-
ahoj
Ahoj!Dřív sem Selenu fakt moc nemusela ale od té doby co sem viděla kouzelníky z waverly a kousek moderní popelky 2 tak je podle mě fakt dobrá herečka. Jenom škoda že moderní popelka 2 není u nás v češtině *4* -
-
Re: ahoj
ono je to i možná lepší ... už vidím jak by to dabingem posraly ... stejně tak jako posraly stmívání - horší dabing sem ještě neslyšela
-
-
Blog o Sel
Vím že je to reklama,ale třeba si ji někdo přečte! Mrkněte se na www.selenagomez-4ever.blog.cz ! Jsou tam novinky,filmografie a všechno možný o Sel a jejích filmech a seriálech a jených projektech... *4* -
.......
www.petinka-web.blog.cz .....doporučuji tenhle blog je super...a najdete tam spoustu fotek Sel.....nebo blog pavlusqi...selenagomezweb.blog.cz ....jsou fakt moc super.... *3* -
selena
milujem selenu gomez a miley cyrus je dobra ale selena je lepšia *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: selena
hm....to si nemyslím!!
-
-
.....
Miluju Princess Protection Program......hey je to lepsi nez moderni popelka 2......a to s tim krkanim....nema chybu *15* -
-
Re: .....
pls nevíte někdo kdy budou dávat ten film na jetixu?? jakej den v kolik?? díky -
-
Re: Re: .....
JJ budou to dávat na Jetixu.myslím PPP teda vlastně ne na Jetixu ale na Disney Channelu. 19.září v 17.30 a 20.září v 8.00 *3* -
-
Re: Re: Re: .....
dík...a ten disney channel to je samostatnej program nebo to je součást toho jetixu?? -
-
Re: Re: Re: Re: .....
podle toho co sem četla na netu tak už jetix vůůbec nebude ale bude ten disney chanel, ale budeš tam mít stejné programy jako na jetixu jenom pár jich asi vypadne.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .....
Mno to je super........
-
-
-
-
-
Re: .....
Jj já to taky úplně zbožňuju, taky si myslím že je to ještě lepší než Moderní Popelka 2 :D :)
-
-
selena
ahojky lidi nemáte někdo adresu na selenu chtěla bych si napsat o autogram a nemá te někdo skušenosti s psanim o autogram selena je fakt best *13* -
-
Re: selena
Jj, adresu Seleny mám i na blogu, je to:
The Collective
9100 Wilshire Boulevard
Suite 700 West
Beverly Hills, CA 90212 *4* -
-
Re: Re: selena
Mnoooooooooooo superrrrrrrrr........jesli to bude ona tk se asi zblaznim...a jestli mi prijde nakej autogram tk tk..... *7*
-
-
-
2500 fanoušků!
Páni, Sel už má přesně 2500 fanoušků! Teda aspoň v tuto chvíli :D Už jen dalších 2500 a je jich 5000 :D Je to úžasné *14* -
jé
Selen má novú fotku a je skvelá *14* -
selena
*14* *14* *14* -
Selena
Selena je opravdu skvela ma dobry pisnicky,je vyborna herecka a taky je uplne nadherna *4* *3* *8*