Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

Ahoj..jsem tady taky nova...a mam moc rada selenu...je proste uplne senzacni. *14* *3* urcite se mno souhlasite zejo *1* *1* .miluju te seleno!!!!§ *14*
    • smooly

Re: ahoj

Ahojky, vítej :)
    • kajuska4

Re: ahoj

Čauky...ano vítej u nás...a já jí taky miluji.. *14*
  • mileycyruska

Selinka

Miluju miluju miluju jen koho ?? Selenu ♥♥♥♥♥ ona je táák ůžasně ůžasná holka !! její songy sou krásný čistý hraje skvěle roste muj velkej vzor ♥ I love Selena Marie Gomez for-ever !! *14* *14* *14*
    • nicoolka-gomez

Re: Selinka

wow pesně si mi to vzala z úst ;) jo a ahoj sem tu nová miluju Selenu upe nejvíc na světě *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Selinka

Přessně *14* *14* *14* a Ahojky vítej.. *4*
  • JE DOBRÁ!

JE DOBRÁ A DOTÁHLA TO DALEKO ALE TO SEM PÍŠE VĚTŠINA LIDÍ TAKŽE KDYBYCH SEM NAPSALA JAK JE UŽASNÁ TAK BY TO STEJNĚ asi NIKOHO NEZAJÍMALO.
    JEJÍ PÍSNIČKY NA MĚ UDĚLALI DOJEM A PŘIPADAJ MI JINÉ NEŽ OSTATNÍ ZÁVIDIM JÍ ALE TO TAKY VĚTŠINA LIDÍ PROSTĚ SE MI ZDÁ ŽE SVOU KARIÉRU ROZVÍJÍ JINAK NEŽ OSTATNÍ CELEBRITI A PŘÍDE MI VYJÍMEČNÁ! *3*
    • Re: JE DOBRÁ!

Je ten nej človek na světě *14*
    • Re: JE DOBRÁ!

Tak co jiného se k ní dá napsat když je to pravda. Kariéru má dobře rozjetou, má dobrý písňičky, pomáhá nadaci, je hodná na fanoušky prostě celebrita jak má vypadat *3* Sel je podle mě ten nejlepší člověk *15* *15* Selena is AMAZING *3* FOREVER *14*
      • kajuska4

Re: Re: JE DOBRÁ!

Přesně Selko máš pravdu..Selenka je božíííííííííííííí *14* *14*
  • nicitta

...

Selena je moc krásná holka,má talent,je zábavná a má štěstí. Tuhle holčinu mám nejvíc ráda,ze všech těch holek v Disney. Její písničky jsou chytlavý a rytmický, ale co si budeme povídat, některý ty komentáře o tom, že na živo zpívá falešně, jsou oprávněný. Já vím že to není vůbec lehký zvládnout vystoupení, sama to znám,protože 11 let zpívám na umělecký škole a hrála jsem muzikály a tak, ale to nezvládá většina těhle mladých hvěd. Ať si zadáte Miley Cyrus,Demi Lovato,Jonas Brothers atd atd na živo, nikdo to nezazpívá světově, ale stejně jsou skvělí a děkuju jim za hudbu kterou dělají. Sice už jsem se sborem natáčela 7 CD,ale nemůže se to rovnat písničkám v profesionálních studiech, kde ty písničky dodělaj počítačem,milionkrát setříhaj a vydaj to nejlepší.Ale to je takhle u každý osobnosti která kdy po týhle zemi chodila :-) Tak se nehadejte holky ;-) nemá to cenu. Někdo má rád to a někdo tohle.Prostě buďme věrní svým idolům,ale nehaňme idoly ostatních *4*
    • kajuska4

Re: ...

přesně máš pravdu *14* *14*
      • Re: Re: ...

Moc hezky jsi to napsala a musim s tebou souhlasit. *4*
  • kajuska4

..

Nevíte kdo je tu správce?Jako *4*
    • hudy

Re: ..

Tak momentálně tu budu správce a já a udělám tu pořádek!! *13*
      • kajuska4

Re: Re: ..

super..děkuji moc *4* *14*
  • Sel ej nej

Páni sel je třetí, je vážně úžasná, přeběhla Justina biebra, je to vážně nej holka, mám jí ráda
    • kajuska4

Re: Sel ej nej

jupí *14*
      • mileycyruska

Re: Re: Sel ej nej

yes *14* zaslouží si to ;)
  • Gratuluju!

Gratuluju Sel! dneska ses dostala z místa 4. na místo 3. v TOP osobnostech. Třeba jednou porazíš i Miley!!! *14* *3*
    • kajuska4

Re: Gratuluju!

Jj Mileynu musí porazittttttt *14*
  • sisimka

fkz

nádherná holka jménem Selena
    • Re: fkz

Máš pravdu *3*
      • kajuska4

Re: Re: fkz

jj *4*
  • sisimka

sdasůho

super holka krasny hlas at ji to dlouho vydrží
  • stanky

film

kdy film ramona and bezuus bude v kinech už to má být dva týdny v kynech jaka hloupost *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: film

prý to nebude, nakonec to zrušili, a dávají místo toho něco jiného... :-( já se na to tak těšila!!! *16* *10* *5* *8* *9* *13* *9* *9*
      • kajuska4

Re: Re: film

nééééééééééééé *9* é *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit