Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cara

Selena

Selena je skvěláá mám jí o dost radši než Miley =)) Je fáákt suprováá =)
  • marcela.sarkozyova

selena

Mám ráda Selenu je to moje druhá nejoblíbenější zpěvačka a herečka na světě (hned po Miley) *1*
    • Re: selena

SELENA JE POŘÁDNÝ KUS BABI.
      TAKY MÁ VKUS.
      DOCELA JÍ ZÁVIDÍM. *8* *9*
      • ilonka94

Re: Re: selena

ja miluju jeji vlasy a umev....
        • piskot256

Re: Re: Re: selena

hm....úsměv??ůsměv mrchy!!
      • marcela.sarkozyova

Re: Re: selena

ani se ti nedivim
  • pavlusqa

PPP

U mě na blogu si můžeš stáhnou Princess Protection Program s českymi titulky:) selenagomezweb.blog.cz
    • Re: PPP

demi je stokrat krajsia ako selina ale aj selina je sexi
  • CD Seleny

Ahojky, prosím ví tu někdo, jak se jmenuje CD Seleny, tedy pokud nějaké vydala?
    Jestli ano, prosím Vás moc napište mi to na mail Rosalie-Hale@seznam.cz nebo sem. Snad to tu najdu. Předem moc děkuji všem. *3*
    • pavlusqa

Re: CD Seleny

musím tě zklamat její první cd vyjde až toto září:)
      • Re: Re: CD Seleny

Joo? Tak to si mě nezklamala, to je supeer, děkujuuuu *5*
        A nevíš kdy přesně a jak se bude jmenovat? Už se na něj mooc těšííím. *3*
        • pavlusqa

Re: Re: Re: CD Seleny

název Sel prozradí už brzy:)
  • macka41

je nej

selenka je nej herečka a zpěvačka
  • macka41

Semi

Selenka je nejlepší herečka zpěvačka na světě. Stejně tak mám ráda Demi. Ty dvě jsou slkvělé,i když mám Selenu o něco radši. Selena skvěle spívá,hraje,prostě všechno.
  • mileycyrus.87

selena

Selena je super zpěvačka!!!Moc se mi líbí jak zpívá, stejně nejhezčí songy má ty které natočila se svojí nejlepší kamarádkou Demi Lovato...Je to i suprová herečka *4*
  • Princess Protection Program

Tak už jsou k filmu titulky, stačí stáhnout z opensubs a torrentu, je to tam i ve výborné kvalitě *3*
    • mooley

Re: Princess Protection Program

nemohla by sem dát prosím přímo na to odkaz?? newm kde to mám hledat...dík moc:)
      • vashley

Re: Re: Princess Protection Program

já jsem se na to už hooooodně dááááávno dívala na netu na megavideu,kde je to mnohem,mnohem lepší než na youtubíčku *3* *3* *3*
        • mooley

Re: Re: Re: Princess Protection Program

Tak já to mám zase stažený jen by se mi k tomu šikly titulky...tak jestli mi tady pls nedáte přímo ted otkaz na to kde to stahovat
  • Princess protection program

cely film na youtube ale je rozdeleny na kousky tady je prvni cast na ty ostatni si klikni sam/a http://www.youtube.com/watch?v=DEVeirL1-Dw
  • vanessa21

THANK YOU

Sel právě na net dala svoje nové video z názvem THANK YOU! V tomhle videu skoro brečí a to kvuli nám všem svym fanouškum! Strašne moc jim děkuje ...... Po tomhle videu jsem si konečne uvedomila co pro ni znamenáme a říkám vám není to vůbec málo:) THANK YOU SELENA
    • ilonka94

Re: THANK YOU

Jo jo taky jsem to už vydela...je to dost kruty...neznam zadnou jinou hvezdicku ktera by tohle natočila....
      • macka41

Re: Re: THANK YOU

Tyjo to je hustý,málem jsem se u toho rozbrečela taky
        • vashley

Re: Re: Re: THANK YOU

nápodobně *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit