Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xcornelia14

Hm...

Selenu fakt nemusim.. to i ta Miley je lepsi ale me se proste nelibi, jak je na fotkach s Taylorem Lautnerem. No nic.. nemusim ji.. kazdy má jinný názor *4*
  • dianna114

8-)

Líbí se mi její písnička Tell Me Something *3* *3*
  • bfdhgf

i love *14*
  • simca24

Selena je dobrá

Myslím si že Selena je skvělá herečka a dobrá zpěvačka ale není mi moc sympatická.A nehápu jak někdo může říct že je lepší zpěvačka než Miley když Selena zatím vydala jenom pár písniček a Miley vydala vlastně už 6 CD a prostě toho dokazála víc.Ale Selena je tady fajn *4*
    • piskot256

Re: Selena je dobrá

jj máš pravdu!!Nechcu vás urazit ale myslím si že Miley je lepší než Selena!!ale tak je to můj názor!!mám pčece na to právo!!Ale Selena je tež dobrá!!musím pžiznat že je taky dobrá!!kdy si jsem neměla ráda Selču!!ale je dobrá xD
  • blonde

moc děkujůů... :)

Ahoj hlasuj pls pro Ashley Tisdale.Díky

http://www.celebri tystreetstyle.com/polls/young_holly woods_celebrity%20_street_style/
  • nikolennkaaa

sel..

heh jn je suprova... *3* a hlavně v seriálech..wowp..upa boží žeru jí... *4* *3* a jinak souhlasím s vashley.. *1*
  • vashley

Selena

Selena je nejlepší a kdybych měla kabelovku (Jetix) tak bych k ní lásku měla větší (né že nemám,žeru jí *14* ) a díli WOWP jsem viděla snad všechny
    Nevím a nechápu jak jí někdo může nedávat...když jí nemáte rádi tak proč chodíte na její profil?Nechápu lidi,když chodí na něčí profil kterého nesnáší! *13* Fakticky OUT!
    Selena je best,ale jen vy jste dementi!Tak tohle je můj názor!A jsem asi stejná fanynka Sel jako pavlusqa *3* pro pavlusqa: "Máš úžasný blog,ráda na něj chodím *4* "

With Love Vashley *4*
    • dianna114

Re: Selena

Že to píšeš zrovna ty,která uráží Olsenky a Britney Spears *16* *16* *16* *16*
      • z.u.z.k.a

Re: Re: Selena

dianna114:no vidis jak te to taky sere!!! *16* *16* ze nekdo urazi nejakou hvezdu nebo skupinu a to delas prave ty!!! *16* *16* *16* *16*
        • dianna114

Re: Re: Re: Selena

'já taky' -jestli je tohle pro tebe urážka,tak to popravdě nevím,odkud jsi spadla... ono je něco jinýho psát,že s někým souhlasím a někoho hrubě urážet. Ty se do každýho navážíš už jen když normálně napíše,že se mu někdo nelíbí a nadáváš mu do hnusných krav apod. A jestli narážíš na to,co jsem psala o Jonas B. asi před 3 měsícema,tak jsem se pak opravila a napsala jsem prostě jen,že je nemusím a tys mně pořád nadávala těma trapnejma kecama *13* ale to už je jedno *5*
          ale z čeho chcípám,jak pořád píšeš 'to nebylo na tebe tak se do toho neser' a co děláš,reaguješ na příspěvek,kterej nebyl na tebe! *1*
        • Re: Re: Re: Selena

DIK,ZĚ SES MĚ ZASTALA! *5*
      • Re: Re: Selena

počkej,prosímtě.já jsem nikoho neurážela,to musel být někdo jiný všechny totiž mám ráda a mám doma jejich plakáty.takže,ok? *5* *5* *5*
        • dianna114

Re: Re: Re: Selena

To píšu pro tu vashley,to nebylo na tebe
          • Re: Re: Re: Re: Selena

promin,já to nevědela.
    • Re: Selena

mám stejný názor.vždyd ji vubec neznají.určitě je to suprová a skvělá dcera její matka musí být na ni pyšná.A komu se nelíbí to je problém teho člověka SELENKA má hodně fanoušku takžě jeden opičí zadek to Selence nemuže zkazit!mám tě moc ráda SELENKO! *4* *4* *4* *4*
    • pavlusqa

Re: Selena

Děkuju moc *4*
  • wizards

wizard of waverly is best in the world.I love Justin. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • selena 007

selena je vážně suprová zpěvačka a herečka.Slyšela sem že,chodila s Justinem z Wizards of waverly place.Je to pravda? *3* *3* *3* *3*
  • nikolennkaaa

heh selena

no konečně sem píšete lidi tady bilo vždycky prázdno *13* ale to je jedno selena je best postě.. *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit