-
Je dobrá,ale.....
Lidi je to skvělá zpěvačka,moc pěkná holka, písničky má supr, ale co si budem nalhávat...chuck norris lepší zpěvák -
-
Re: Je dobrá,ale.....
jj o Sel je to pravda ale teho CHuck neznám *15*
-
-
Filmy
Víte že bude 4.řada Wizard of Waverly Place a Wizard of Waverly Place the Movie 2 -
-
Re: Filmy
Supr.... mám zas na co kukat :D -
Re: Filmy
jéééé tak na to se těším *14*
-
-
:-* :-*
to new cd je luxusniiiiiiiiiiiiii :-D -
-
Re: :-* :-*
jj *14*
-
-
:=(
viete na čo slúži táto diskuzia? no predsa na to aby si tu každý vyjadril názor na Selenu, ak tu niekto napíše čo si myslí, hneď začnete vyvracať jeho názor. Keď si niekto myslí, že je Sel najlepšia, tak nech si myslí, ako ja si myslím, že Sel je dobrá ale jej hlas k najlepším určite nepatrí no mám ju rada,ale budem si to myslieť stále-pretože je to môj názor a nik ho nemôže zmeniť ani vy tým, že budete reagovať na tento príspevok. Každý kto má aspoň trochu hudobný sluch alebo sa aspoň chvíľu venoval hudbe inak ako iba jej počúvaním, vie a počuje to, že Sel nie je nejaká výnimočná speváčka, ale obyčajná s tuctovým hlasom, ktorá sa vie predať. -
-
Re: :=(
Víš proč se tady nemá urážet, protože zase adminové z osobností budou hrozit zrušením -
-
Re: Re: :=(
phil-22:přesně *9*
-
-
-
bože :D
Já neříkám, že je extra-moc blbá, jenom to, že ji tady nevychvalujte do nebe, když třeba ani nevíte, jestli je dobrá, mě se její písničky třeba taky líbí, líbí se mi Round and Round, ale live nezpívá moc dobře ;) -
-
Re: bože :D
Co máš co lidem zakazovat něco říkat? Ať si jí tady každý vychvaluje jak chce, a ty jim do toho nemluv, nemáš na to právo!!! *13* *13* -
Re: bože :D
Jenže naživo je to znít úplně jinak něž na videoklipu atd....!! a pokud chceš urážet tak vypadni z téhleté diskuze *13* -
-
Re: Re: bože :D
Twe jste už fakt trapní nevím co proti Seli máte! *16* -
-
Re: Re: Re: bože :D
To nemůžu mít vlastní názor nebo co? Si myslíš, že když je slavná, tak ji každej miluje?...naivita.. -
-
Re: Re: Re: Re: bože :D
Můžeš mít vlastní názor ale nemusíš urážet a za druhý na osobnostech.cz je spousta slavných lidí a každej má rád toho co něco udělal nebo jak hraje ve filmech atd... A naivní seš tady ty že sem pořád lezeš a urážíš!!!!!
-
-
-
-
-
Zpěv Seleny
Sel není žádná dobrá zpěvačka, a ten kdo má hudební sluch tak naživo slyší, že jí to ujíždí, třeba písnička Round and Round není vůbec těžká písnička, ale jí stejně moc nejde.
http://www.youtube.com/watch?v= XCGWSJK9YbA&feature=related
(bez mezer)
Tady není moc dobrá, docela často jí to ujíždí.. -
-
Re: Zpěv Seleny
Že to není těžká písnička? Vždyť má hrozně těžkou melodii, a na koncertech většinou nezpívají nejlíp ani skvělí zpěváci. Víš jak to musí být těžký, tancovat, chodit, a u toho zpívat? Jasně, není to úplně nejlepší zpěvačka, ale když o ní takhle mluvíš, tak bych teda fakt ráda slyšela tebe, jak zpíváš na koncertě takhle těžkou píseň!! *13* *13* *5* *16* *8* *10* *9* A jestli si o ní tohle myslíš, tak sem nelez!!!!! -
-
Re: Re: Zpěv Seleny
A souvisí melodie s tím, jestli je ta písnička na zazpívání těžká, nebo ne? *7*
-
-
Re: Zpěv Seleny
Tak podle tebe neni Selena dobrá zpěvačka !!*16* *16* možná že tu píseň Round and Round na tom odkazu nezaspívala nejlíp ale na jiném vystupování to zase zazpívala skvěle. A Skladby Naturally a A Year Without Rain zaspívala tak skvěle že ani lépe zaspívat nejdou takže se příště rozmysli co napíšeš než to napíšeš rozumíš !!! *13* *13* *16* -
-
Re: Re: Zpěv Seleny
Promiň, ale já si stojím za svým, já zpěvu rozumím, zpívám 9 let ve sboru,, ale to sem nepatří ;) Dej mi odkaz na Year without Rain live... -
-
Re: Re: Re: Zpěv Seleny
Nevim proč bych ti ho měl dávat jdi na YouTube a najdi si to tam -
-
Re: Re: Re: Re: Zpěv Seleny
Takže to není, protože kdyby bylo video live Year without rain, kde zpívá hezky, tak by jsi mi to dal:DDDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zpěv Seleny
jo anjetšě tady(šptaná kvalita videa):
http://www.youtube.com/wat ch?v=YYWako53c38&feature=related -
Re: Re: Re: Re: Re: Zpěv Seleny
tady je(bez mezer) trochu horší kvalita, je to z pořadu Good Morning America
http://www.youtube.com/w atch?v=aLRHTcYkotU&feature=related
-
-
-
-
-
-
Selenka Gomez
SELENA GOMEZ je nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnne eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjllllllllllllllll lllleeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppp ppppppppppppššššššššššš -
nejlepší song
-Naturally- a -A Year Yithout Rain- *14* jsou vůbec nejlepší songy *3* od té nejlepší zpěvačky *3* co vůbec jsou. Selena je nejlepšííííí forever *15* *15* *14* -
-
Re: nejlepší song
přesné *14*
-
-
celé album mp3
http://demdemilovato.blog.cz/1009/s elena-gomez-a-year-without-rain-alb um-pesnicky-mp3
tu nájdete všetky nové pesničky z albumu -
-
Re: celé album mp3
vymažte medzery medzi slovami:=)
-
-
NEW ALBUM
Práve som si vypočula celý nový album od Sel. a jediná dobrá pesnička na ňom je A Year Without Rain,a trochu Round & Round, ostatok sú iba diskotékové blbosti, je to hrozné. Selena ma maximálne sklamala. Keď som si pustila prvý album zaujali ma takmer všetky pesničky ale z tohto nič nové. Taký hnusný pop som ešte nepočula. Všetky pesničky pridám na môj hud. kanál kde si ich môžte vypočuť a stiahnuť. -
-
Re: NEW ALBUM
CO SI TO POVEDALA SEL MA NAJLEPSIE SONGY NA CELOM SVETE JE JE SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER A TY SI *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* A SELENKA JE *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
Re: NEW ALBUM
Mně líbí právě všechny s teho new Albumu *14* *14* -
-
Re: Re: NEW ALBUM
me se ty pisne libi vsechny..je to otazka vkusu.staci pouze rict ze se ti to nelibi,urazet nemusis:) -
-
Re: Re: Re: NEW ALBUM
ja nikoho neurážam tak ticho.... -
-
Re: Re: Re: Re: NEW ALBUM
hnusny pop je urazka:)...a pokud te neurazim,tak si muzu rikat co chci:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NEW ALBUM
Ehm...víš je to urážka *9* to je jak kdyby jsme to řekli na Demi(Jako mám jí ráda ale Seli je promně lepší) má lepší písničky,hraje líp oblíká se líp a tak mám je ráda obě ale Sel víc *4* *14* a neurrážej řekni jenom že se ti to nelíbí nebo si to nech prosebe *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: NEW ALBUM
nie je to urážka na ňu ale na jej hudbu, ktorú vytvorila na druhé cd, mne sa jej hudba na prvom cd neskutočne páči. Proste pre mňa je prvé cd o dosť lepšie ako to druhé
-
-
-
-
-