-
je super
Selena je fakt suprová *3*.Má užasný filmy.No prostě skvělá. *4* *4* *4* -
-
Re: je super
Máš pravdu. *15* *1*
-
-
takco?
Co tomu říkáte?
http://sweet-blogek.b log.cz/0906/selena-kopiruje-vanessu -
-
Re: takco?
meli stejnyho fotografa tj as vše
-
-
fakt super
selena gomez je fakt supr teda aspoň mně se moc líbí *14* *14* *3* *4* *1* -
-
Re: fakt super
joooo je nejlepší mám rada i miley ... sou obě opravdu upe sQelí *14* *4* *15* *3* *14* *14* *14*
-
-
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Tak nějak sme na tom uplně stejne taky mam rada obe dvě.....Jsou sepeeeeeeer *14* -
selena and miley
já mám ráda obě dvě takže já to zas tak moc neřeším.. *5* *15* -
jj
ahojda lidi newím co tu pořát řešíte ani neznáte vůbec selenu jaká je doopravdy a pomlouváte jí tady já vás fakticky nechápu ..a já myslela že je to jen pro ty co selenu mají rádi .. *13* ale i když je to váž názor já vám to neberu..tak si v to pokračujte dál když vás to baví..tak zatím čauky *3* -
Hej!!
Ja miluju Miley ,ale jako nechodim na jiny diskuze pomlouvat jiny celebrity a psat ze Miley je nej! Proc sem chodite pomlouvat Sel, kdyz se vam taky nelibi kdyz nekdo pomlouva Miley!!!
trochu se nad tim zamyslete!!
( ted to myslim pro ty, kteri to delaji:) ) -
-
Re: Hej!!
smrdis
-
-
MOrReNo
tY woLe SElENa jE oPrAwDOWáá PIcZA AT mY vYLiŽe TY jo MILEy Je NejLEŠjPŠy TO wAm ŘyKAM *8* *8* *8* *8* *8* *8* *13* *13* *13* -
-
selena neni píča
jediná PÍČA si tttttyyyyyyy *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
Re: MOrReNo
hmmmm hádal bych se....a nauč se psát ;-).....bylo by to ku prospěchu....a hlavně tobě ;-) :D -
hm..selena je lepši aspon nenafoti polonahy fotky kdyz vi ze to zverejnej -
-
Re: Re: MOrReNo
heeeej tak bacha!!! *8* miley polonahý fotky sice nafotila ale uložila si je na svuj zdůrazňuji na svůj počítač, kama se jí pak naboural ten hecker a ten je zveřejnil tkaže ty važ slova nebo blbě dopadneš!! *16*
-
-
važ slova spatne dopadnes -
Jo Miley je vážně lepší, Selena mně přijde namyšlená a v WOWP teda moc vtipná není, spíš se ztrapňuje.Ale prosimtě přestaň PsÁt JhAk BUzNhA...je to děsný *9* -
-
Re: Re: MOrReNo
hej konecne s tebou v necem souhlasim...se teda divim *15* -
-
Re: Re: Re: MOrReNo
hele třeba jako sou tady i lidi kteří Selenu maj rádi! Není tady jen Miley! Radši si chodte psát jak Mil je boží na diskuzi k Miley! Mám ráda obě ale nechápu vás!
-
-
-
-
lofas
Hey lidi koho si to ta holcina nabrnkla...takeho lofase???Je sice hezkej ale Nick je lepší -
-
Re: lofas
Nic je pro ni minulost!!!!!!!! Jen jí to přejme, dokud ho ještě má!!!! -
-
Re: Re: lofas
Však ja ji to preju *14* hlavne ze je HAPPY
-
-
-
jjjjjjjjjjjj
Njn ja sleduju Wizard of waverly place...Je to uzasny serial.... *14* *14* *14* -
-
Re: jjjjjjjjjjjj
sou no a videla si vcerejší díl?? Ten s tim filmem -
-
Re: Re: jjjjjjjjjjjj
uzasny jak hovno *15* -
-
Re: Re: Re: jjjjjjjjjjjj
Cauvec asi tak pokud ji ani neznáš tak ji tu neurážej !!!
-
-
-