJNĚ NEVĚŘÍME. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • Re: KUK

přesně!! :D *15*
  • LEŽ

TAKY JÍ NEVĚŘÍM,ALE MÁME SE PRÝ NECHAT PŘEKVAPIT. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • kajuska4

Re: LEŽ

dobře.. *15*
  • I LOVE SEL

I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL *14* *14* *14* *14* *14*
  • mileycyrus2111

pro Fanoušky Seleny Gomez

Ahoj Fanoušci Seleny Gomez Mám Pro vás Mega suprovou zprávu!!Teď si píšu s Jejím Bratrancem Braisonem Newsonem a Ptala jsem se ho jestli On a Selena Gomez mají v plánu navštívit Čr a On napsal "maybe some day"
    Takže držte mi palce a snad přijedou!!Jo mají přijet Jonas Brothers a Miley Cyrus a možná Demi Lovato!!Ale Jonasové určitě!!Takže držte mi palce jdu překecávat!!! *15* *15* *3* *8*
    • makyka95

Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Takvý kecy :D :D :D *3*
      • makyka95

Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

armenakos1 Dobře ty
        *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • kakikurma

ahojky.super muzu se zeptap kde a jak si snim pises dekuji *3*
      • Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Ahoj ano odpovím ti..Píšu si s ní přes Fb..A S Demi Lovato si trochu píšu!!Ale spíše s její sestřenicííí:)
    • Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Krista ty sa ukľudni ty iné blbosti trepeš ... Inak red všetkými vizaráš tak trápne že to ež pekne neni *3*

a zase naše známá mileycyrus2111 žejo?? holka sakra kdy ty už si dáš pokoj? aspoň že jsi uznala, že to ujdajný s čim sis psala nebyla Miley Cyrus ale nějakej FAKE! *15* *15* *15*
      • mileycyrus2111

Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Tak mi klidně nevěřte já jí klidně zavolám na mobil!!!Jestli chcete tady vám dávám její telefonní číslo!!Je to (214)3069590!!!!Jo tak jí zavolejte ale bude vám to stát hodně!!! *8*
        • Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

btw...zkoušela jsem to a hlavně že mi to řeklo že volané číslo neexistuje! *15* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

TAK TO JE TEDA PRDEL. *15* *15* . MĚ BY TO ANI NESTÁLO ZA TO,ABYCH TO ZKOUŠEL,PROTOŽE MI BYLO HNED JASNÝ,ŽE JE TO BLBOST. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Twe víš že si už s tím trapná...že bydlíš v USA haha to možná jo tam může bydlet kdokoliv ale že mám stars čísla a voláš si s něma každej den a že si s něma BFF to těžko..taky můžu říct že moje teta je v USA (tož to je prawda)a chodí s Vaness ven na kafé..twe přemýšlej nejsi trochu nemocná..twe *15* běž na vyšetření!! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

kecy,kecy a zase kecy! =P NAJIVKOO!! =D
            • mileycyrus2111

Re: Re: Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Hale Já si nevymejšlím!!!Jo a Navíc To číslo je nějak do jiného zahraničí a navíc na to číslo jsme volaly a byla nedostupná že prej volá!!!Jo a volaly jsme Jonas Brothers a myslím si že nám to zvedli a navíc nám to říkalo že se to pošle Jonasům a oni nám zavolaj zpět!!!!!Takže toho nechte jo a navíc pro AAP:Někdy začíná ale začíná to v Americe na 818!!!!Víš!!Jo a navíc mi selena zavolá až tu bude!! *8* *8*
        • Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

no jo to je zase to samý jako když jsi nám dávala kontakt na Mileyin skype co??? hlavně že byl falešnej..a čísla v Americe začínaj na 413...už to vidim dopředu jednou si sem přijde hbdelfin a zase tě seřve jak malýho haranta...=D a ty se pak budeš omlouvat, že jsi nepoznala že je to fake atd....
    • smooly

Podle mě Sel neplánuje koncert v ČR a už vůbec ne nějaký výlet jak píšeš.. *7* ¨Je to blbost, ale jestli tedy máš kontakt na takovýhle hvězdy tak se s námi poděl..Ale myslím, že sis to vymyslela!! *13* Ale toto si laskavě nech pro sebe nebo pro kamarády do školy, my si myslíme že žvaníš blbosti!

Co to plácáš to je pěkná kravina !!!
      1) pochybuju, že zrovna ty z celýho světa si dopisuješ ze Selenou nebo jejímy příbuznými
      2) Selena v blízký budoucnosti do ČR nepřijede, možná do Německa nebo Francie
      3) Nepiš sem takový kraviny, když to není pravda *10* *13*
  • Sel

Ahoj,nevíte ulici,kde Selena bydlí? vím jenom že v Los Angeles
    • Re: Sel

Toluca Lake *3*
  • Selenka

musis rict ze selena je den ode dne lepsi...je lepsi nez Miley,Taylor a Demi...
    • Re: Selenka

NO TO JO. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • SELENA

SELENO,VYSTRČ MILEY CYRUS ZE ZLATÉHO TRŮNU. *9* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • kajuska4

Re: SELENA

Srry že jsem se vymazala s fanklubu..ale už Selenu nemám ráda..ale neznamená to že mám ráda Mileynu to upa nenávidím!Protože nemám ráda Disney Girl! *9*
      • Re: Re: SELENA

ŠKODA. KAŽDÝ MÁ SVŮJ NÁZOR. MILEY JE HROZNÁ,TO JE PRAVDA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • miley-destiny

jen se furt dohadujete kdo je lepší

můj názor) já si myslím že to co tu píšete o miley a demi tak by to selenu naštvalo prtž oni 3 jsou kámošky a každej je v něčem dobrej a oni jsi nemaj co vyčítat prtž všichni 3 jsou ůžasný já mám ráda všechny 3 a spoustů dlaších celebryt a né že se zabouchnu jen do jedný to by musela být blázen
          • Re: jen se furt dohadujete kdo je lepší

KAŽDÝ JE BLÁZEN DO NĚKOHO. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • Re: Re: jen se furt dohadujete kdo je lepší

dobře ty .seš frajer *5* *5* *5* *5* *5*
            • miley-destiny

Re: Re: jen se furt dohadujete kdo je lepší

no ale to neznamená že se budou hádat kvuli disney girls chápeš
  • T-Music chart

Sel je v T-music chart jako novinka s A Year Without rain i když je to trochu opožděný
    • kajuska4

Re: T-Music chart

jéé *14*
  • SELENA

TO JE FAJN,ŽE SE SELENA DRŽÍ POŘÁD NA DRUHÉM MÍSTĚ. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • kajuska4

Re: SELENA

Ááá..super.. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit