Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martinkooooooo

Miley vs Selena

Nechapem ako je mozne ze Miley ma na tejto stranke viac fanusikov ako Selena *16* *16*
    • Re: Miley vs Selena

jako by to nebylo jedno
    • Re: Miley vs Selena

mno možný to je:) obě sou super holčina akorát miley je možná v něčem lepší než selena :) a selena je zase v něčdem lepší než miley:) obě je mám moooc ráda =) *4*
  • cooldoma

CD

Ona jako ete nevidala album???ano nebo ne??a kdy vide ???nevite??? *7* *7*
    • Re: CD

Mělo vyjít již v červnu ale díky zaneprázdení natáčení dvou kinofilmů vyjde letos v září! *4*
  • martinkooooooo

BEST

Selena is BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST *14* *14* *14*
  • martinkooooooo

all

Je pravda ze sa Sel narodia v Texase?
    Predtym tam bolo ze New York *1*
    • pavlusqa

Re: all

no někde se uvádí zhe v New Yorku ale ona sama má na myspace že v Texasu takže je to pravda *4*
  • martinkooooooo

PLSSSS

Selena je na tejto stranke v rebricku osobnosti na 11.mieste.....Podme jej pomoct *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: PLSSSS

OK....klidně pomůžu *14*
    • pavlusqa

Re: PLSSSS

no jako ja ti klidne pomužu ale jak?
      • martinkooooooo

Re: Re: PLSSSS

Ako wiem tak rebricek je urobeny podla poctu navstevnosti danej osoby...mohli by sme sa dohodnut aspon 5 ludi a zapinat a vypynat Selenin profil to by jej pridalo vela navstev a bola by v prvej 10.osobnosti... *5*
  • martinkooooooo

lol

SELENA JE URCITE LEPSIA AKO MILEY *14*
    • dianna114

Re: lol

By mě zajímalo v čem...
      • mrs.bajunecqa

Re: Re: lol

Ve všem! Je prostě lepší! Lepšejc hraje...mno zpívá asi stejně jako Miley a vypadá opravdu kouzelně!
  • pavlusqa

Selaward

Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz
  • martinkooooooo

???Selena???

Neviem co si mam mysliet o tychto "star"*1* ........Myslim ze v showbiznise su ovela lepsi ludia co viac dokazali ako tieto "Disney stars"......Ja osobne nemam moc rad ani Selenu ani Miley a chcem reagovat na prispevok od simone.namelles:Ano neviem ako mohli nieco take ako je HM vymysliet ved ta Miley tam robi len ksichty a hra sa na velku hviezdu a Hannah Montana je svojim sposobom vymyslena postava vazne nechapem naco ma koncerty ked je to len nazov filmovej postavy... *7* *7* *7* A Miley mala uz aj par mensich skandalov myslim ze by ju mali stiahnut z televizie *9* *9* Miley bola aj v HSM2 ale nechapem naco ju tam davali ved tam mohol ist niekto iny *16* *16* napriklad kopa lepsich tanecnikov *1* *1* je trapna a to je moj nazor *4* odpovede na prispevky mi mozte zasielat aj spravou alebo na e-mail ktory som u uz zverejnil prednedavnom *1* *1* *1*
    • simone.nameless

Re: ???Selena???

presne tiež si myslím... HM je len o Miley ktorá skúša robiť xichty ale pritom jej to vôbec nejde a len tam hovorí:"no né! já jsem hannah montana! popová senzace!" no pokial je montana popová senzácia thak ja som Corey Taylor *15* a tiež si myslím, že je viac stars ktoré dokázali viac ako tieto "disney hviezdičky" a pritom majú najviac fans... treba Tarja Turunen, Simone Simons, Anette Olzon, Joey Jordinson, Corey Taylor, Mick Thompson a mnoho ďalších sú aký skvelí a koľko majú fanúšikov... nechápem tento svet *15* a po tých škandáloch mali miley poslať dpč a dať selenu ako hlavné úlohy... cyruska naj speváčka s naj fans... asi sa mi porúchal zrak keď som to kukala
      • martinkooooooo

Re: Re: ???Selena???

Miley je len rozmaznane decko a HM prepadak roka 2008 a WoWP je 100000000000x lepsi serial a Miley je trapna wed nevie ani slova vlastnych piesni *16* *16*

SELENA IS BEST *14* *14* *14*
        • simone.nameless

Re: Re: Re: ???Selena???

hej presne, keby nemala slávneho fotríka, tak je stále decko z Tennessee... ale zobrala si do hlavy že žije v Malibu a že ju ľudia v HM [za peniaze]berú za najkrajšiu spievajúcu bohyňu... omg *15*
  • Marketinka

ahojky, chodi sel s nickem??
    • pavlusqa

Re: Marketinka

Ne
  • pavlusqa

PPP

Takže se objevil soundtrack k filmu Program na ochranu princezen kde Selena hraje hl roli spolu s bff Demi Lovato! Písen se jmenuje "One and the same" a poslechnout si ji mužete tady:
    http://www.youtube.com/watch ?v=Jo1TXMng7PQ&eurl=http%3A%2F%2Fse lenagomezweb.blog.cz%2F&feature=pla yer_embedded

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit