-
ahoj
Ahoj..jsem tady taky nova...a mam moc rada selenu...je proste uplne senzacni. *14* *3* urcite se mno souhlasite zejo *1* *1* .miluju te seleno!!!!§ *14* -
-
Re: ahoj
Ahojky, vítej :) -
Re: ahoj
Čauky...ano vítej u nás...a já jí taky miluji.. *14*
-
-
Selinka
Miluju miluju miluju jen koho ?? Selenu ♥♥♥♥♥ ona je táák ůžasně ůžasná holka !! její songy sou krásný čistý hraje skvěle roste muj velkej vzor ♥ I love Selena Marie Gomez for-ever !! *14* *14* *14* -
-
Re: Selinka
wow pesně si mi to vzala z úst ;) jo a ahoj sem tu nová miluju Selenu upe nejvíc na světě *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Selinka
Přessně *14* *14* *14* a Ahojky vítej.. *4*
-
-
-
JE DOBRÁ!
JE DOBRÁ A DOTÁHLA TO DALEKO ALE TO SEM PÍŠE VĚTŠINA LIDÍ TAKŽE KDYBYCH SEM NAPSALA JAK JE UŽASNÁ TAK BY TO STEJNĚ asi NIKOHO NEZAJÍMALO.
JEJÍ PÍSNIČKY NA MĚ UDĚLALI DOJEM A PŘIPADAJ MI JINÉ NEŽ OSTATNÍ ZÁVIDIM JÍ ALE TO TAKY VĚTŠINA LIDÍ PROSTĚ SE MI ZDÁ ŽE SVOU KARIÉRU ROZVÍJÍ JINAK NEŽ OSTATNÍ CELEBRITI A PŘÍDE MI VYJÍMEČNÁ! *3* -
-
Re: JE DOBRÁ!
Je ten nej človek na světě *14* -
Re: JE DOBRÁ!
Tak co jiného se k ní dá napsat když je to pravda. Kariéru má dobře rozjetou, má dobrý písňičky, pomáhá nadaci, je hodná na fanoušky prostě celebrita jak má vypadat *3* Sel je podle mě ten nejlepší člověk *15* *15* Selena is AMAZING *3* FOREVER *14* -
-
Re: Re: JE DOBRÁ!
Přesně Selko máš pravdu..Selenka je božíííííííííííííí *14* *14*
-
-
-
...
Selena je moc krásná holka,má talent,je zábavná a má štěstí. Tuhle holčinu mám nejvíc ráda,ze všech těch holek v Disney. Její písničky jsou chytlavý a rytmický, ale co si budeme povídat, některý ty komentáře o tom, že na živo zpívá falešně, jsou oprávněný. Já vím že to není vůbec lehký zvládnout vystoupení, sama to znám,protože 11 let zpívám na umělecký škole a hrála jsem muzikály a tak, ale to nezvládá většina těhle mladých hvěd. Ať si zadáte Miley Cyrus,Demi Lovato,Jonas Brothers atd atd na živo, nikdo to nezazpívá světově, ale stejně jsou skvělí a děkuju jim za hudbu kterou dělají. Sice už jsem se sborem natáčela 7 CD,ale nemůže se to rovnat písničkám v profesionálních studiech, kde ty písničky dodělaj počítačem,milionkrát setříhaj a vydaj to nejlepší.Ale to je takhle u každý osobnosti která kdy po týhle zemi chodila :-) Tak se nehadejte holky ;-) nemá to cenu. Někdo má rád to a někdo tohle.Prostě buďme věrní svým idolům,ale nehaňme idoly ostatních *4* -
-
Re: ...
přesně máš pravdu *14* *14* -
-
Re: Re: ...
Moc hezky jsi to napsala a musim s tebou souhlasit. *4*
-
-
-
..
Nevíte kdo je tu správce?Jako *4* -
-
Re: ..
Tak momentálně tu budu správce a já a udělám tu pořádek!! *13* -
-
Re: Re: ..
super..děkuji moc *4* *14*
-
-
-
Sel ej nej
Páni sel je třetí, je vážně úžasná, přeběhla Justina biebra, je to vážně nej holka, mám jí ráda -
-
Re: Sel ej nej
jupí *14* -
-
Re: Re: Sel ej nej
yes *14* zaslouží si to ;)
-
-
-
Gratuluju!
Gratuluju Sel! dneska ses dostala z místa 4. na místo 3. v TOP osobnostech. Třeba jednou porazíš i Miley!!! *14* *3* -
-
Re: Gratuluju!
Jj Mileynu musí porazittttttt *14*
-
-
fkz
nádherná holka jménem Selena -
-
Re: fkz
Máš pravdu *3* -
-
Re: Re: fkz
jj *4*
-
-
-
sdasůho
super holka krasny hlas at ji to dlouho vydrží -
film
kdy film ramona and bezuus bude v kinech už to má být dva týdny v kynech jaka hloupost *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: film
prý to nebude, nakonec to zrušili, a dávají místo toho něco jiného... :-( já se na to tak těšila!!! *16* *10* *5* *8* *9* *13* *9* *9* -
-
Re: Re: film
nééééééééééééé *9* é *16*
-
-