-
ICarly!
*15*http://karoinkamelisska.blog.cz/ *15*
Lidi koukněte na to! Je to boží! Já tam byla a je to strašná prča! ;) *3* -
-
Re: ICarly!
de to ale z té růžové mě bolí oči -
-
Re: Re: ICarly!
Jn..já růžovou nesnáším ale jj dcl má pěkný blog *14* *1* -
-
Re: Re: Re: ICarly!
jo já ju taky nesnášim *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ICarly!
*15*
-
-
-
-
-
Sorry, ale je to nutný..
Plsky jukněte na náš blog...: http://karoinkamelisska.blog.cz/ *4* Díky -
SELENA
SELENA JE FAJN A OBLÍBENÁ,TAK TO SE BUDE DRŽET NAVRCHU. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: SELENA
Přesně.. *14*
-
-
Jóóó!!!!
SELENO JSI NA TŘETÍM MÍSTĚ!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
-
Re: Jóóó!!!!
No jo, teď už je dokonce na DRUHÉM!!! *3* *15* -
-
Re: Re: Jóóó!!!!
Jen tak dál *15* -
-
Re: Re: Re: Jóóó!!!!
Supr *14*
-
-
-
Re: Jóóó!!!!
ok *3*
-
-
Ona je nej
Ona je porstě nejlepší.. já jí miluju už tři roky, ona je můj velký vzor, je úžasná, jak s eoblíká, zpívá,hraje porstě všechno, miluju DOL je to úpa bets, ty oblečky, já to miluju, moc chci být jkao ona, je nej...I LOVE SELENKA -
-
Re: Ona je nej
Mno...máme to stejný akorát já miluji Vanessku Hudgens ale Seli též *14* *14*
-
-
Hlasování
Na této stránce můžete volit nejlepší film, herec, herečka, seriál, hudební skupiny atd je tam i Selena *3* *15*
http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp (pište bez mezer) vyhlášení se uskuteční 5. Ledna tak hodně zdaru ve volení. *3* -
Ramona and Beezus
Jen vás chci upozornit že už se objevily titulky k filmu Ramona and Beezus sice jen slovenské ale aspon něco-www.titulky.com..Určitě se koukněte ten film je užasny:) -
-
Re: Ramona and Beezus
A kdy bude Ramona & Beezus z dabingem??? Už na to čekám hrozně dlouho... V kinách to mělo být už v září, ale nakonec to nedávali vůbec... *16* *10* *9* -
-
Re: Re: Ramona and Beezus
V září to bylo, ale na Slovensku. V Česku to bude určitě až v příštím roce, ale mně to nevadí já jsem to viděl v angličtině a podle mně je to lepší. *1* -
-
Re: Re: Re: Ramona and Beezus
Ne, na Slovensku to taky nebylo, já bydlím na slovensku *3* Příští rok? To je za dlouho, musím to ještě nějak vydržet... *9* *4*
-
-
-
Re: Ramona and Beezus
Podívám *14*
-
-
i koles!
cupner hukl noc selena jer case trili gover
i koles!sy witch me?silli suns!selena is super! *3* -
-
Re: i koles!
yes exactly... *14* ..
-
-
..
jo presne holky..nikdo nam nebude nadavat...ani nikomu jinymu..mate na 100 % pravdu. *13* -
-
Re: ..
Jj..nikdo na nás nemá.. *3*
-
-
Varování
Tak jsem vám to tu zase smazala a upozorňuju, že pokud se to bude opakovat, nechám vám smáznout i profily! Máte štěstí, že aspoň jeden z vás měl rozum, proto to prozatím ještě neudělám...a nemyslete se, že plácám do větru, kajuska4 vám to potvrdí, že? Nebo ti bylo málo, že jsem ti nechala sebrat "jenom" správce? Slibovala jsi, že už nadávat nebudeš a co vidím?! *13* -
-
Re: Varování
Hm..ale jestli budete mazat profil tak všem řeknu že tohle je *****stránka!A ať chodí spíše na FB než sem když si začali tak co mám dělat asi všem to řeknu ať si smáznou profily a to snad nechcete! *16* *9* -
-
Re: Re: Varování
Jestliže někdo bude nádávat na konkrétní osobu nebo na fanoušky téhle diskuze tak nezůstanu v koutě a budu mu nadávat taky. *13* Od toho je pravidlo oko za oko zub za zub !!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Varování
Tak přesně tohle se tu praktikovat nebude!! A nejenom proto, že vám to stejně smažu! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Varování
hele ty jsi byla celou tu dobu na diskuzi miley.Prej žej jsi to kontrolovala všude.
furt jsi byla na diskuzi miley,tak nepovídej že jsi to kontrolovala všude. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Varování
Nech Kájush napokoji! *5* -
Já...proč bych byla na takové ****** když jí nenávidím diť nebyla jsem ta už skoro mědíc...já když jí nenávidím tak se radši na ní nebudu dívat ještě bych zgebla z ní.. *1*
-
-
a taky jste jim smazal správcovtsí jkao Kajusce. Já mám pocit, že tomu, kdo tady nadával ne.. -
-
přesně..jako nevím proč jsou správci když se o dizkuse nestarají..nechápu.. *13* -
Prostě kdyby se nadávalo na Miley diskuzi tak je to hned pryč, ale někde jinde tam to může být 2-3 dny a je to úplně všem jedno!! -
Ano přesně máš pravdu..tam ti nám nadávali ještě víc i přes vzkazy že jsem prej pí** a já nic smazala jsem to.. *9*
-
-
a řekl jste tohle i těm, od Mileyny. Ti taky nadávají a to ti jaksi nevadí... -
-
Ok..dobře..ještě kdyby bylo volné tak moje kamarádka by byla správce a smázne to tu dříve..ale je to plné..škoda mno..a stejnak ti co jsou Sel správci to tu nemažou..měli by jste je smazat *3* -
A jak jsi na to přišel(a)? Řekla jsem to samozřejmě všude a všem, kde psali něco nevhodného!
-
-
-
Re: Re: Re: Varování
Přesně máš 100% pravdu.. *5*
-
-
-