Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leona22

Nová

Ahoj som tu nová a chcem aby som mala veľa priatelov len aby mali radi miley cyrus alebo vanessu alebo selenu a moc tu nebudem chodiť asi raz za mesiac alebo raz za týden
  • pavlusqa

Sel a Taylor???

Asi tak všichni tady řešíte zhe se Sel a Taylor rozešli a nekdo ješte možní řeší zhe chodí s Nickem Jonasem!! Ale ani jeden z techto vztahu Sel nikdy nepotvrdila takže se vlastne ani s jedním nemohla rozejít!! A zhe bravo jednou napíše zhe si dávají sladké pusinky tak to bych chtela vedet jak na to přišli!!!! O Sel se zajímám jak nikdo jiny z vás a myslím zhe kdyby nejaké takové fotky byli tak už se dávno zveřejnili:) Tak tady nerešte s kym Sel chodila nebo nechodila vždyt je tu uplne zbytečné:) Mělo by vás spíž zajímat zhe v září chystá vydat debutové album které je už ted skoro dokočené a název se v nejbližší době objeví:)!!! *4*
    • mooley

Re: Sel a Taylor???

JO ale nějaký fotky jak sou....ikdyž Taylor mě nas*al tím že se sní prej rozešel kvůli fanouškům atd...nechápu že hodně lidí Sel moc nemusí podle mě kdyby třeba natočila úspěšnej seriál jako HM tak je mnohem lepší než Miley...jo a taky by mě zajímala ještě jedna věc...jak je to vůbec stou nenávistí mezi Demi,Miley a Sel? někde čtu jak se Demi s Miley kámoší...pak zase že se nesnáší...pak že sou všichni kámošky atd....jestli víš jak to je dík za odpověď :)
  • anny3

debut. album

Nevíte někdo kdy má vyjít Seleny debut. album a jaký nude mít název ???
    Já vim, že má vyjít někdy v létě...PLS. napište jestli víte...
  • jj

Mas pravdu ja si taky myslim ze se k sobě hodili!!!! *14*
  • missutka162

taylor-sel

HEle co jste říkali nato že Selena už nechodí s Taylorem??Mě je trošku líto že už nejsou spolu mě se zdálo že se k sobě hodily!!!! *1* *1* *3*
    • Re: taylor-sel

Cožeee? Oni spolu už nechodí??? a to jim to tak slušelo *9*
      • mrs.bajunecqa

Re: Re: taylor-sel

říkalo se o nich že spolu chodí tajně ale myslím žhe jim to slušelo a Taylor je hloupej když ji opustil :D
    • paulika8

halo

nieje tu nahodov skupina Veronica Mars? *7*
    • paulika8

Re: taylor-sel

nechodila Selena náhodov z Nickom Jonasom?
  • jo

No prostě každý má rád někoho jinýho.Někdo Miley někdo Sel.Ony jsou obě dvě dobrý(teda aspon pro někoho)
    • paulika8

Re: jo

ahojte kacka ma pravdu.
  • cara

HM

MNO já HM moc nemusím a Selenu Mám radši než Miley Cyrus.Selena je o dost lepší =)
    • anny3

Re: HM

Nwm jak někdo může napsat, že je Miley lepší než Selena...NENI...Miley skoro okopírovala písničku WhoaOh...jenom jí pojmenovala trochu jinak (na ten název si nevzpomínám)...mě to připadá do hnusný...mno prostě mám radši Sely...všichni si myslej jak je Miley "dokonalá a vtipná" a chtěj bejt taky takový, ale vždyť ona pomlouvá CELEJ HOLLYWOOD (no jinak se to říct nedá)
      ...ale přitom oni nechtěj bejt Miley Cyrus ale Miley Stewart nebo Hannah Montana "ta super rocková megastar"...Sel je lepší...podle mě je nejlepší...koukněte na můj blog o Seleně
      princess-selenagomez.blog. cz
    • paulika8

cau

cara mas pravdu.
    • klaruska44

Re: HM

jj to mas pravdu selenka je *14*
  • ...

HM je dobry serial ale ne preto ze tam hra miley , miley neni ani dobra herecka ani dobra spevacka iba dobra tvaricka *7* mier kazdemu *4*
    • paulika8

Re: ...

cau,v tom mas pravdu.a ja tu nic neviem pomohli by ste mi?prosim
  • klaruska44

selenamucq

selena je *14* *14* *14* *14*
  • martinkooooooo

Selena...vS..Miley

No vy tu porovnavate Selenu a Miley to by ma tak nesralo ako to ze si myslite ze Miley je lepsia....zobudte sa ved Miley to je jeden skandal za druhym a Selena pomaha kde sa len da a nieje to ziadna lacna kurva ktora by dala hocikomu *13* a Mileyne nahe foto na internete?No vam to mozno nevadi ale miliony deti na svete si prave z nej robia priklad lebo je to ich "star" a Miley by mala ist ostatnym ako priklad ale ona je len rozmaznane decko *16* a je namyslena takze Miley je definitivne out a myslim ze sa zamyslite koho budete urazat *16* Hannah Montana je niekto vymysleny *13* hh a Wizards of Waverly place je lepsie ako HM aj ked je to nerealne ale 100-zabavnejsie ako HM......takze SELENA IS BEST a MILEY IS OUT

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit