-
....
pěkná to holka -
Oblečení
Já miluju jak se oblíká! V KZW nosí SUPERKRÁSNÝ oblečení, zvlášť ve třetí sérii. Ale i ve skutečnosti. Ona je prostě skvělá. A to co navrhla, Dream Out Loud, to je taky úplně parádní!!! Miluju jí!!! *1* *1* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *15* *15* -
-
Re: Oblečení
S tím máš úplnou pravdu *3* Selena is amazing !!! *14* *14*
-
-
myeli vs.selena
kdyz na tyto strance tliknes nahore na zpevacka a vpravo se ti obevi top10 zpevacek 1 je mzeli *16* *5* a2 selena *14* *4* jak je to mozne -
Selena Gomez
Selena je nejlepší tpěvačka na světě lepší sem neviděla je uplně nejlepší......... *3* *14* -
=p
Včera ve škole jsem furt poslouchala její celé Cd *14* *14* *14* -
(mileákům)
jestli podle vašeho měřítka má Selena lehký písničky, tak miley má extra-stupid primitivné -
"Pandemie"
Podívejte, jen vám chci říct, že debata o věcech Hannah Montana je na této diskuzi opravdu trochu z cesty, tohle si prosím řešte někde jinde. Nehledě na to, že anushenka má pravdu - za všechnu propagaci může jen Disney produkce,celebrity nemají vůbec v rukách co všechno se s nimi vyrábí. Takže prosím, věnujte se tady dál Seleně, děkuju :) -
-
Re:
jasné... -
-
Re: Re:
jo ale tohle téma je tak trochu podobný *1*
-
-
-
To je pandemie!
To je pandemie.
už mě leze krkem že vyrábějí věci Hannih Montany jako např.:pera Hannah Montana,
tužky Hannah Montana,gumy Hannah Montana a atd.Vsadím se že se budou za pár let dělat i tetovaní na prdel Hannah Montana. -
-
Re: To je pandemie!
souhlasim -
přesně...jdu do papírnictví tam tuna věcí Hannah Montana, vlezu do Takka a ten obchod přeplněný tunou triček a kravin z Hannah Montana...vždyť to je upe kravina ten seriál...tak pro děti do první třídy... *9* *9* *9* Mám toho dost... *16* -
-
Re: Re: To je pandemie!
Jenom bych váš chtěla upozornit, že tohle je diskuze o SELENĚ GOMEZ ze seriálu KOUZELNÍCI Z WAVERLY... ;) -
-
Re: Re: Re: To je pandemie!
Já vím Vikiska *3* *4* ale jako fakt má papouchmichal pravdu jsou s tím strapní *9* *5* já Mileynu nenávidím ale Seli lowhuji *14* -
-
Re: Re: Re: Re: To je pandemie!
a myslíš, že Miley ty věci vyrábí sama? nemůže za to ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: To je pandemie!
no a ale já jí nenávidím...protože je namyšlená je to můj názor takže pls Vikiska má pravdu ať tu mluvíme jen o Seli..já si s tím nezačla *4* *1*
-
-
-
-
-
přesně *16*
-
-
Pejsek
Ahoj nevíte co má Seli za rasu psa předem děkuji za odpověd -
Selena