Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessavk

17. narodeniny

Všetko najlepšie Sel si fakt bezva baba a ktomu krásna!dnes budem dávať na môj blog všetko o selene aspoň keď na to nezabudnem a budem mať čas a keby som nemala dnes čas tak potom zajtra blog: vsetkoodverci.blog.cz *14* *14* *14*
  • pavlusqa

17.narozeniny

Všechno nejlepší Sel:)
  • vashley

Happy Birthday!<3

*15* *15* *15* *15* *15*
    Ona už má 17,áááá vše nej Selšku.Jsi jen moje.Jsi k sežraní...moje SD kartva v mobilu je celá tebe! *14* *14* *14* a to nekecám!!!SElíšku vše nej!jsi úžasná,perfect!<333333 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • selena gomez-narozky

seleno dnes je ti sednáct přeji ti hodně zdraví,štěstí,lásky a pohody *1* *1* *3*
  • ane.tt

...

joo holka,zrovna dvkrát tě nemusim,ale mám tě furt milionkrát radši než Demi *3* tak všechno nej Sel *14*
  • ms.amazing

Všechno nej Selčo

No vidíte,Selče je už 17 :D Všechno nej Selko
  • mileyhilary

narozeniny

Přeju Seleně Vše nejlepší k narozeninám *3* *1*
  • mileyhilary

selena

Ahoj nevite kde se dá stahnout seriál Kouzelníci z waverly *1* *1*
  • pavlusqa

17.narozeniny

Jestli máš ráda Selenu Gomez tak ona právě zítra slaví 17. narozeniny ! Pomoc nám společne vybrat nejlepší přání ,které ji pošleme:) Více na mém blogu- selenagomezweb.blog.cz!
  • mooley

Another cinderella story

Je to nejvéc pecka film :) ikdyž mě sere že je to anglicky a titulky k tomu nemůžu nikde sehnat...ale jak se tam tančí...no úpa nááááááádherný....bych taky chtěla tak umět tančit...Třeba to Valentýský tango...taky bestoví :) mohli by to dát co nedřív dát DVD...ale nejvíc jsem chcípala z toho jak na začátku rapovala ta její teta...nebo kdo to je :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit