-
Selena
Selena je skvěláá mám jí o dost radši než Miley =)) Je fáákt suprováá =) -
selena
Mám ráda Selenu je to moje druhá nejoblíbenější zpěvačka a herečka na světě (hned po Miley) *1* -
-
Re: selena
SELENA JE POŘÁDNÝ KUS BABI.
TAKY MÁ VKUS.
DOCELA JÍ ZÁVIDÍM. *8* *9* -
-
Re: Re: selena
ja miluju jeji vlasy a umev.... -
-
Re: Re: Re: selena
hm....úsměv??ůsměv mrchy!!
-
-
Re: Re: selena
ani se ti nedivim
-
-
-
PPP
U mě na blogu si můžeš stáhnou Princess Protection Program s českymi titulky:) selenagomezweb.blog.cz -
-
Re: PPP
demi je stokrat krajsia ako selina ale aj selina je sexi
-
-
CD Seleny
Ahojky, prosím ví tu někdo, jak se jmenuje CD Seleny, tedy pokud nějaké vydala?
Jestli ano, prosím Vás moc napište mi to na mail Rosalie-Hale@seznam.cz nebo sem. Snad to tu najdu. Předem moc děkuji všem. *3* -
-
Re: CD Seleny
musím tě zklamat její první cd vyjde až toto září:) -
-
Re: Re: CD Seleny
Joo? Tak to si mě nezklamala, to je supeer, děkujuuuu *5*
A nevíš kdy přesně a jak se bude jmenovat? Už se na něj mooc těšííím. *3* -
-
Re: Re: Re: CD Seleny
název Sel prozradí už brzy:)
-
-
-
-
je nej
selenka je nej herečka a zpěvačka -
Semi
Selenka je nejlepší herečka zpěvačka na světě. Stejně tak mám ráda Demi. Ty dvě jsou slkvělé,i když mám Selenu o něco radši. Selena skvěle spívá,hraje,prostě všechno. -
selena
Selena je super zpěvačka!!!Moc se mi líbí jak zpívá, stejně nejhezčí songy má ty které natočila se svojí nejlepší kamarádkou Demi Lovato...Je to i suprová herečka *4* -
Princess Protection Program
Tak už jsou k filmu titulky, stačí stáhnout z opensubs a torrentu, je to tam i ve výborné kvalitě *3* -
-
Re: Princess Protection Program
nemohla by sem dát prosím přímo na to odkaz?? newm kde to mám hledat...dík moc:) -
-
Re: Re: Princess Protection Program
já jsem se na to už hooooodně dááááávno dívala na netu na megavideu,kde je to mnohem,mnohem lepší než na youtubíčku *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Princess Protection Program
Tak já to mám zase stažený jen by se mi k tomu šikly titulky...tak jestli mi tady pls nedáte přímo ted otkaz na to kde to stahovat
-
-
-
-
Princess protection program
cely film na youtube ale je rozdeleny na kousky tady je prvni cast na ty ostatni si klikni sam/a http://www.youtube.com/watch?v=DEVeirL1-Dw -
THANK YOU
Sel právě na net dala svoje nové video z názvem THANK YOU! V tomhle videu skoro brečí a to kvuli nám všem svym fanouškum! Strašne moc jim děkuje ...... Po tomhle videu jsem si konečne uvedomila co pro ni znamenáme a říkám vám není to vůbec málo:) THANK YOU SELENA -
-
Re: THANK YOU
Jo jo taky jsem to už vydela...je to dost kruty...neznam zadnou jinou hvezdicku ktera by tohle natočila.... -
-
Re: Re: THANK YOU
Tyjo to je hustý,málem jsem se u toho rozbrečela taky -
-
Re: Re: Re: THANK YOU
nápodobně *4*
-
-
-